403 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

FordMajális
FordMajális
Tököl, 2023. május 27.
Újra a repülőtér ad otthont a nem mindennapi rendezvénynek, ahová az autókedvelőket várják. Itt az összes korosztály boldogan nézheti az autók bemutatkozásait, a különleges járműveket.
bővebben
Sárkányeresztő fesztivál
Sárkányeresztő fesztivál
Pákozd, 2023. május 27.
Pünkösdi hétvége nem telhet el szórakozás nélkül a településen, így újra készülhetünk. Itt a helye mindenkinek, aki szeretné ezt a hétvégét fantasztikusan eltölteni.
bővebben
Zsongorkő fesztivál
Zsongorkő fesztivál
Kővágószőlős, 2023. május 27.
Több napos eseménysorozat várja a Szent István-napi ünnepségre kilátogatókat. Sztárvendégek, gyermekprogramok, főzőversenyek színesítik a hagyományteremtő célú rendezvényt, amit utcabál és tinidiszkó zár.
bővebben
Cenki Családi Piknik
Cenki Családi Piknik
Nagycenk, 2023. május 27.
Gyermeknap alkalmából kerül megtartásra a település által szervezett gasztrofeszt, ahol nagyszerű programok várnak gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Ezen a nagycenki eseményen minden korosztály talál kedvére való elfoglaltságot és látnivalót.
bővebben
Ceglédfürdő Futófesztivál
Ceglédfürdő Futófesztivál
Cegléd, 2023. május 27.
Elő az edzőcipőkkel, mert itt ez a remek ceglédi futónap, ahová a szervezők az izgalomtól teljesen felpörögve várják a futni vágyó résztvevőket. Nem a megszokott futópályás, erdő menti sprintre számíthatnak a nevezők, hanem strandon és aquaparkon átkelésre.
bővebben
Játékfesztivál
Játékfesztivál
Vöröstó, 2023. május 27 - 29.
„Kör, kör, ki játszik? Már senki sem hiányzik, mindenki játszik!” A Balaton-felvidéken bizony mindenki játszani fog! Napokon át csak játék és kacagás, felhőtlen öröm, rengeteg élmény várja az érdeklődő kicsiket és nagyokat.
bővebben
Pünkösdi Vigasságok
Pünkösdi Vigasságok
Eger, 2023. május 28.
Felejthetetlen élményekben gazdag családi eseményt kínál a település bármely érdeklődőnek pünkösdkor. Az ünnepi hétvége során az egri vár vitézeinek csatái mellett változatos programok, látnivalók várják az érdeklődőket.
bővebben
Hetedhét játékfesztivál
Hetedhét játékfesztivál
Székesfehérvár, 2023. május 28.
A székesfehérvári gyereknapot a Hetedhét játékfeszt nyitja meg. A rengeteg játék, a kalandos kihívások, a szórakoztató és vidám előadások az összes család számára megfelelő kikapcsolódást kínálnak.
bővebben
Gyereknap
Gyereknap
Bikal, 2023. május 28.
Egész nap csak a gyerekeknek szóló programokkal hívják a családokat. A gyermekek napján bármi megtörténhet, ami az önfeledt szórakozáshoz kell.
bővebben
Városi Gyermeknapi Forgatag
Városi Gyermeknapi Forgatag
Szombathely, 2023. május 28.
Május első vasárnapja az édesanyákat, az utolsó pedig a gyermekeket köszönti. Így lesz ez idén is! Nagy szeretettel invitálják a szervezők a gyerekeket és kísérőiket, hogy rengeteg játékkal, programmal ünnepelhessék meg velük a különleges napot!
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!