403 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Triatlon fesztivál
Triatlon fesztivál
Tiszaújváros, 2023. július 6 - 9.
A település egy igen rangos eseménynek ad otthont néhány nap erejéig. A Borsod megyei város már nem először telik meg az amatőr és profi sporttehetségekkel. A tiszaújvárosi rendezvény főként a sportról és a versenyről szól, de helyet kap a szórakozás és a kikapcsolódás is.
bővebben
Tízforrás Fesztivál
Tízforrás Fesztivál
Hegykő, 2023. július 7 - 16.
Az idén már sokadik alkalommal kerül megrendezésre a többnapos esemény, mely öt Fertő-parti település (Hegykő, Fertőhomok, Hidegség, Fertőszéplak és Sarród) számos helyszínén kiváló programokkal szórakoztat sok ezer nézőt.
bővebben
Kocsitoló Fesztivál
Kocsitoló Fesztivál
Kocs, 2023. július 7 - 9.
Kocson kerül megtartásra a népszerű rendezvény, amely a kocsit készítő mestereknek állít emléket. A többnapos feszten a kocsitoló versenyeké a főszerep. A versenyen több fős csapatok indulnak, hogy elnyerjék a rangos kupát.
bővebben
Utcazene fesztivál
Utcazene fesztivál
Törökszentmiklós, 2023. július 7.
Nem marad el az esemény, melyre évről évre hatalmas az érdeklődés, s hogy miért, az a program kiírás láttán egyértelművé válik. Számos magyar előadó és együttes lép színpadra, hogy a legjobb hangulatról gondoskodjék a közönségnek.
bővebben
Fazekas Napok
Fazekas Napok
Magyarszombatfa, 2023. július 7 - 9.
A Vas megyei Magyarszombatfán több, mint 15 éve évről évre megrendezik a nemzetközi méreteket öltő fazekas találkozót. A nívós programsorozat az idei nyáron is megnyitja kapuit a szakma képviselői és a nagyközönség részére. Az esemény napokon át kínál színvonalas
bővebben
Árokszállási Nyár
Árokszállási Nyár
Jászárokszállás, 2023. július 7 - 8.
A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jászárokszálláson az idén is készülődik valami, mely összehozza az embereket. Az összes korosztály számára megrendezésre kerülő rendezvénysorozat várja az érdeklődőket. Több napos jászárokszállási esemény, ahol kellemes percekkel gazdagodhat
bővebben
Fekete Sas Motoros Találkozó
Fekete Sas Motoros Találkozó
Polgárdi, 2023. július 7 - 9.
Az 1990. augusztus 28-án alakult Fekete Sas Motoros Club idén is megrendezi a motoros találkozóját a Fejér megyei Polgárdin. A nyárra tervezett eseményt több, mint húsz éve már, hogy megtartják a szervezők. Az idei évben is rengeteg programmal várják a látogatókat.
bővebben
AlfaCity
AlfaCity
Dunaújváros, 2023. július 7 - 9.
Ismét megnyitja kapuit a világ legnagyobb hivatalos Alfa Romeo találkozója, amelyre megközelítőleg 1500 autót várnak a szervezők. A rendezvény helyzínéül a Szalki-sziget szolgál. A területen igény szerint kemping és szabadstrand is igénybe vehető.
bővebben
Bergengócia mesefesztivál
Bergengócia mesefesztivál
Vásárosnamény, 2023. július 7 - 8.
A mesék varázslatos és különleges világa lenyűgöz minden gyermeket, és bizony a felnőtteket sem hagyja sokszor hidegen. A megelevenedő mesevilág pedig számtalan izgalmas kalandra invitálja az egész családot ezen a csodákkal teli hétvégén.
bővebben
Levendula fesztivál
Levendula fesztivál
Kétpó, 2023. július 8.
A finom illatáról és tökéletesen lila színéről híres árvacsalánfélék családjába tartozó levendula lesz a főszereplő Kétpón a kemence melletti téren. Rengeteg faja közismert világszerte, de a kerteket leggyakrabban a közönséges levendula díszíti. Dísznövény funkciója
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!