222 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Vármeeting
Vármeeting
Sárvár, 2023. augusztus 3 - 6.
Szintén egy nyári rendezvényre invitálunk mindenkit Sárvárra, kedvelt fürdővárosunkba. A sárvári motoros találkozóra napi és hétvégi jegyek is megvásárolhatók, így mindenki eldöntheti, mely programokon kíván részt venni.
bővebben
Panyolafeszt
Panyolafeszt
Panyola, 2023. augusztus 4 - 5.
Egy több napos nyári rendezvényre invitáljuk a családokat, ami egybeköthető felejthetetlen nyaralással is, hiszen a helyszínen a végtelen nyugalom vár mindenkire és természetesen a kikapcsolódáshoz nélkülözhetetlen különleges programkínálat is.
bővebben
Pokróc Fesztivál
Pokróc Fesztivál
Hévíz, 2023. augusztus 4 - 6.
Semmire sincs szükség, csak egy pokrócra, plédre, takaróra vagy ezek permutációjára, no meg persze arra, hogy a látogatók át tudják adni magukat a természetnek egy kis időre. Tökéletes kikapcsolódási lehetőséget kínálnak itt, a hévízi Egregyi Múzeum kertjében.
bővebben
Egregyi Ökofesztivál
Egregyi Ökofesztivál
Hévíz, 2023. augusztus 4 - 6.
Egy kis ezotéria, némi egészséges étel-, és életmód, leheletnyi komfortzóna tágítás, csipet mozgás, sok természet, még több vidám arc, valamint a végeláthatatlan béke és nyugalom.
bővebben
Mézvásár és Méhésztalálkozó
Mézvásár és Méhésztalálkozó
Jászberény, 2023. augusztus 5.
Magyarország méhészei évről évre Jászberényben találkoznak ezen a nagysikerű találkozón. A programot a mézkirálynő érkezése nyitja, majd megnyitják a vásárt. Mézkirálynő felvonulás, élő méhcsalád bemutató illetve különleges versenyek színesítik a programot.
bővebben
Motoros Nap
Motoros Nap
Újkígyós, 2023. augusztus 5.
Ha nyár, akkor ideje előszedni a garázsból a kétkerekű járgányokat! Le a ponyvával és irány az újkígyósi motoros találkozó, mert a település nem mulasztja el megszervezni ezt a napot. Itt minden motorkedvelőnek helye van, hisz tárt karokkal várja egy remek közösség.
bővebben
Amerikai Autós Találkozó
Amerikai Autós Találkozó
Komárom, 2023. augusztus 10 - 13.
A komáromi Monostori Erődben kerül megrendezésre a Nemzetközi Amerikai Autó fesztivál. A tengerentúli járgányok szerelemesei mindenképpen látogassanak el a programokra, hiszen ilyen eseményben nem mindennap lehet részük.
bővebben
Kamionos Találkozó
Kamionos Találkozó
Hajdúszoboszló, 2023. augusztus 10 - 13.
És máris itt egy újabb program fürdővárosunkban. Az idei hajdúszoboszlói nyár sem telhet el különleges járművek nélkül. A kamionosok és a driftelők találkoznak egymással ezen a nyáron.
bővebben
Organix fesztivál
Organix fesztivál
Domony, 2023. augusztus 10 - 13.
Egy rendezvény, ahol a művészet és a környezetvédelem kéz a kézben jár. A nem mindennapi esemény keretein belül a látogatók élvezhetik a természet közelségét, miközben koncerteken, művészeti workshopokon és előadásokon vehetnek részt.
bővebben
Őrült Hajók Versenye
Őrült Hajók Versenye
Harta, 2023. augusztus 11 - 12.
Az őrültségnek is megvan a határa, de ezt a hajókészítők nem ismerik. A versenyen különleges járművekkel kelhetnek a résztvevők.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!