222 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Rózsa Sándor Fesztivál
Rózsa Sándor Fesztivál
Ásotthalom, 2023. július 15.
Az ásotthalmi programsorozat évről évre egyre több látogatót vonz. A Rózsa Sándor elnevezésű esemény mindig előcsábítja a betyárokat. A nyári rendezvény napokon keresztül szórakoztatja a kilátogató vendégek közönségét.
bővebben
Kukorica-útvesztő Fesztivál
Kukorica-útvesztő Fesztivál
Kiszombor, 2023. július 15 - augusztus 20.
A játékos vetélkedők kedvelőit hívják Kiszomborra, mely napokon át várja a kikapcsolódásra vágyókat. Az összes korosztály számára nyújtanak élményeket az eseményen. A több, mint tíz éves kukorica-útvesztő már bizonyított.
bővebben
Skanzen Futás
Skanzen Futás
Szentendre, 2023. július 16.
Szentendre újra megrendezi a különlegesnek számító futóversenyt, hisz, amit a mottójuk is elárul: „Fuss vissza a múltba velünk!” A nyárra meghirdetett rendezvény egy családias hangulatú, autentikus környezettel rendelkező eseménysorozat. A futni szeretők már minden bizonnyal
bővebben
Duna-Rock Motoros Találkozó
Duna-Rock Motoros Találkozó
Gerjen, 2023. július 20 - 22.
A Dél-Dunántúli régióban, Gerjenben rendezik a motoros találkozót. A Tolna megyei községben több, mint tíz éve alkalomról alkalomra egy többnapos rendezvény nyújt feltöltődést és kikapcsolódást a kilátogató vendégeknek, érdeklődőknek.
bővebben
Somogyi VW nyár - Nemzetközi Népautós fesztivál
Somogyi VW nyár - Nemzetközi Népautós fesztivál
Balatonberény, 2023. július 20 - 23.
Ismét benépesítik Somogy vadregényes tájait a Volkswagen szerelmesei. A Bug Parts Kft szervezésében megrendezésre kerülő találkozó helyszíne a Zselicföldi Szabadidőfarm, távol a város zajától, mégis izgalmas, festői környezetben.
bővebben
Művészetek Völgye
Művészetek Völgye
Kapolcs, 2023. július 21 - 30.
Balaton-felvidék, tíz nap, közel negyven helyszín, és számtalan fantasztikus program garantálja az igazi kikapcsolódást az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja, a Művészetek Völgye keretében július végén. A festői környezetben könnyű- és komolyzenei koncertek,
bővebben
DumaFüred
DumaFüred
Balatonfüred, 2023. július 21 - 30.
A Dumaszínház a nyár során a balatoni településre látogat. Több napon keresztül a humor nagyágyúi szórakoztatnak mindenkit a helyszínen. A stand-up műfaj nagyjai mindenkit kellemes hangulatba hoznak, ez garantált.
bővebben
Autohifi és Tuning Fesztivál
Autohifi és Tuning Fesztivál
Muhi, 2023. július 21 - 23.
Egy jó kis összeröffenésre invitálják a jármű rajongókat a Muhi-tóra. Az ország egyik legismertebb rendezvénye nem maradhat el. Kocsik, motorok, tuning, napsütés, vízpart, strandolás. Ezek és megannyi élmény várja a látogatókat.
bővebben
Fürdőfesztivál
Fürdőfesztivál
Mezőkovácsháza, 2023. július 22.
A szezon egyik legnagyobb szabadtéri partyjával várják a szervezők az érdeklődőket. Népszerű hazai DJ-k sora vonul színpadra, hogy őrült hangulatot csináljon az összes bulizni vágyónak.
bővebben
Sárkányhajó Fesztivál
Sárkányhajó Fesztivál
Szombathely, 2023. július 22.
Idén is sokakat örömmel tölt majd el a szombathelyi csónakázó tónál megrendezésre kerülő sárkányhajós rendezvény. A csapatok nevezéseit már várják a szervezők.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!