403 találat 2023. máj. 26. és 2024. ápr. 30. között

Rhododendron virágzás – Jeli Arborétum
Rhododendron virágzás – Jeli Arborétum
Kám, 2023. május 10 - 31.
A természet csodái mindig lenyűgözőek. Az arborétumok, botanikus kertek pedig valóban testközelbe hozzák a legcsodálatosabb növényeket, melyeknek virágzása különleges látványt, fantasztikus illatokat és csodálatos élményeket kínál.
bővebben
Don Bosco Fesztivál
Don Bosco Fesztivál
Kazincbarcika, 2023. május 22 - 27.
A több napos kazincbarcikai rendezvénysorozat újra megrendezésre kerül. A programok bármely korosztály számára nyújtanak kikapcsolódási lehetőséget. A szórakoztatásáról már híres esemény kellemes élményekkel gazdagítja a vendégeit.
bővebben
Országos Ifjúsági Sajtófesztivál
Országos Ifjúsági Sajtófesztivál
Budapest, 2023. május 25 - 26.
A Várkert Bazár ad otthont évről évre a budapesti eseménynek. A diák médiásoknak szervezett rendezvényen díjkiosztók, sztárok, színes programok lesznek.
bővebben
Kamaszfesztivál
Kamaszfesztivál
Miskolc, 2023. május 25 - 28.
Igazán különleges, nagyszabású országos osztálykirándulás programra invitálnak a szervezők ezzel az eseménnyel bármely fiatalt. Ez az a hely, ahol a felső és középiskolás diákok, a kamaszok részt vehetnek egy nem mindennapi, élménygazdag, sokoldalú és szenzációs
bővebben
ACCH Amerikai Autós Találkozó
ACCH Amerikai Autós Találkozó
Bükkszék, 2023. május 25 - 29.
Újra felbőgnek a motorok! Ez a már tradícióvá vált programsorozat ismét várja a kedves érdeklődőket, az amerikai autó rajongókat, tulajdonosokat. Számtalan lehetőség várja az érkezőket, hogy megismerjék ezt a különleges világot.
bővebben
Pünkösdi Fesztivál és Vásár
Pünkösdi Fesztivál és Vásár
Beled, 2023. május 26 - 29.
Győr-Moson–Sopron megyében is tartanak többnapos pünkösdi rendezvényt, mely évről évre egyre nagyobb tömeget vonz. Minden kikapcsolódni vágyónak egy rendkívül színvonalas eseményben lehet része, ha ellátogat a beledi helyszínre.
bővebben
Méta Fesztivál
Méta Fesztivál
Balatonboglár, 2023. május 27 - 29.
A gyermek és ifjúsági néptánccsoportok koreográfiai versenye és futó bajnoksága kerül megrendezésre Balatonbogláron egy több napos program keretében. A táncversenyre 6-18 éves korig lehet nevezni.
bővebben
Városligeti Gyereknap
Városligeti Gyereknap
Budapest, 2023. május 27 - 28.
Ebben az évben a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és a Fővárosi Önkormányzat újra megrendezi ezt a nagy népszerűségnek örvendő eseményt. A többnapos rendezvényen számtalan izgalmas program vár a gyerekekre és szüleikre.
bővebben
Pünkösdi Mulatság
Pünkösdi Mulatság
Füzér, 2023. május 27 - 28.
A Füzéri vár többnapos rendezvénysorozata számtalan meglepetést tartogat a családok számára. Pünkösdkor a mulatozás idején a hagyományőrző programok teljes tárháza megtalálható lesz.
bővebben
Tarkabarka Gyermekfesztivál
Tarkabarka Gyermekfesztivál
Nagykőrös, 2023. május 27.
Ingyenes programokkal várják a legkisebbeket is ezen a nevezetes napon, amely a gyerekekről és a gyerekeknek szól. Különleges kalandpálya, óriáspuzzle, hatalmas mászófal várja a kicsiket, hogy minél tartalmasabban tölthessék el ezt a boldog napot szüleikkel.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!