455 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Sárkányhajó fesztivál
Sárkányhajó fesztivál
Győr, 2023. május 20.
Győr-Moson-Sopron megyeszékhelyén újra készülődik valami, immár több mint tíz éve rendezik meg a sárkányhajózás szerelmeseinek versenyét, melyet évről évre nagy érdeklődés övez. Igazi látványosság várható a szurkolók számára is.
bővebben
Henryxcity fesztivál
Henryxcity fesztivál
Császár, 2023. május 20.
A Komárom-Esztergom megyei Császáron újra megrendezésére kerül a Henryxcity programsorozat, mely sokszínűségével az összes korosztály számára kikapcsolódási lehetőséget nyújt. Hazánk legnagyobb westernvárosa ismét megnyitja kapuit látogatói előtt.
bővebben
Akácvirág futófesztivál
Akácvirág futófesztivál
Napkor, 2023. május 20.
A futás szerelmeseit csábítják a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Napkorra, ahol újra megrendezésre kerül a népszerű futóünnep akár az egész család számára. Több távon is indulhatnak a résztvevők a megmérettetésre, az örömfutásra, ezzel is lehetőséget biztosítva az amatőr,
bővebben
Országos Feng Shui és Ezoterikus Találkozó
Országos Feng Shui és Ezoterikus Találkozó
Fonyód, 2023. május 20.
A keleti gondolkodásmód és az ezotéria rajongói számára kihagyhatatlan élményt nyújt ez a balatoni eseménysorozat. Az egészséges élet és a keleti kultúra közötti összefonódást taglalja a fonyódi feszt, ahol tudományos előadásokkal és izgalmas szolgáltatásokkal készülnek
bővebben
Cabrio Találkozó és Felvonulás
Cabrio Találkozó és Felvonulás
Győr, 2023. május 20.
Le a vászontetőkkel, hadd lobogjon a haj a szélben! Ismét megrendezésre kerül ez a rangos esemény, ahol nagy szeretettel várják a típus szerelmeseit. Egy hétvégén át csodálhatják a szebbnél szebb karosszériát és fényezést ennek a gépcsodának a kedvelői, miközben
bővebben
BAR Show
BAR Show
Budapest, 2023. május 21.
Gasztrokulturális rendezvényre hívják az érdeklődőket, melynek helyszíne az Intercontinental Budapest Hotel. A tavaszi eseményre már kaphatóak a kedvezményes jegyek, de a helyszínen is lesz lehetőség a vásárlásra. A jegyek italkóstoló kuponokat is tartalmaznak.
bővebben
Don Bosco Fesztivál
Don Bosco Fesztivál
Kazincbarcika, 2023. május 22 - 27.
A több napos kazincbarcikai rendezvénysorozat újra megrendezésre kerül. A programok bármely korosztály számára nyújtanak kikapcsolódási lehetőséget. A szórakoztatásáról már híres esemény kellemes élményekkel gazdagítja a vendégeit.
bővebben
Országos Ifjúsági Sajtófesztivál
Országos Ifjúsági Sajtófesztivál
Budapest, 2023. május 25 - 26.
A Várkert Bazár ad otthont évről évre a budapesti eseménynek. A diák médiásoknak szervezett rendezvényen díjkiosztók, sztárok, színes programok lesznek.
bővebben
Kamaszfesztivál
Kamaszfesztivál
Miskolc, 2023. május 25 - 28.
Igazán különleges, nagyszabású országos osztálykirándulás programra invitálnak a szervezők ezzel az eseménnyel bármely fiatalt. Ez az a hely, ahol a felső és középiskolás diákok, a kamaszok részt vehetnek egy nem mindennapi, élménygazdag, sokoldalú és szenzációs
bővebben
ACCH Amerikai Autós Találkozó
ACCH Amerikai Autós Találkozó
Bükkszék, 2023. május 25 - 29.
Újra felbőgnek a motorok! Ez a már tradícióvá vált programsorozat ismét várja a kedves érdeklődőket, az amerikai autó rajongókat, tulajdonosokat. Számtalan lehetőség várja az érkezőket, hogy megismerjék ezt a különleges világot.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!