187 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Bálint Ágnes Mesefesztivál
Bálint Ágnes Mesefesztivál
Vecsés, 2023. május 20 - 21.
Ezen a népszerű vecsési gyereknapon újra hatalmas programkínálattal várja a családokat a város, amely Budapesttől nem messze található.
bővebben
Sárkányhajó fesztivál
Sárkányhajó fesztivál
Győr, 2023. május 20.
Győr-Moson-Sopron megyeszékhelyén újra készülődik valami, immár több mint tíz éve rendezik meg a sárkányhajózás szerelmeseinek versenyét, melyet évről évre nagy érdeklődés övez. Igazi látványosság várható a szurkolók számára is.
bővebben
Nagymarosi Ifjúsági Találkozó
Nagymarosi Ifjúsági Találkozó
Nagymaros, 2023. május 20.
A Pest megyei Nagymaroson az idén is lesz találkozó az ifjúság számára, melyet ezúttal is a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Ifjúsági Bizottsága és az Országos Lelkipásztori Intézet által felkért csoport szervezi.
bővebben
Henryxcity fesztivál
Henryxcity fesztivál
Császár, 2023. május 20.
A Komárom-Esztergom megyei Császáron újra megrendezésére kerül a Henryxcity programsorozat, mely sokszínűségével az összes korosztály számára kikapcsolódási lehetőséget nyújt. Hazánk legnagyobb westernvárosa ismét megnyitja kapuit látogatói előtt.
bővebben
Akácvirág futófesztivál
Akácvirág futófesztivál
Napkor, 2023. május 20.
A futás szerelmeseit csábítják a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Napkorra, ahol újra megrendezésre kerül a népszerű futóünnep akár az egész család számára. Több távon is indulhatnak a résztvevők a megmérettetésre, az örömfutásra, ezzel is lehetőséget biztosítva az amatőr,
bővebben
Cabrio Találkozó és Felvonulás
Cabrio Találkozó és Felvonulás
Győr, 2023. május 20.
Le a vászontetőkkel, hadd lobogjon a haj a szélben! Ismét megrendezésre kerül ez a rangos esemény, ahol nagy szeretettel várják a típus szerelmeseit. Egy hétvégén át csodálhatják a szebbnél szebb karosszériát és fényezést ennek a gépcsodának a kedvelői, miközben
bővebben
BAR Show
BAR Show
Budapest, 2023. május 21.
Gasztrokulturális rendezvényre hívják az érdeklődőket, melynek helyszíne az Intercontinental Budapest Hotel. A tavaszi eseményre már kaphatóak a kedvezményes jegyek, de a helyszínen is lesz lehetőség a vásárlásra. A jegyek italkóstoló kuponokat is tartalmaznak.
bővebben
Kamaszfesztivál
Kamaszfesztivál
Miskolc, 2023. május 25 - 28.
Igazán különleges, nagyszabású országos osztálykirándulás programra invitálnak a szervezők ezzel az eseménnyel bármely fiatalt. Ez az a hely, ahol a felső és középiskolás diákok, a kamaszok részt vehetnek egy nem mindennapi, élménygazdag, sokoldalú és szenzációs
bővebben
Autó- és járműipari Seregszemle
Autó- és járműipari Seregszemle
Debrecen, 2023. május 26 - 28.
Egy rendezvény, amely első benyomásra a férfiakat célozza meg, azonban ahogy az első sikeres alkalom is bizonyította, a család bármely tagja egész napos szórakozásra talál benne.
bővebben
Méta Fesztivál
Méta Fesztivál
Balatonboglár, 2023. május 27 - 29.
A gyermek és ifjúsági néptánccsoportok koreográfiai versenye és futó bajnoksága kerül megrendezésre Balatonbogláron egy több napos program keretében. A táncversenyre 6-18 éves korig lehet nevezni.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!