388 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

MCC Feszt
MCC Feszt
Esztergom, 2023. július 27 - 29.
„Hangot adunk a tehetségnek” mottóval rendezi meg többnapos eseményét az esztergomi Mathias Corvinus Collegium (MCC). A rendezvény célkitűzése megismertetni tehetséggondozó programjait és közösségi életét, valamint izgalmas közéleti beszélgetésekkel és koncertekkel
bővebben
Mária Napok
Mária Napok
Balatonmáriafürdő, 2023. július 28 - 30.
A hagyományoknak megfelelően mindenkit hív a különleges zenekari találkozó a Balaton partján. Akik éppen nyaralásukat töltik, a hangulatos Balaton parti városban mindenképpen nézzenek be a rendezvényre.
bővebben
AeroFest Repülőnap
AeroFest Repülőnap
Hajdúszoboszló, 2023. július 28 - 30.
Akit vonz a felhők közötti lét, imádja a magasságot, a repülők robaját, a látványos bemutatókat, annak mindenképpen részt kell vennie a hajdúszoboszlói reptéren megrendezésre kerülő eseményen.
bővebben
SporTolna Triatlon Fesztivál
SporTolna Triatlon Fesztivál
Fadd, 2023. július 29.
A faddi rendezvény az amatőr triatlonozók kedvelt találkozóhelye. A helyszínen meleg víz, gyors futópálya, biztosított kerékpárpálya és sok program várja az indulókat. A Fadd-Domboriban megrendezett feszt gyönyörű természeti környezetben várja a látogatókat.
bővebben
Dog Beach Fest
Dog Beach Fest
Keszthely, 2023. július 29.
Évről-évre nyáron minden kutya kedvelőt várnak egy izgalmas hétvégi programra. A helyszínen természetesen kutyás programok kerülnek megszervezésre, amelyen mindenki kellemesen kikapcsolódhat.
bővebben
Kovácstalálkozó
Kovácstalálkozó
Vése, 2023. július 29.
Ismét felszítják a tüzet és ütik a vasat a Vésén. A település a kovács hagyományok ápolásával szeretné felhívni a figyelmet az ősi szakma mai remekműveire. Az eseményre az ország különböző részeiről várnak mesterembereket.
bővebben
Bringafesztivál
Bringafesztivál
Csömör, 2023. július 29 - 30.
Több pálya és korosztály, valamint nevezési kategória várja a jelentkezőket erre a kétkerekű program sorozatra. A terep bejárásán és a kerékpárversenyeken kívül lehetőség adódik egy kisebb közös bringatúrára is, mely közben megtekinthetők a települések kulturális
bővebben
Nagy-Halász fesztivál
Nagy-Halász fesztivál
Nagyhalász, 2023. július 29.
Nagy halászok, figyelem! Az összes Ho-ho-horgász készítse a horgászfelszerelést, mert nagyhalászi nem hagyja ki a horgászversenyt! Érdemes sokat gyakorolni, hogy a megmérettetésen a legjobb horgász díját zsebelhesse be a jelentkezett versenyzők valamelyike.
bővebben
Monorierdei Futófesztivál
Monorierdei Futófesztivál
Monorierdő, 2023. július 30.
Monorierdőre várják a futás szerelmeseit és a sportolni vágyókat egy nagyszerű futóversenyre. A nevezők 5, 10 kilométeres és félmaratoni távon állhatnak rajtvonalhoz felnőtt- és gyermekkategóriában – 10 év alattiak, 10-13 és 13-18 éves korcsoportokban.
bővebben
Vármeeting
Vármeeting
Sárvár, 2023. augusztus 3 - 6.
Szintén egy nyári rendezvényre invitálunk mindenkit Sárvárra, kedvelt fürdővárosunkba. A sárvári motoros találkozóra napi és hétvégi jegyek is megvásárolhatók, így mindenki eldöntheti, mely programokon kíván részt venni.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!