222 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Land Rover Baráti Találkozó
Land Rover Baráti Találkozó
Kistelek, 2023. szeptember 22 - 24.
A Land Rover egy brit autógyártó cég, melyet 1948-ban alapítottak. Komoly ismeretséget és népszerűséget a terepjárói révén szerzett. A márkának már számos modellje gurult le a gyártósorról, megbízhatósága és masszivitása miatt sokan kedvelik.
bővebben
Kertészeti fesztivál
Kertészeti fesztivál
Erdőkertes, 2023. szeptember 23.
Kertművelők figyelem! Íme egy esemény, mely amellett, hogy nagyon hasznos, módfelett szórakoztató és informatív is. Konyhakert gondozók, nagy gazdák, profik és amatőrök egyaránt profitálhatnak az elhangzottakból.
bővebben
Hárfafesztivál
Hárfafesztivál
Gödöllő, 2023. szeptember 29 - október 8.
Újra megrendezik a már hagyománynak számító, a világ legjobb hárfásainak találkozóját Gödöllőn. A rendezvénynek a helyszíne az idei évben is a gyönyörű Gödöllői Királyi Kastély, mely színvonalas eseményt ígér.
bővebben
Sárkányhajó Fesztivál
Sárkányhajó Fesztivál
Székesfehérvár, 2023. szeptember 30.
Az idén ismét a székesfehérvári esemény zárja a sárkányhajósok évadát. Minden év őszén megrendezésre kerül a nívós rendezvény, melyen a szezon zárásaként a Csónakázó-tavon indítják hajóikat útnak a csapatok.
bővebben
Mackó fesztivál
Mackó fesztivál
Sülysáp, 2023. október 7.
A Pest megyei Sülysápra mindenkit sok szeretettel várnak a Mackó ünnepségre. A gasztro és kulturális programsorozat bármely korosztály számára kínál kikapcsolódási lehetőséget, mindezt egy csodás környezetben.
bővebben
HR Fest
HR Fest
Budapest, 2023. október 10.
Természetesen a főváros sem marad ki a humánerőforrás menedzsment ihlette rendezvényből! A munkaerőpiac, a technológia, a világ folyamatos változása életre hívja a HR állandó megújulását.
bővebben
Tuning és Retro fesztivál
Tuning és Retro fesztivál
Budapest, 2023. október 13 - 15.
A budapesti Vasúttörténeti Park 10 hektáros területe egy rendhagyó eseménynek ad otthont. Szeretettel várják a látogatókat egy igazán látványos és izgalmas programra, fővárosunk zöld övezetébe.
bővebben
Bónusz fesztivál
Bónusz fesztivál
Budapest, 2023. október 14.
Októberben az elektronikus zene rajongóinak áll a zászló, hiszen egy különleges rendezvény várható. A jegyek elővételben is megvásárolhatók, de célszerű sietni, hiszen mindig gyorsan fogynak.
bővebben
Darufesztivál
Darufesztivál
Hortobágy, 2023. október 21.
Egész napos ismeretterjesztős és szórakoztatós napot tartanak Hortobágyon. Családi programokkal várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Fantasztikus élményekkel gazdagodhat a daruk rendezvényén, melyek évről évre egyre többet mutatnak meg magukról a látogatóknak.
bővebben
Zsigmond Vilmos Filmfesztivál
Zsigmond Vilmos Filmfesztivál
Szeged, 2023. október 24 - 28.
Az idén ismételten megrendezésre kerül a Zsigmond Vilmosról elnevezett Nemzetközi Film ünnep, mely több napon keresztül várja a filmek szerelmeseit a szegedi Műemlék Palotában fellelhető Belvárosi Moziba. A változatos programkínálattal bármely filmrajongónak színvonalas
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!