403 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

BazaltFeszt
BazaltFeszt
Somlószőlős, 2023. június 23 - 25.
A Veszprém vármegyében található község történelmi agrárhelységnek mondható. A középkorban kétnyomásos gazdálkodás folyt a településen, majd egyre több vidéki szőlősgazda vetette meg itt a lábát. Ennek köszönhető, hogy a 19. században is a szőlő volt a fő
bővebben
Levendula Szüret
Levendula Szüret
Kiskunmajsa, 2023. június 24 - 25.
Kiskunmajsa település ad otthont ennek a népszerű rendezvénynek. A kínálat között számos gyerekeknek szóló program is akad, így érdemes az egész családnak ellátogatnia erre az eseményre.
bővebben
Romantika Ünnep
Romantika Ünnep
Gyömrő, 2023. június 24 - 26.
Ebben az évben is várható a fantasztikus gyömrői ünnep, amely a párokról és az esküvőkről szól. Ifjú vagy éppen örökifjú párok is benézhetnek a rendezvényre, hiszen itt mindenki megtalálja az őt érdeklő programokat.
bővebben
Galiba Napok
Galiba Napok
Újkígyós, 2023. június 24.
A nyár nem telhet el különleges kézműves rendezvény nélkül. Az újkígyósi falunapokon megrendezik a focibajnokságot is, amelyre számtalan csapat nevezése várható. Egész hétvégét betöltő különleges programok lesznek a helyszínen.
bővebben
Gólyafesztivál
Gólyafesztivál
Szany, 2023. június 24.
Egy egész napos családi programot kínálnak a szervezők az érdeklődőknek a gólyákkal a középpontban. A szanyi rendezvény a kelepelő szárnyasok megismerésének érdekében jött létre.
bővebben
Tűzkerék fesztivál
Tűzkerék fesztivál
Pannonhalma, 2023. június 24.
Újra megrendezésre kerül a pannonhalmi nyári programok egyik legnagyobb kedvence. A hagyományokhoz hűen most sem marad el a főzőverseny, szóval elő a kötényekkel és fakanalakkal, mert a szervezők örömmel fogadják a sok jelentkezést.
bővebben
Tűzugrás ökofesztivál
Tűzugrás ökofesztivál
Dozmat, 2023. június 24 - 25.
Földünk kritikus helyzete hívja életre az egyre több környezettudatos szemlélet ihlette rendezvényt. Ez a remek programsorozat is ebben a szellemben jött létre, és számtalan érdekességgel várja a látogatóit.
bővebben
Kert a Köbön fesztivál
Kert a Köbön fesztivál
Vácrátót, 2023. június 24.
Egyedülálló természetközeli élményeket kínál az Ökológiai és Botanikai Intézet a rendezvényre látogatóknak. Csodás interaktív programok és koncertek színesítik a többnapos eseményt.
bővebben
Szekérfesztivál
Szekérfesztivál
Budapest, 2023. június 24.
A Ratha-yātrā India egyik legrégibb ünnepe, amin minden alkalommal több millióan vesznek részt. Az esemény lényege, hogy egy meseszép óriás szekeret – melyet virágok tömkelege borít - húznak együtt a résztvevők egyik templomból a másikba, így tisztelegve, áldozva Isteneik
bővebben
Veteránjármű Találkozó
Veteránjármű Találkozó
Martfű, 2023. június 24.
Egy kis időutazás várja az érdeklődőket a martfűi Művelődési Központ előtti tér. A veterán járművek szerelmesei átélhetik a múlt szépségeit a kiállított járművek között. Lehetőség nyílik egy élményfotózásra, mely során a kellékek és a díszlet tökéletesen
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!