469 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Nyitott kapuk Fényfesztivál
Nyitott kapuk Fényfesztivál
Szada, 2023. szeptember 2.
Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt erre a lebilincselő eseményre. A szervezők gondoskodnak arról, hogy gyermekek és felnőttek egyaránt jól érezzék magukat a patakparton.
bővebben
Traktorfesztivál
Traktorfesztivál
Alsónémedi, 2023. szeptember 2.
„Berreg a traktor, pöffen a füstje, dübörög az úton, indul a földre.” - mondja Bartos Erika, írónő. S jól teszi, ugyanis erre a rendezvényre elindulhat akár az összes traktortulaj. Legyen új vagy régi, biztosan jó helyen lesz! Aki bátran tud trükközni az óriási
bővebben
Veteránjármű Találkozó és Alkatrészbörze
Veteránjármű Találkozó és Alkatrészbörze
Mosonmagyaróvár, 2023. szeptember 2.
A település tárt karokkal várja az összes autó fant, kiváltképp, akik a veterán járművek szerelmesei. A városban már nem először kerül megrendezésre ez az összejövetel, hisz évről évre hatalmas látogatottságnak örvend.
bővebben
Veterán Jármű Randi
Veterán Jármű Randi
Kiskőrös, 2023. szeptember 2.
A romantikus költészet egyik legnagyobb magyar képviselője, Petőfi Sándor szülővárosa ad otthont a veterán járgányok összejövetelének. Aki még nem tette, csinosítsa ki a garázsban eldugott oldtimerét és készüljön a kiskőrösi találkozóra!
bővebben
Tacskó Találkozó
Tacskó Találkozó
Gödöllő, 2023. szeptember 2.
Négy lábú, kistermetű, lógó fülű, feje megnyúlt és elvékonyodó, mancsai szélesek. Imád kotorni, vadászatra kiválóan alkalmas, az önállóság egyik főbb jellemzője. Mi másról is lenne szó, ha nem a tacskókról?
bővebben
Családi mozgásfesztivál
Családi mozgásfesztivál
Budapest, 2023. szeptember 3.
Újra megrendezésre kerül a budapesti Puskás Aréna Nyugati Parkjában a sportos családok részére ideálisnak tartott esemény, melynek már hagyománya van a fővárosban. A tömegeket megmozgató rendezvény célja, hogy népszerűsítse a sportot a családok körében.
bővebben
Bábolnai gazdanapok
Bábolnai gazdanapok
Bábolna, 2023. szeptember 7 - 9.
A magyar agrárium kiemelkedő eseményén a szakma legjava gyűlik össze. Magyarország legrégebbi és legnagyobb mezőgép kiállításán a szakma krémje találkozik, ugyanakkor mindenkit szívesen várnak a szervezők, aki érdeklődik a mezőgazdaság iránt.
bővebben
Mézfesztivál
Mézfesztivál
Kaposvár, 2023. szeptember 8 - 9.
A Somogy megyei Kaposváron jól ismerik már a méz jótékony hatását, akik viszont nem hallottak róla, azoknak mindenképpen érdemes utána nézniük. Az egyik legjobb alkalmat nyújtja a kaposvári méhész konferencia, ahol lehetőség adódik mindent megtudni a méz áldásos hatásairól.
bővebben
Kukorica Fesztivál
Kukorica Fesztivál
Bábolna, 2023. szeptember 8 - 9.
Bábolnán újra megrendezik a nagyszabású kukorica témára fűzött ünnepséget, mely már több éven keresztül ad lehetőséget arra, hogy a bábolnaiak apraja-nagyja együtt jól szórakozzon. A városlakók ismét várják a turistáskodókat is, hiszen itt mindenki talál kedvére való
bővebben
Libafesztivál
Libafesztivál
Kiskunfélegyháza, 2023. szeptember 8 - 9.
A Bács-Kiskun megyei település egyik legismertebb eseménye évről évre megtartásra kerülő libákról szóló ünnepsége. Több, mint húsz éve már, hogy mindig szakítanak a helyiek időt az ünneplésre, melynek megadják a módját az idei évben is.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!