469 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Angyalföldi Sportfesztivál
Angyalföldi Sportfesztivál
Budapest, 2023. szeptember 17.
Angyalföldre várja a sportolás szerelmeseit a Természetbarát és Testedző egyesület. A többnapos eseményen tizenöt sportág negyven versenyszámában próbálhatják ki magukat a jelentkezők.
bővebben
Vadásznap
Vadásznap
Gödöllő, 2023. szeptember 17.
A vadászok világa nem csupán különleges, hanem roppant izgalmas és érdekes is egyben. E csodás életbe engednek bepillantást nyerni az érdeklődőknek a nap folyamán. A helyszín megválasztása nagyon jól sikerült, ugyanis a Gödöllői Királyi Kastély biztosítja a gyönyörű
bővebben
Fülesbagoly fesztivál
Fülesbagoly fesztivál
Martonvásár, 2023. szeptember 17.
Zene és mulatság, fiataloknak és időseknek egyaránt. Martonvásár, Fejér megye kisvárosa rendezi meg ezt a különleges zenei eseményt a helyi és környékbeli zenekedvelők nagy örömére.
bővebben
Brain Bar Fesztivál
Brain Bar Fesztivál
Budapest, 2023. szeptember 21 - 22.
Ez egy olyan budapesti feszt, ami a jövőt célozza meg. Azoknak szól, akik előre tekintenek a világban, legyen szó a technológiai megoldásokról, vagy akár a kulturális értékekről. Itt kiderülhet, hogyan segítsük agyunkat a korra jellemző információs káoszban.
bővebben
Tanuló Város Fesztivál
Tanuló Város Fesztivál
Pécs, 2023. szeptember 21 - 23.
Felfedezni, felfedezővé válni az egyik legjobb dolog a világon. A felfedezés örömét, a megismerés, a kíváncsiság kifejezését vette alapul az a program, mely évről évre segítséget nyújt az eredményesebb tanulás, tanítás sikerének eléréséhez.
bővebben
Adolph Zukor Filmfesztivál
Adolph Zukor Filmfesztivál
Mátészalka, 2023. szeptember 22 - 23.
A filmvilág izgalmait tárja a lelkes érdeklődők elé ez a mátészalkai esemény. A hazai filmipar nagyjai is jelen lesznek a hétvégén, hogy méltóképp emlékezzenek meg Adolph Zukorról, aki kis hazánkból indult el, hogy lefektesse az amerikai filmipar alapköveit.
bővebben
Kézműves fesztivál
Kézműves fesztivál
Debrecen, 2023. szeptember 22 - 23.
Az ősz egyik legkedveltebb debreceni program sorozata újra meghódítja a kézműves termékek iránt érdeklődők szívét. A kézműves termékeket kedvelők jól tudják, hogy miért is ragaszkodnak inkább a minőséget, egyediséget rejlő kézműves termékekhez, a gyári egysíkú
bővebben
Dorozsmai Tökfesztivál
Dorozsmai Tökfesztivál
Szeged, 2023. szeptember 22 - 23.
A tökös ünnepet Szegeden rendezik, melyre sok szeretettel várják a látogatókat a szervezők, akik egész napos kikapcsolódást nyújtó programokkal készülnek, így az összes korosztály talál kedvére való elfoglaltságot.
bővebben
Térfesztivál
Térfesztivál
Szentes, 2023. szeptember 22 - 23.
A szentesi rendezvény a térség egyik legkedveltebb összművészeti eseménye, ami már sokadik alkalommal nyújt a látogatók számára kellemes perceket. Az országból, valamint a térségből egyre többen visszatérő vendégként szavaznak bizalmat a szervezőknek.
bővebben
Kadafalvi Napok
Kadafalvi Napok
Kecskemét, 2023. szeptember 22 - 23.
Újra vásári hangulat, finom illatok és főzőtudományt összemérő versenyek teszik különlegessé és izgalmassá a település külső városrészét, Kadafalvát. A helyiek és környékbeliek hatalmas örömére nem marad el ez a színvonalas program.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!