459 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Kertvárosi Majális
Kertvárosi Majális
Budapest, 2023. május 1.
Igazi gyereknapi majálisra hívnak és várnak mindenkit a budapesti kertvárosba, ahol a szervezők mindenféle gyermekprogrammal kedveskednek a kicsiknek.
bővebben
Majális és Európa Nap
Majális és Európa Nap
Vác, 2023. május 1.
Május hónapban újra mindenkit vár a majális ebben a kedves városban is. Minden gyermeknek felhőtlen kikapcsolódást ígérnek a szervezők, de a felnőttek is találnak minőségi programkínálatot.
bővebben
Lengyel Filmtavasz
Lengyel Filmtavasz
Budapest, 2023. május 2 - 5.
A főváros ismét kitavaszodik, méghozzá nem akármilyen módon. A filmek világában már beindult a tavaszodás, a megújulás. Több, mint 20 éve már, hogy évről évre megrendezésre kerül ez a budapesti filmfeszt.
bővebben
Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok
Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok
Hódmezővásárhely, 2023. május 4 - 6.
A tavasz egyik legjelentősebb agrár eseménye, a magyar mezőgazdaság legnagyobb szakmai találkozója és vására az állattenyésztés ágazatait és tevékenységeit mutatja be Hódmezővásárhelyen.
bővebben
Drift Fesztivál
Drift Fesztivál
Máriapócs, 2023. május 6 - 7.
Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a drift versenyek. Most itt a kedvező alkalom, hiszen Máriapócson szervezik meg az egyik legnagyobb driftes bulit.
bővebben
Óbuda Napja
Óbuda Napja
Budapest, 2023. május 6 - 7.
Érdemes lesz Óbudára ellátogatni, hiszen a kerületi közösség színe java képviselteti magát. Természetesen szívesen látják a külföldről érkezőket is, ahol különleges kitüntetések is átadásra kerülnek.
bővebben
Kölyök fesztivál
Kölyök fesztivál
Berettyóújfalu, 2023. május 6.
Fantasztikus hétvégi rendezvény várja a gyerekeket és a gyermek-lelkű felnőtteket ezen a nagyszabású, többnapos gyerekrendezvényen. Százféle program és látványosság gondoskodik a fantasztikus élmény-áradatról ezen az eseményen.
bővebben
Túzokfesztivál
Túzokfesztivál
Dévaványa, 2023. május 6.
Ismét megrendezik a Túzok ünnepséget, melynek a Körös-Maros Nemzeti Park és a Réhelyi Látogatóközpont adja a helyszínt. A rendezők az idén is a Dévaványai Önkormányzat, valamint a Nemzeti Park.
bővebben
Pincejárat fesztivál
Pincejárat fesztivál
Budapest, 2023. május 6.
A XXII. kerületben megrendezésre kerül a híres-neves programsorozat, melyet a Törley Pezsgőmanufaktúra szervez. A finom nedűket kedvelőket, valamint a különlegesség iránt érdeklődőket sok szeretettel várnak az egész napos eseményre.
bővebben
Családi Repülőnap
Családi Repülőnap
Szombathely, 2023. május 6 - 7.
Nem számít, hogy földön vagy a levegőben, ezen a népszerű eseményen bármely színtéren megtalálja számítását az idelátogató. A programszervezők igyekeznek az összes korosztály számára értékes, érdekes programokkal változatossá tenni az élményt.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!