469 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Életút fesztivál
Életút fesztivál
Pécs, 2023. szeptember 9.
A település hangulatos alkalomra várja a kikapcsolódni és feltöltődni vágyókat szeptember elején. A rendezvény az értékrend fontosságát hangsúlyozza. Az esemény színes gyermek- és ifjúsági programok és koncertek lehetőségével várja a látogatókat.
bővebben
Zöldfesztivál
FesztiválPortál.hu -> Fesztiválok felsőfokon!
Vác, 2023. szeptember 9.
A környezetvédelem, a hatalmas ökológiai lábnyom, melyet az emberiség hagy a bolygón, egyre égetőbb probléma. Szerencsére van mód, hogy a károkozás kisebb legyen, ehhez csak odafigyelésre van szükség. Vácon pedig nagy gondot fordítanak erre a program idején.
bővebben
Tacsi Tali
Tacsi Tali
Veszprém, 2023. szeptember 9.
Veszprémben a Kolostorok és Kertek Rendezvényterületén sok lógó fülű hosszú testű kutyafej szaladgál majd a gazdáival. Az apropó nem más, mint egy újabb tacskó találkozó, melynek már több éve hatalmas sikere van.
bővebben
Judafest
Judafest
Budapest, 2023. szeptember 10.
A fővárosban található Madách térre sok szeretettel várják azokat, akik szeretnének közelebbről megismerkedni a zsidó szokásokkal, életmóddal, ételekkel, vagy szeretnék megtudni, hogy egyáltalán mit jelent a zsidóság.
bővebben
Feltöltve - Elektromos Jármű Fesztivál
Feltöltve - Elektromos Jármű Fesztivál
Tököl, 2023. szeptember 10.
Tökölön nem lesz hiány az elektromosság jelenlétéből. A helyszínen rengeteg elektromos kütyüt és járgányt ingyenesen próbálhatnak ki a résztvevők. Természetesen az eszközök tanulmányozásán kívül számtalan programot kínálnak a szervezők.
bővebben
Börgöndi Repülőnap
Börgöndi Repülőnap
Székesfehérvár, 2023. szeptember 10.
Látványos és mozgalmas programot kínál szeptember második vasárnapja évről évre. Újra megtelik az ég különböző stílusú és korú vasmadarakkal, repülő szerkezetekkel és légiparádéval. A szórakozás az egész család számára garantált!
bővebben
Filmmaraton
Filmmaraton
Budapest, 2023. szeptember 12 - 17.
Ezen a rendezvényen az archív filmek vetítése a központi szerepet kapja, hiszen az érdeklődők megtekinthetik a hazai, valamint a nemzetközi klasszikus filmek féltve őrzött páratlan gyűjteményét, amelyek kellemes kikapcsolódást nyújtanak.
bővebben
Hetedhét Hatvan Népmesefesztivál
Hetedhét Hatvan Népmesefesztivál
Hatvan, 2023. szeptember 14 - 16.
Az idei Hetedhét ismét megrendezésre kerül a hatvani Grassalkovich Művelődési Házban és Díszkertben. A sokoldalú esemény minden korosztályt vár, a kicsiket és nagyokat egyaránt, csoportokat, osztályokat, családokat. Itt minden a népmeséről fog szólni, valamint a
bővebben
Soproni Egyetemi Napok
Soproni Egyetemi Napok
Sopron, 2023. szeptember 14 - 15.
A hűség városa nagy szeretettel várja az egyetemi hallgatókat és a külsős érdeklődőket is. A campuson számos program lehetőséggel készülnek a látogatók számára. Sportesemények, versenyszámok, erőpróbák alkalmával mutathatják meg a résztvevők milyen fizikummal vágnak
bővebben
Tánctalálkozó
Tánctalálkozó
Pécs, 2023. szeptember 15 - 19.
A régió professzionális táncfesztje minden évben megnyitja kapuit Pécsett. A település igazi táncrajongó közösség, így méltó helyen van a több éves múlttal rendelkező esemény, ami színes programkínálatával várja a kilátogató vendégeket.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!