469 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Nyáregyháza Fesztivál
Nyáregyháza Fesztivál
Nyáregyháza, 2023. szeptember 8 - 9.
A fővárostól 40 km-re fekvő községet már jól ismeri a hazai sztárok színe – java, hiszen évről-évre rengetegen megfordulnak a településen ezen a bizonyos rendezvénysorozaton. Nyáregyházán minden évben hatalmas durranásra készülnek.
bővebben
Szegedi Repülőnap
Szegedi Repülőnap
Szeged, 2023. szeptember 8 - 9.
Szegeden ismét minden a repülésről fog szólni, nem csak repülősöknek, hiszen idén is megrendezik a színvonalas eseményt. Elmaradhatatlan látványossággal tarkított légi parádé ez, mely évről évre nagy tömegeket vonz ki a reptérre.
bővebben
Dunakeszi feszt
Dunakeszi feszt
Dunakeszi, 2023. szeptember 8 - 10.
A Pest megyei Dunakeszin az idén is megrendezik a program sorozatot. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak, ismét több napon át lesz lehetőség a kikapcsolódásra. Az ősz egyik legkedveltebb eseménye sok meglepetést tartogat.
bővebben
Balatonman
Balatonman
Balatonfűzfő, 2023. szeptember 9.
A rövid, közép és hosszú távon is elindított versenyen nevezés ellenében bárki indulhat. A hölgyek és az urak természetesen külön kategóriában versenyeznek. A Balatonman számos kísérőrendezvényével együtt méltó egy balatoni szezon megnyitására.
bővebben
Heppiend fesztivál
Heppiend fesztivál
Csopak, 2023. szeptember 9.
A Veszprém megyei községben szezonzáró ünnepséget tartanak a strandon. A már hagyománnyá váló csopaki rendezvényt jól ismerik a kilátogató vendégek. Minden évben a hagyományokhoz igazodva heppienddel zárul a strandszezon.
bővebben
Kő kövön fesztivál
Kő kövön fesztivál
Süttő, 2023. szeptember 9.
A Komárom-Esztergom megyében található süttői községben rendezik a kövek napját, mely egy interaktív nap, ahol a kövek körül forog minden. Különleges programok és kihívások várják az érdeklődőket.
bővebben
Futófesztivál
Futófesztivál
Ágfalva, 2023. szeptember 9.
A Nyugat–Dunántúli régióban, Győr-Moson-Sopron megyében található a település, ahol több éve már futó- és sport programok lehetőségével várják a látogatókat, melynek célja, hogy egyre több embert csalogassanak ki a természetbe sportolni, futni.
bővebben
Körtefesztivál
Körtefesztivál
Délegyháza, 2023. szeptember 9.
A Pest megyei Délegyházán ismételten megrendezik a több, mint 400 éves vadkörtefa tiszteletére a körte ünnepét. A nagyszabású rendezvényre minden évben egyre többen érkeznek megcsodálni a nagy múlttal rendelkező vadkörte fát, s részt venni az eseményen.
bővebben
Almafesztivál
Almafesztivál
Rakamaz, 2023. szeptember 9.
Egész napos programokkal várják az érdeklődőket a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei városba. Az idén ismét megrendezik a Jonagold, valamint Városnapot Rakamazon.
bővebben
Traktoros Nap
Traktoros Nap
Sopronhorpács, 2023. szeptember 9.
Már hagyományosnak mondható eseményre készül a település apraja-nagyja. A motorok feldübörögnek, az erős munkagépek, a traktorok kerülnek ezen az alkalmon az érdeklődés középpontjába, amik csillognak a reflektorfényben.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!