469 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Márton-napi Batyus Vigasság
Márton-napi Batyus Vigasság
Badacsonytomaj, 2023. november 11.
A badacsonytomaji vigasságon az újborok kóstálásával, tökfaragó versennyel és zenével ünneplik Márton-napot a helyiek. A libából készül finomságok mellett helyet kapnak a rendezvény étlapján olyan ételek is, mint a libazsíros kenyér, vagy a sült gesztenye is.
bővebben
Járatlan Utakon Fesztivál
Járatlan Utakon Fesztivál
Budapest, 2023. november 11 - 12.
A fővárosban újból megrendezésre kerül a Járatlan Utakon nevet viselő programsorozat, mely hazánk független és extrém utazóihoz szóló eseménye. A hétvége ismét az utazásról fog szólni, így szeretettel várják az utazások szerelmeseit.
bővebben
Pályaválasztó fesztivál
Pályaválasztó fesztivál
Budapest, 2023. november 15 - 16.
Szülők és tinédzser gyermekeik hatalmas örömére már évek óta megrendezésre kerül ez a színvonalas budapesti esemény, melynek célja, hogy segítse a fiatalokat életük egyik legnehezebb döntésében, ugyanis a „Mi leszel, ha nagy leszel?” - kérdésre nagyon nehéz a válasz.
bővebben
Márton napi libanapok
Márton napi libanapok
Balatonlelle, 2023. november 17 - 18.
A Márton neve napján tartott libás program ismét várja a látogatókat ezen a nagyszerű eseményen, ahol nem csak az evés van a kínálatban, hanem az igazán finom minőségi újborok is, amelyeket a magyar pincészetek sorakoztatnak fel az érdeklődők számára.
bővebben
Pontyshow
Pontyshow
Budapest, 2023. november 17 - 19.
A Ponty Show egy olyan budapesti horgász kiállítás ahol minden pecás álma valóra válik, hiszen itt a legújabb horgászfelszereléseket, botokat, orsókat, kiegészítőket vásárolhatja meg, valamint profi horgászok mutatják be a különleges trükköket és praktikákat az
bővebben
Fehértavi darvadozás
Fehértavi darvadozás
Szatymaz, 2023. november 17 - 18.
A nagyszerű természetvédelmi rendezvénysorozaton igazi természetbúvár programokkal tölthetik el idejüket az esemény látogatói és a természet szerelmesei. Lehetőség nyílik részt venni nagyszerű és érdekes túrákon, vagy éppen természet fotózáson.
bővebben
Országos Rajzfilmünnep
Országos Rajzfilmünnep
Budapest, 2023. november 17 - 19.
Valahol a szíve egyik szegletében mindenki őriz egy kis helyet, ahol a gyermeki énje bújik meg. A rajzfilmünnep pedig többek között azért csodás program, mert ezen a napon a felnőttekből is előkecmereg a belső gyermek, miközben a saját csemetéik örömtől csillogó szemét és
bővebben
Társasjátékok Ünnepe
Társasjátékok Ünnepe
Budapest, 2023. november 18 - 19.
A november ismét a társasjátékokról fog szólni a fővárosban. Már hagyományos módon a játékkedvelő közönség nagy örömére sokadik alkalommal rendezik meg a társasjátékok ünnepségét, melyre sok szeretettel várják az érdeklődőket.
bővebben
VERZIÓ Filmfesztivál
VERZIÓ Filmfesztivál
Budapest, 2023. november 22 - 29.
Az emberi méltóságot és a közös társadalmi ügyeket hivatott képviselni ez a budapesti rendezvény, ahová évről évre egyre többen érkeznek. Sikeres és népszerű dokumentumfilmek bemutatására kerül sor a programsorozaton.
bővebben
Tatai Vadlúd Sokadalom
Tatai Vadlúd Sokadalom
Tata, 2023. november 25.
Az őszi és téli időszak a vadludak vonulásáról is szól, amelyre évről évre többen kíváncsiak. A vizek városában megtartott eseményre ebben az évben is érdemes lesz kicsiknek és nagyoknak is kilátogatniuk.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!