222 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Zengető
Zengető
Kóka, 2023. augusztus 17 - 20.
Idén is lesz Zengető, mely a település egyik legkedveltebb eseménye. Több napon át várják a kedves érdeklődőket a programsorozatra. Az idei évi rendezvény is igen sokszínű lesz, a tavalyihoz hasonlóan, melyet még ma is emlegetnek a helyiek.
bővebben
Botanica Expo
Botanica Expo
Debrecen, 2023. augusztus 18 - 20.
A szervezők minden kedves botanica iránt érdeklődőt szívesen látnak egy pozsgásokkal teli csodás hétvégére. A debreceni Dózsa tér és a Kölcsey Központ virágba borul, hogy illatokkal, színekkel kápráztasson el minden látogatót.
bővebben
Mesterségek Ünnepe
Mesterségek Ünnepe
Budapest, 2023. augusztus 18 - 20.
Nem telhet el nyár a fővárosban a mesterségek különleges ünnepe nélkül, így ebben az évben is mindenkire várnak a szervezők a Budai Vár környékére. Érdemes az egész családnak kilátogatnia a különleges eseményre.
bővebben
Extrém Fesztivál
Extrém Fesztivál
Kunmadaras, 2023. augusztus 19 - 20.
Kiemelt rendezvénnyel várják a vendégeket a településre. A programokat szinte lehetetlenség felsorolni, de egy dologban mindenki biztos lehet, az adrenalinszint mindenkinél az egekben lesz.
bővebben
Strand fesztivál
Strand fesztivál
Igal, 2023. augusztus 19 - 20.
Az Igali Gyógyfürdő megadja a módját az Államalapítás ünnepének, melyre bármely érdeklődőt sok szeretettel várnak. A több napos esemény évről évre szórakoztató programokban bővelkedik. A nyári forróság elengedhetetlen kelléke a víz közelsége, ha át akarjuk vészelni
bővebben
KAFF - Kecskeméti Animációs FilmFesztivál
KAFF - Kecskeméti Animációs FilmFesztivál
Kecskemét, 2023. június 21 - 25.
A kecskeméti filmfeszt, azaz a KAFF az animációs filmek seregszemléje, amelyre bárkit szeretettel várnak a szervezők. Az ünnepélyes megnyitó után az animációs filmeké a főszerep.
bővebben
Hírös Hét Fesztivál
Hírös Hét Fesztivál
Kecskemét, 2023. augusztus 22 - 26.
Az ország talán egyik leghíresebb kecskeméti programsorozatára invitálunk mindenkit, mely már több évtizede kerül megrendezésre. A város főterén napokon át érdekes programok várhatók.
bővebben
Moto-Rock Weekend
Moto-Rock Weekend
Hajdúnánás, 2023. augusztus 23 - 27.
A város termálfürdőjében ezen a nyáron is elérhető a népszerű hajdúnánási motoros összejövetel bármely érdeklődő számára. A motorok és a chopperek nagyszabású találkozója ez, ahonnan természetesen a rock zene sem maradhat el.
bővebben
Gyüttment Találkozó
Gyüttment Találkozó
Magfalva, 2023. augusztus 24 - 27.
A szokásos évi találkozót idén is megszervezik a vidéken újrakezdő családoknak. A vidéki élet és a hozzá kapcsolódó értékrend a program fő mondanivalója. A helyiek ilyenkor tapasztalatot cserélnek.
bővebben
Szamárfül Fesztivál
Szamárfül Fesztivál
Pécs, 2023. augusztus 25 - 27.
Pécsen a Zsolnay negyedben kerül megrendezésre ez az ingyenes, ám felettébb színvonalas családi esemény. A helyszínen Pécs legnagyobb csúszdája várja majd a kicsiket, valamint számos kimondottan gyerekeknek szóló zenei koncert is megrendezésre kerül.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!