469 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Tökfesztivál
Tökfesztivál
Bakonyszentlászló, 2023. október 14.
Ismét megrendezik a tökös eseményt a Veszprém megyei településen. Egész napos tökös programokkal várják a kedves vendégeket a szervezők. Igazi családi programsorozat, mely már jó pár éve ad lehetőséget a kikapcsolódásra.
bővebben
Tuning és Retro fesztivál
Tuning és Retro fesztivál
Budapest, 2023. október 14 - 15.
A budapesti Vasúttörténeti Park 10 hektáros területe egy rendhagyó eseménynek ad otthont. Szeretettel várják a látogatókat egy igazán látványos és izgalmas programra, fővárosunk zöld övezetébe.
bővebben
Országos Bulldog Találkozó
Országos Bulldog Találkozó
Budapest, 2023. október 15.
Kutyabarátok, kutyatartók, bulldog fanok mind egy helyen, a fővárosban összegyűlve múlathatják majd az időt kedvenceikkel. Mind jól tudjuk, hogy az ember legjobb barátja a kutya, s a kis turcsi orrú, olykor röfögő, apró termetű négylábúak igazán az ember szívéhez tudnak nőni.
bővebben
Cinemira Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál
Cinemira Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál
Budapest, 2023. október 20 - 29.
Ez az egyetlen olyan rendezvény hazánkban, amely kifejezetten gyerekeknek szól, ugyanis 4-14 éves korig vetítik a gyerekeknek szóló rövidfilmeket és mozifilmeket. Sok száz gyerekfilm mutatja be a jelenlévőknek a világ különböző kultúráit.
bővebben
Sváb Sziget fesztivál
Sváb Sziget fesztivál
Szigetszentmárton, 2023. október 20 - 22.
A Kis-Duna partján a szórakozni vágyókat egy különleges hangulatú program várja. Szigetszentmártonban a német népzene mellett ízletes ételek, vidámpark, gyermekprogramok és utcabál teszi élvezetessé az itt eltöltött napokat.
bővebben
Orsolya-napi vásár
Orsolya-napi vásár
Kőszeg, 2023. október 21 - 22.
A Vas megyei Kőszegen ismét minden a különlegesség jegyében fog telni a következő Natúrpark rendezvényén, melyet az Orsolya-napi vásárral tesznek minden évben egyre érdekesebbé.
bővebben
Darufesztivál
Darufesztivál
Hortobágy, 2023. október 21.
Egész napos ismeretterjesztős és szórakoztatós napot tartanak Hortobágyon. Családi programokkal várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Fantasztikus élményekkel gazdagodhat a daruk rendezvényén, melyek évről évre egyre többet mutatnak meg magukról a látogatóknak.
bővebben
Terepfutó Fesztivál
Terepfutó Fesztivál
Püspökladány, 2023. október 21.
Ha október, akkor terepfutás, méghozzá a Hajdú-Bihar megyei településen, ahogy az már lenni szokott. Több, mint öt éve, hogy minden ősszel megrendezik a szervezők a püspökladányi terepfutó napot a sportolni vágyóknak. A futás öröme sokak számára nyújt boldogságot.
bővebben
Csipkebogyó fesztivál
Csipkebogyó fesztivál
Szarvaskő, 2023. október 21.
A csipkebogyó rengeteg értékes vitamint tartalmaz, melyet már az őseink is előszeretettel gyűjtögettek, fogyasztottak. A Heves megyei Szarvaskőn minden évben megemlékeznek a bogyó jótékony hatásáról egy rendezvény keretein belül.
bővebben
Harmonika fesztivál
Harmonika fesztivál
Pécs, 2023. október 22.
A pécsi harmonika feszt Arnold János és Radics Márk emlékére kerül megrendezésre. Az eseménysorozat minden évben lehetőséget nyújt a harmonika kedvelőinek, a harmonikásoknak az összejövetelre színvonalas keretek között.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!