120 találat 2024. ápr. 17. és 2025. jan. 31. között

Tulipánszüret
Tulipánszüret
Kőröshegy, 2024. április 11 - 21.
Csodálatos látványt kínál ez a fantasztikus tavaszi esemény, mely egy végeláthatatlan, hatalmas virágoskertbe invitálja az érdeklődőket. Több százezer tulipán festi színesre a környéket, ideális helyszínt biztosítva túrázáshoz, fotózáshoz.
bővebben
Életet az Éveknek Fesztivál
Életet az Éveknek Fesztivál
Balatonfüred, 2024. április 15 - 18.
A Veszprém megyei településen a hagyományokhoz hűen megrendezik az „Életet az Éveknek” elnevezésű balatonfüredi rendezvényt. A többnapos programsorozat lehetőséget ad az amatőr művészeti csoportoknak a bemutatkozásra. A kulturális eseményre mindenkit sok szeretettel várnak.
bővebben
BANFF Hegyifilm Fesztivál
BANFF Hegyifilm Fesztivál
Budapest, 2024. április 18 - 19.
Mindenkire a látvány és az izgalom vár a budapesti filmfeszten, mely már nem először kerül megtartásra. Csúcskategóriás hegyifilmek vetítése vár minden látogatóra.
bővebben
Sebesség fesztivál
Sebesség fesztivál
Tököl, 2024. április 20 - 21.
A többnapos autós találkozó esemény Tökölön kerül megrendezésre, amelyre napijegy vagy hétvégi jegy is váltható. A drift rendezvényen nyílt edzéseket, gyorsulási versenyeket nézhetnek meg az érdeklődők.
bővebben
Garázsvásár fesztivál
Garázsvásár fesztivál
Budapest, 2024. április 20 - 21.
A fővárosban újra kinyit a népszerű garázsvásár a Wekerlén. Több budapesti helyszínen is várják az érdeklődőket a kereskedők a legkülönfélébb termékekkel.
bővebben
Hyperspace Elektronikus Zenei Fesztivál
Hyperspace Elektronikus Zenei Fesztivál
Budapest, 2024. április 20.
A fővárosban rendezik ezt az Elekronikus Zenei fesztet, melynek évről-évre nagy sikere van. Nem is lehetne ez másképp, hiszen több, mint húsz éve már, hogy dübörög a techno a budapesti rendezvényen, s több ezren élték már át ezt a fantasztikus élményt az évek során.
bővebben
Kölyök fesztivál
Kölyök fesztivál
Debrecen, 2024. április 20 - 21.
Mesés, hatalmas természetközeli helyszín és valóságos élménycunami várja a településre érkező családokat ezen a fantasztikus többnapos eseményhétvégén. Több, mint száz izgalmas program biztosítja a jó hangulatot és a szórakozást.
bővebben
Love Fesztivál
Love Fesztivál
Vál, 2024. április 20.
Újra hívja az érdeklődőket az ikonikus Szeretet-szobornak otthont adó Vál, ahol egy újabb felejthetetlen nappal köszöntik és ünneplik a tavaszt a fesztiválozók. Most sem maradnak el a finom borok, a kiváló zenék és az ízletes gulyás.
bővebben
Tuning Találkozó
Tuning Találkozó
Balatonfüred, 2024. április 20.
Újra összegyűlnek a tuningolt verdák, a büszke tulajdonosok és a rajongók, valamint feldübörögnek a motorok és a decibelek. Fantasztikus, látványos és őrületes programban lehet részük az eseményre érkező vendégeknek. Itt minden a legekről szól!
bővebben
Szakma Sztár Fesztivál
Szakma Sztár Fesztivál
Budapest, 2024. április 24 - 26.
Ez a budapesti feszt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által megrendezett eseménysorozat, amely az országos Szakmai Tanulmányversennyel bővülve várja az érdeklődőket.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!