469 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Tökfesztivál
Tökfesztivál
Rácalmás, 2023. szeptember 15 - 17.
A Közép-Dunántúli régióban található Rácalmás Fejér megyében terül el. Több éve már, hogy a várost a tökök rendezvényeként is számon tartják országos szinten. Kezdetben csak a helyiek szórakoztatására indult el, de az évek alatt bőven kinőtte magát.
bővebben
Futófesztivál
Futófesztivál
Dorog, 2023. szeptember 15.
Minden sportolni vágyót sok szeretettel várnak a Sarpi-Dorog futófesztre, mely évről évre lehetőséget nyújt a futni vágyóknak, hogy meghódítsák a Nagy-Getét. A kedvezményes nevezési díjat online célszerű intézni, ugyanis a helyszínen már csak drágábban van erre lehetőség.
bővebben
Patakmalom fesztivál
Patakmalom fesztivál
Pápateszér, 2023. szeptember 15.
Ezen a pápateszéri eseményen nem a program kínálatot szeretnénk kiemelni először, holott ennek kapcsán is bőven tudunk áradozni, azonban aki kilátogat a rendezvényre, az rögtön megérti, miért a helyszínt emeljük ki elsősorban, hiszen meseszép, patakok szabdalta zöld
bővebben
Filmpiknik
Filmpiknik
Eger, 2023. szeptember 15 - 17.
Újfajta moziélményt szeretne közönségének és a filmrajongóknak adni ez a program, ahol ingyenes filmvetítések várják több napon keresztül több helyszínen a filmek és a mozizás szerelmeseit. Az egri szabadtéri mozi egyedülálló élményt kínál.
bővebben
SEAT Találkozó
SEAT Találkozó
Siófok, 2023. szeptember 15 - 17.
A siófoki Aranypart Camping várja a spanyol eredetű személygépkocsi márka, a Seat tulajdonosait és kedvelőit. Az összes résztvevő örülhet, ugyanis nem csupán egy napon át élvezheti a remek társaságot és a nagyszerű programok kínálatát.
bővebben
Kutyafesztivál
Kutyafesztivál
Budapest, 2023. szeptember 16.
Az év egyik legnagyobb állatbarát eseménye ez a kutyafeszt, amely a fővárosban kerül megrendezésre. A hatalmas füvesített területen számtalan kutyás bemutatót tartanak. Változatos és érdekes programok kísérik a bemutatókat.
bővebben
Kéklámpás Találkozó
Kéklámpás Találkozó
Budapest, 2023. szeptember 16.
Minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak a szervezők erre a remek programra, ahol biztosan nem marad élmény nélkül egy látogató sem. A helyszínt kék lámpával rendelkező autók egész sora lepi majd el.
bővebben
Lada Találkozó
Lada Találkozó
Izsák, 2023. szeptember 16.
A ladások mindig is összetartó népség voltak, ezt is bizonyítja, hogy Iszákon ismét összejönnek a legfanatikusabbak. Az országos Lada találkozót több éve már, hogy mindig megrendezik, s évről évre egyre többen gyűlnek össze, az idén is lesz miért összeröffenni.
bővebben
Őszi Ászok fesztivál
Őszi Ászok fesztivál
Ráckeve, 2023. szeptember 16 - 17.
Festői környezetben kerül megrendezésre a sokszínű programsorozatot, mely sok érdeklődőt vonz minden évben. A ráckevei rendezvény magában foglalja a kultúrát, gasztronómiát és a szórakoztatást, valamint a sportot is. Itt nem csoda, ha mindenki jó élményeket szerez.
bővebben
Szeri Vízválasztó Fesztivál
FesztiválPortál.hu -> Fesztiválok felsőfokon!
Ópusztaszer, 2023. szeptember 16 - 17.
A négy őselem egyike, a földi élet elengedhetetlen eleme, az éltető víz. Erről szól majd a Csongrád megyei esemény. A meghívott vendégelőadók érdekes és hasznos információval látják el az érkezőket a témával kapcsolatban.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!