222 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Nyáregyháza Fesztivál
Nyáregyháza Fesztivál
Nyáregyháza, 2023. szeptember 8 - 9.
A fővárostól 40 km-re fekvő községet már jól ismeri a hazai sztárok színe – java, hiszen évről-évre rengetegen megfordulnak a településen ezen a bizonyos rendezvénysorozaton. Nyáregyházán minden évben hatalmas durranásra készülnek.
bővebben
Hetedhét Hatvan Népmesefesztivál
Hetedhét Hatvan Népmesefesztivál
Hatvan, 2023. szeptember 9 - 11.
Az idei Hetedhét ismét megrendezésre kerül a hatvani Grassalkovich Művelődési Házban és Díszkertben. A sokoldalú esemény minden korosztályt vár, a kicsiket és nagyokat egyaránt, csoportokat, osztályokat, családokat. Itt minden a népmeséről fog szólni, valamint a
bővebben
Feltöltve - Elektromos Jármű Fesztivál
Feltöltve - Elektromos Jármű Fesztivál
Tököl, 2023. szeptember 10.
Tökölön nem lesz hiány az elektromosság jelenlétéből. A helyszínen rengeteg elektromos kütyüt és járgányt ingyenesen próbálhatnak ki a résztvevők. Természetesen az eszközök tanulmányozásán kívül számtalan programot kínálnak a szervezők.
bővebben
Filmmaraton
Filmmaraton
Budapest, 2023. szeptember 12 - 17.
Ezen a rendezvényen az archív filmek vetítése a központi szerepet kapja, hiszen az érdeklődők megtekinthetik a hazai, valamint a nemzetközi klasszikus filmek féltve őrzött páratlan gyűjteményét, amelyek kellemes kikapcsolódást nyújtanak.
bővebben
BME Egyetemi Napok
BME Egyetemi Napok
Budapest, 2023. szeptember 12 - 14.
Ez a budapesti buli az, amely mindenkit hív egy igazán nagyszerű szórakozásra. A fantasztikus programok mellett a sörözés és a jó zene garantálja a felejthetetlen hangulatot.
bővebben
Tánctalálkozó
Tánctalálkozó
Pécs, 2023. szeptember 15 - 19.
A régió professzionális táncfesztje minden évben megnyitja kapuit Pécsett. A település igazi táncrajongó közösség, így méltó helyen van a több éves múlttal rendelkező esemény, ami színes programkínálatával várja a kilátogató vendégeket.
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Rácalmás, 2023. szeptember 15 - 17.
A Közép-Dunántúli régióban található Rácalmás Fejér megyében terül el. Több éve már, hogy a várost a tökök rendezvényeként is számon tartják országos szinten. Kezdetben csak a helyiek szórakoztatására indult el, de az évek alatt bőven kinőtte magát.
bővebben
Kutyafesztivál
Kutyafesztivál
Budapest, 2023. szeptember 16.
Az év egyik legnagyobb állatbarát eseménye ez a kutyafeszt, amely a fővárosban kerül megrendezésre. A hatalmas füvesített területen számtalan kutyás bemutatót tartanak. Változatos és érdekes programok kísérik a bemutatókat.
bővebben
Őszi Ászok fesztivál
Őszi Ászok fesztivál
Ráckeve, 2023. szeptember 16 - 17.
Festői környezetben kerül megrendezésre a sokszínű programsorozatot, mely sok érdeklődőt vonz minden évben. A ráckevei rendezvény magában foglalja a kultúrát, gasztronómiát és a szórakoztatást, valamint a sportot is. Itt nem csoda, ha mindenki jó élményeket szerez.
bővebben
Vadásznap
Vadásznap
Gödöllő, 2023. szeptember 17.
A vadászok világa nem csupán különleges, hanem roppant izgalmas és érdekes is egyben. E csodás életbe engednek bepillantást nyerni az érdeklődőknek a nap folyamán. A helyszín megválasztása nagyon jól sikerült, ugyanis a Gödöllői Királyi Kastély biztosítja a gyönyörű
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!