403 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Kékevező Fesztivál
Kékevező Fesztivál
Szigetmonostor, 2023. július 15.
A település piacterén mindenkit vár a családi rendezvény, amely évről évre egyre nagyobb sikert arat. A nagyszínpad, az ízek utcája és a gyerekeknek kialakított játszótér bármely korosztálynak minőségi kikapcsolódást biztosít.
bővebben
Rózsa Sándor Fesztivál
Rózsa Sándor Fesztivál
Ásotthalom, 2023. július 15.
Az ásotthalmi programsorozat évről évre egyre több látogatót vonz. A Rózsa Sándor elnevezésű esemény mindig előcsábítja a betyárokat. A nyári rendezvény napokon keresztül szórakoztatja a kilátogató vendégek közönségét.
bővebben
Kukorica-útvesztő Fesztivál
Kukorica-útvesztő Fesztivál
Kiszombor, 2023. július 15 - augusztus 20.
A játékos vetélkedők kedvelőit hívják Kiszomborra, mely napokon át várja a kikapcsolódásra vágyókat. Az összes korosztály számára nyújtanak élményeket az eseményen. A több, mint tíz éves kukorica-útvesztő már bizonyított.
bővebben
Kárásznap
Kárásznap
Tiszaderzs, 2023. július 15.
Több, mint tíz éve, hogy évről évre megrendezik Tiszaderzsen a fesztet. A rendezvénysorozat a nyár egyik legnagyobb eseménye a környéken. A sokszínű és változatos programok bármely korosztályt hívnak és várnak. A falunap a térség halkedvelőinek kedvenc találkozóhelye lett az
bővebben
Othello fesztivál
FesztiválPortál.hu -> Fesztiválok felsőfokon!
Fábiánháza, 2023. július 15.
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fábiánházán most nem csak gyermekzsivajtól lesz hangos az iskolaudvar, hanem a község lakóitól és a környékbeli látogatóktól. Ezen az eseményen mindenkinek helye van, aki szereti a jó kedvet és a kellemes szórakozást.
bővebben
Skanzen Futás
Skanzen Futás
Szentendre, 2023. július 16.
Szentendre újra megrendezi a különlegesnek számító futóversenyt, hisz, amit a mottójuk is elárul: „Fuss vissza a múltba velünk!” A nyárra meghirdetett rendezvény egy családias hangulatú, autentikus környezettel rendelkező eseménysorozat. A futni szeretők már minden bizonnyal
bővebben
Duna-Rock Motoros Találkozó
Duna-Rock Motoros Találkozó
Gerjen, 2023. július 20 - 22.
A Dél-Dunántúli régióban, Gerjenben rendezik a motoros találkozót. A Tolna megyei községben több, mint tíz éve alkalomról alkalomra egy többnapos rendezvény nyújt feltöltődést és kikapcsolódást a kilátogató vendégeknek, érdeklődőknek.
bővebben
DumaFüred
DumaFüred
Balatonfüred, 2023. július 21 - 30.
A Dumaszínház a nyár során a balatoni településre látogat. Több napon keresztül a humor nagyágyúi szórakoztatnak mindenkit a helyszínen. A stand-up műfaj nagyjai mindenkit kellemes hangulatba hoznak, ez garantált.
bővebben
Sárkányhajó Fesztivál
Sárkányhajó Fesztivál
Szombathely, 2023. július 21 - 22.
Idén is sokakat örömmel tölt majd el a szombathelyi csónakázó tónál megrendezésre kerülő sárkányhajós rendezvény. A csapatok nevezéseit már várják a szervezők.
bővebben
Autohifi és Tuning Fesztivál
Autohifi és Tuning Fesztivál
Muhi, 2023. július 21 - 23.
Egy jó kis összeröffenésre invitálják a jármű rajongókat a Muhi-tóra. Az ország egyik legismertebb rendezvénye nem maradhat el. Kocsik, motorok, tuning, napsütés, vízpart, strandolás. Ezek és megannyi élmény várja a látogatókat.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!