222 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

AlfaCity
AlfaCity
Dunaújváros, 2023. július 7 - 9.
Ismét megnyitja kapuit a világ legnagyobb hivatalos Alfa Romeo találkozója, amelyre megközelítőleg 1500 autót várnak a szervezők. A rendezvény helyzínéül a Szalki-sziget szolgál. A területen igény szerint kemping és szabadstrand is igénybe vehető.
bővebben
Bergengócia mesefesztivál
Bergengócia mesefesztivál
Vásárosnamény, 2023. július 7 - 8.
A mesék varázslatos és különleges világa lenyűgöz minden gyermeket, és bizony a felnőtteket sem hagyja sokszor hidegen. A megelevenedő mesevilág pedig számtalan izgalmas kalandra invitálja az egész családot ezen a csodákkal teli hétvégén.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Környe, 2023. július 8.
Sokadik alkalommal került már megrendezésre a Komárom-Esztergom megyei településen a nagyszabású programsorozat, mely újra várja a kilátogató vendégeket. Sokoldalú és színvonalas esemény várható a Közép–Dunántúli régióban.
bővebben
Dunakanyar Fesztivál
Dunakanyar Fesztivál
Nagymaros, 2023. július 8.
Az előző évekhez hasonlóan újra megrendezésre kerül a nagymarosi rendezvénysorozat, amelynek célkitűzése, hogy a Dunakanyart minél többen megismerjék. A csodálatos környezetben megrendezett zenés családi rendezvényen a környék több városába látogathatnak el az érdeklődők.
bővebben
Mézes fesztivál
Mézes fesztivál
Doboz, 2023. július 8 - 9.
„A méz tömény napsugár, sűrű cukor, kacagó szeretet” - Böszörményi Gyula sorai tökéletes mottójául szolgálnak a nyáron megrendezésre kerülő méz témájú eseménynek, ahol a méz népszerűsítése mellett fogathajtó emlékversenyt is tartanak.
bővebben
Pázmándi Veterán Autó-, Motoros Találkozó
Pázmándi Veterán Autó-, Motoros Találkozó
Etyek, 2023. július 8.
A veterán autótulajdonosokra rákacsint a szerencse, mert országszerte egyre több eseménnyel és felvonulással kedveznek nekik a különböző szervező csapatok. Etyeken sincs ez másképp, nagy szeretettel várják az érdeklődőket.
bővebben
Audi Találkozó
Audi Találkozó
Kecskemét, 2023. július 9 - 11.
Az idei nyárból sem maradhat ki az audisok találkozása, ugyanis a nyári napsütés még jobban előhozza az autó csodák szép vonalvezetését, mely az egyes típusokra olyannyira jellemző. A lehetőség adott, hogy bármely audis összetalálkozzon egy rendezvény keretein belül.
bővebben
Hetedhét mesefesztivál
Hetedhét mesefesztivál
Balatonakali, 2023. július 10.
A Veszprém megyei Balatonakalin ismét mindent körülvesz a mesék világa. Az összes korosztály számára kedves mesefeszt az idén több különlegességgel készül a kicsiknek és a nagyoknak. Élmények bőséges tárházával gazdagodhat mindenki, aki betér a mesék birodalmába.
bővebben
Dagonya Fesztivál
Dagonya Fesztivál
Bér, 2023. július 12 - 16..
Aki nem riad meg egy kis kosztól, szereti a sört és a sebességet, annak mindenképp jelenése van ezen az eseményen! Adrenalinból és sárból nem lesz hiány, de a jókedv is garantált! Előre figyelmeztetünk mindenkit, ne a legszebb ruhájában látogasson el az eseményre!
bővebben
Ébresztő Fesztivál
Ébresztő Fesztivál
Csákvár, 2023. július 12 - 16.
A csákvári Római Katolikus Plébánia szervezésében kerül megrendezésre ez a több napos eseménysorozat. Számtalan programlehetőség, barátságos környezet, jó hangulat és remek társaság várható.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!