403 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Nemzetközi Gitárfesztivál
Nemzetközi Gitárfesztivál
Balatonfüred, 2023. június 26 - július 2.
Minden zenész, pontosabban gitáros már jól ismeri azt a rendezvénysorozatot, ahol minden a gitárokról szól. A balatoni város ad otthont a megrendezésre kerülő eseménynek, ahol a zenészek, tanárok, szakmabeliek vagy épp amatőr műkedvelők találkoznak.
bővebben
Gastroblues
Gastroblues
Paks, 2023. június 26 - július 2.
A nemzetközi vonalat megszégyenítő paksi feszt újra hatalmas lendülettel várja a látogatókat több napos programokkal, melyre bármely korosztályt várnak.
bővebben
Suzuki és Autós Motoros Találkozó
Suzuki és Autós Motoros Találkozó
Dunaújváros, 2023. június 28.
A Suzuki márka igen ismert, s hazánkban országszerte rendeznek autós és motoros összejöveteleket, hogy egy helyen sorakoztassák fel a márka apraja-nagyját. Ezúttal Dunaújvárost özönlik majd el a két-, és négykerekű járművek.
bővebben
Ifjúsági Találkozó
Ifjúsági Találkozó
Máriagyűd, 2023. június 29 - július 2.
A Baranyában található település évek óta nyújt vigasztalást a testi-lelki gyógyulásra vágyó zarándokoknak. A több száz éves kegyhely évről évre fogadja az érdeklődőket.
bővebben
Víz Zene Virág Fesztivál
Víz Zene Virág Fesztivál
Tata, 2023. június 30 - július 2.
A családok részére évek óta megrendezésre kerülő tatai eseményen fergeteges vidámság és program kavalkád vár mindenkire. Az összművészeti fesztet több helyszínen tartják.
bővebben
Győrkőcfesztivál
Győrkőcfesztivál
Győr , 2023. június 30 - július 2.
Évről évre megrendezésre kerül a vaskakas bábszínház által ez a győri esemény, mely már több éve szólítja meg a gyerekeket, mivel közel 1000 program csak nekik szól. Ezen a hétvégén bármely gyermek igazi kisgyerek lehet, hiszen koncertek, bábszínházi előadások, kézműves
bővebben
Derby Fesztivál
Derby Fesztivál
Budapest, 2023. június 30 - július 2.
A lóversenyek világába invitál bennünket a budapesti feszt. A helyszínen ingyen elérhetők gyerekprogramok, valamint esti koncertek. A borkedvelők és a gasztronómia szerelmesei is megtalálják ezen a rendezvényen számításukat.
bővebben
HalKan fesztivál
FesztiválPortál.hu -> Fesztiválok felsőfokon!
Nagykanizsa, 2023. június 30 - július 1.
Rendhagyó nagykanizsai eseménnyel készülnek a szervezők. Ez a nem mindennapi rendezvény amellett, hogy nagyszerű kikapcsolódást nyújt, rendkívül környezetbarát vállalás is.
bővebben
Poccazene fesztivál
Poccazene fesztivál
Felsőörs, 2023. június 30 - július 1.
Különleges, jó hangulatú, grillpartival egybekötött levendulaszüretre hívják a szervezők az érdeklődőket a település külterületén, a festői szépségű Pocca dűlőben. Igazán kár lenne kihagyni ezt a nem mindennapi programot, ahol jó társaságban piknikezhetünk.
bővebben
Western Feszt
Western Feszt
Kiskunfélegyháza, 2023. június 30 - július 1.
Valódi vadnyugati hangulat vár itt mindenkire, és elég csak az Alföld szívéig eljutni hozzá, a Fekete Lovastanyára. A western-hétvége igazi adrenalin-bombát ígér az egész család számára, látványdús programokkal és látványos bemutatókkal.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!