403 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Fürdőfesztivál
Fürdőfesztivál
Mezőkovácsháza, 2023. július 22.
A szezon egyik legnagyobb szabadtéri partyjával várják a szervezők az érdeklődőket. Népszerű hazai DJ-k sora vonul színpadra, hogy őrült hangulatot csináljon az összes bulizni vágyónak.
bővebben
Duna Ünnepe
Duna Ünnepe
Budapest, 2023. július 22.
A kulturális közösségünkhöz tartozók közös ünnepe ez, amely természetesen a Dunán vagy annak közelében zajlik. Hajósfelvonulások, kirakodóvásárok, kiállítások és színpadi bemutató is várhatók.
bővebben
Laskafesztivál
Laskafesztivál
Várvölgy, 2023. július 22.
A Zala megyében található Várvölgyet már jól ismerik a laska rajongói. Egyik évben sem maradhat el a programsorozat, mely számtalan kikapcsolódásra ad lehetőséget a kilátogató vendégek számára. Sokszínű feszt, mely a környékbelieknek és az idelátogatóknak remek alkalom a
bővebben
Lovasnapok
Lovasnapok
Szemenye, 2023. július 22.
A nyári szezon folyton nagyszerű programokkal rukkol elő. Most például ezzel a remek rendezvénnyel, ahol ló és ember őszinte barátsága, társas kapcsolata figyelhető meg, élhető át a Vas megyei kis településen.
bővebben
Extrém Motoros Napok
Extrém Motoros Napok
Törökszentmiklós, 2023. július 22.
Itt aztán nem dublőrök egykerekeznek és égetik a gumikat, sőt a lángoló elemekkel sem ők zsonglőrködnek. Ők bizony az extrém motorosok, akik megrendezik saját rendezvényüket, hogy pár napon át elkápráztassák a tömeget.
bővebben
Tiszanagyfalu Feszt
Tiszanagyfalu Feszt
Tiszanagyfalu, 2023. július 22.
Egy fergeteges szórakozási lehetőség kínálkozik a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kis községben. Tárt karokkal és nagy szeretettel várják az érdeklődőket eseményükre, ahol vélhetően bármely korosztály megtalálja a kedvére való programot.
bővebben
Bála fesztivál
Bála fesztivál
Gyúró, 2023. július 22.
A község önkormányzata egyik évben sem hagyja ki ezt a remek hangulatú eseményt, melyre hatalmas szeretettel várja a helyi és környékbeli érdeklődőket. A programkínálat rendkívül változatos, számos szórakozási lehetőséget találnak gyermekek és felnőttek egyaránt.
bővebben
Volkswagen és Márkafüggetlen Autós Találkozó
Volkswagen és Márkafüggetlen Autós Találkozó
Soltszentimre, 2023. július 22 - 23.
A Bács-Kiskun megyei település egyik évben sem hagyja ki repertoárjából a nagy látogatottságnak örvendő autós összejövetelt. A község önkormányzata évről évre örömmel támogatja az eseményt, hogy egy remek program jöhessen létre a helyieknek és a környékbelieknek.
bővebben
Siroki Motoros Találkozó
Siroki Motoros Találkozó
Sirok, 2023. július 26 - 30.
A siroki Motoros Találkozó a motorosok mekkája, hiszen itt felszabadultan élvezhetik az összes program lehetőséget. A többnapos összejövetelen igazi fesztiválhangulat várható. Ez az év egyik legrangosabb és legnagyobb ilyen jellegű találkozója Magyarországon.
bővebben
Sárkányfesztivál
Sárkányfesztivál
Balatonszárszó, 2023. július 27 - 30.
Az egész család számára nagyszerű kikapcsolódást nyújt a balatonszárszói Csukás István Színház által rendezett esemény, mely kicsik és nagyok számára egyaránt ideális szórakozás. Az évek óta nagy népszerűségnek örvendő rendezvény keretein belül koncertek, színházi
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!