469 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Töklámpás fesztivál
Töklámpás fesztivál
Balatonboglár, 2023. október 7.
Balatonbogláron, azon belül is Szőlőskislakon ősszel ellepik a tökök a falut. Az októberi rendezvényen gyönyörű töklámpások fényében tündököl majd a település. Az egyik legkedveltebb esemény a környéken, hiszen igazán szemet gyönyörködtető látványt nyújt minden
bővebben
Mackó fesztivál
Mackó fesztivál
Sülysáp, 2023. október 7.
A Pest megyei Sülysápra mindenkit sok szeretettel várnak a Mackó ünnepségre. A gasztro és kulturális programsorozat bármely korosztály számára kínál kikapcsolódási lehetőséget, mindezt egy csodás környezetben.
bővebben
Cáki Gesztenye Napok
Cáki Gesztenye Napok
Cák, 2023. október 7 - 8.
Sültgesztenye-illat, kirakodó vásár, gyermekprogramok és zenés programok mellett kiállítás és kézműves bemutató is helyet kap a többnapos cáki rendezvénysorozaton. A feszt fantasztikus lehetőségeket kínál a család minden tagjának.
bővebben
Töklámpás fesztivál
Töklámpás fesztivál
Szőlőskislak, 2023. október 7.
Ha ősz, akkor tök! Hogy milyen, az nem számít, a lényeg csupán, hogy élénk sárga és jó nagy legyen! Hisz minél nagyobb, annál hatalmasabb képeket farigcsálhatnak bele a töklámpás szerelmesei. Aki maga elé képzeli a mécsessel megvilágított szebbnél szebb formákat, biztosan
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Fertőszéplak, 2023. október 7.
Ha ősz, akkor tök! Sütve, főzve, párolva, édesen vagy sósan, sőt akár még kifaragva is! Fertőszéplakon már évek óta gyűlik össze a település apraja-nagyja, hogy közösen töltsenek el egy napot az élénk sárga tökök meleg ölelésében.
bővebben
HR Fest
HR Fest
Budapest, 2023. október 10.
Természetesen a főváros sem marad ki a humánerőforrás menedzsment ihlette rendezvényből! A munkaerőpiac, a technológia, a világ folyamatos változása életre hívja a HR állandó megújulását.
bővebben
Bónusz fesztivál
Bónusz fesztivál
Budapest, 2023. október 14.
Októberben az elektronikus zene rajongóinak áll a zászló, hiszen egy különleges rendezvény várható. A jegyek elővételben is megvásárolhatók, de célszerű sietni, hiszen mindig gyorsan fogynak.
bővebben
Mindszent Havi Mulatság
Mindszent Havi Mulatság
Bodrogkeresztúr, 2023. október 14.
A Miskolctól 48 km-re található Bodrogkeresztúron minden év októberében rendezik meg a mulatságot, mely a környék egyik legkedveltebb eseménye. A több napos rendezvény kulináris élményekben gazdag, az elmúlt évekhez hasonlóan.
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Balatonalmádi, 2023. október 14.
Balatonalmádin az idén is megrendezik a tökös ünnepet, mely a helyiek és a környékbeliek számára kiemelkedő rendezvénynek számít. Évről évre egyre többen látogatnak el a tök fesztivál rendezvényre távolabbi helyekről is. Igazi családi programsorozat minden korosztály
bővebben
Világsakkfesztivál
Világsakkfesztivál
Budapest, 2023. október 14 - 15.
Október ismét a sakk hónapja lesz Budapesten, hiszen ismét megrendezik a következő Világsakk programsorozatot. A rendezvény egynapos, mely egy misztikus világot mutat be, melyet a sakk takar. Sok érdekes programmal minden korosztályt várnak.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!