188 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Gyulai Virágok Fesztiválja
Gyulai Virágok Fesztiválja
Gyula, 2023. május 12 - 14.
Gyulán már nem csak a gyönyörű virágok a főszereplők, hanem a virágos forgatagban tűzijáték és szórakoztató családi programok is várják az ide látogató családok apraját és nagyját.
bővebben
Motoros Találkozó
Motoros Találkozó
Jászboldogháza, 2023. május 12 - 14.
Nem múlhat el május motoros találkozó nélkül Jászboldogházán sem. A település Jász-Nagykun-Szolnok megyében található, ahol évről évre megrendezik a sokoldalú szórakoztató programsorozatot. Garantált hangulatra számíthatnak a kilátogató vendégek.
bővebben
Extreme Trail Fesztivál
Extreme Trail Fesztivál
Tokaj, 2023. május 13 - 14.
A terepfutó esemény célkitűzése, hogy népszerűsítse az amatőr és hobbifutást, valamint bemutassa a rendszeres sportolás előnyeit. A rendezvényen nem csak sportolásra van lehetőség, hanem közösségépítésre is sor kerül, valamint terepakadályfutó versenyeken is részt lehet
bővebben
Kölyök fesztivál
Kölyök fesztivál
Hajdúböszörmény, 2023. május 13.
Fergeteges családi rendezvény várja páratlan programkínálattal és élményekkel az érdeklődőket. Kelet-Magyarország legnagyobb gyermekrendezvénye több napon át kínál százféle programot kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
bővebben
Bimmer Parade - Lada és BMW találkozó
Bimmer Parade - Lada és BMW találkozó
Dunaújváros, 2023. május 13.
Fékcsikorgatás, füstölő autógumik, adrenalin, száguldás. Ezek és számos programok várják a látogatókat az autós találkozón. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak. A rendezvény a Dunaújvárosi Állatvédő Egyesület javára támogatja az adománygyűjtést.
bővebben
Német Autók Találkozója
Német Autók Találkozója
Budapest, 2023. május 14.
Kihagyhatatlan lehetőséggel várják az autó rajongókat a fővárosi Fritzenfest eseményre, mely évről évre megrendezésre kerül sokak örömére. Egész napos színes programokkal bármely korosztályt várnak, ahogy az már lenni szokott.
bővebben
Sri Chinmoy Futófesztivál
Sri Chinmoy Futófesztivál
Győr, 2023. május 14.
Az idén ismételten sokak örömére kerül megrendezésre a híres-neves győri futófeszt, mely a Sri Chinmoy Alapítvány szervezésében bonyolódik le. A program non-profit jelleggel szerveződik, mindenféle szponzor nélkül, önkéntes munkával.
bővebben
Miskolci Egyetemi Napok
Miskolci Egyetemi Napok
Miskolc, 2023. május 18 - 21.
A MEN napok szervezői ebben az évben is kitesznek magukért. Több helyszínen is számos fellépővel zajlanak majd a zenei rendezvények. A közös programon várják azokat a diákokat, akiket érdekelnek a zenei rendezvények és egyben a kulturális programok.
bővebben
Műtárgyak Éjszakája Fesztivál
Műtárgyak Éjszakája Fesztivál
Budapest, 2023. május 18 - 20.
Budapest 50 különböző helyszínét látogathatják meg az érdeklődők az ismét megrendezésre kerülő alkalom jóvoltából. A rendezvény napjai alatt több, mint 100 program várja a műtárgyak érdekes világa iránt érdeklődőket.
bővebben
Természetfilm fesztivál
Természetfilm fesztivál
Gödöllő, 2023. május 19 - 21.
Kicsiket és nagyokat, valamint kísérőként hűséges négylábúakat is örömmel fogadnak a szervezők ezen a környezetvédelmi eseménysorozaton. A gödöllői programsorozat fő profilja a gondosan, igényesen forgatott filmek bemutatása, melyeket a rendezvény minden napján
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!