222 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Joskar-Ola Napok
Joskar-Ola Napok
Szombathely, 2023. augusztus 11 - 13.
A város második legnagyobb rendezvényére invitálunk mindenkit. A különleges eseményen kulturális és sport programok egyaránt várhatók, amelyek az összes korosztálynak szólnak.
bővebben
Vörösvári Napok
Vörösvári Napok
Pilisvörösvár, 2023. augusztus 11 - 14.
Ismételten megrendezik ezt a pilisvörösvári programot, mely több, mint húsz éve ad lehetőséget a szórakozásra, a művelődésre. A szervezők napokon keresztül nyújtják az ünnepi kikapcsolódás élményét az összes korosztály számára.
bővebben
Kézműves fesztivál
Kézműves fesztivál
Herend, 2023. augusztus 11 - 13.
A Veszprém megyei Herenden idén is megrendezik a kézműves elnevezésű program sorozatot. Az esemény egész nap várja a kis- és nagycsaládokat a kikapcsolódásra. Igazi kulturális és szórakoztató rendezvény, mely kellemes kikapcsolódást nyújt bárki számára.
bővebben
Budavári Liget fesztivál
Budavári Liget fesztivál
Óbudavár, 2023. augusztus 12.
Egy rendezvény sikere sok mindentől függ. Ha a szervezük kellőképp lelkesek, izgalmas programokkal készülnek és a helyszínre sem lehet panasz, akkor a látogatók jól fogják érezni magukat. Ennél az eseménynél ez biztosan így van!
bővebben
Beagle Találkozó
Beagle Találkozó
Veszprém, 2023. augusztus 12.
A beagle az egyik legősibb vadászatra kiképzett kutyafajta, melyet az 1830-as években tenyésztettek ki azokkal a jegyekkel, melyekkel mi is ismerjük napjankban. Közepes termetű, rendkívül jó szaglással rendelkezik, s ezen tulajdonságait nyúlvadászatokon, vadhajtásokon használták ki
bővebben
Cell-Cup Kézilabda Fesztivál
Cell-Cup Kézilabda Fesztivál
Veszprém, 2023. augusztus 13 - 19.
Újra Veszprémben rendezik meg a már több évtizedes múltra tekintő Kézilabda Bajnokságot, a Cell-Cup kupát a kézilabdások és a kézilabdát kedvelők nagy örömére. Sőt mi több, ezúttal is sok kiegészítő programmal rukkolnak elő a program szervezői.
bővebben
Debreceni Virágkarnevál
Debreceni Virágkarnevál
Debrecen, 2023. augusztus 14 - 20.
A méltán híres és nívós eseményt talán már be sem kell mutatni, hiszen országos szinten is régi múltra tekint vissza. A karneválra rengetegen mennek el évről évre, ahol az utcán igazi szemet gyönyörködtető látványban lehet része mindenkinek.
bővebben
Galiba Gyermekfesztivál
Galiba Gyermekfesztivál
Debrecen, 2023. augusztus 16 - 20.
Galiba a kis liba a névadója ennek a gyerekrendezvénynek, mely sok humorral és számtalan fordulattal várja az érkező kicsiket és szüleiket. Az esemény ebben az évben is megrendezésre kerül.
bővebben
Farmer Expo
Farmer Expo
Debrecen, 2023. augusztus 17 - 20.
A vezető nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripari kiállítás a legnagyobb szakmai kiállítások közé tartozik, amelyre szakmabeli és nem szakmabeli látogatót is várnak.
bővebben
Kis-Duna Vízi Fesztivál
Kis-Duna Vízi Fesztivál
Ráckeve, 2023. augusztus 17 - 20.
A vizek, valamint a vízisportok szerelmeseinek egy nagyon jó programlehetőség kínálkozik. Mindenkit sok szeretettel hívnak a Ráckevei Vadkacsa Szabadstrandra.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!