469 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

SzeptEmber Feszt
SzeptEmber Feszt
Budapest, 2023. szeptember 1 - 3.
Az ősz egyik szabadidős lehetősége a sokak által kedvelt Szeptemberfeszt, mely egy színvonalas gasztrokulturális program. Egész napos programok széles tárházából válogathat a betérő vendég.
bővebben
Doszfeszt
Doszfeszt
Debrecen, 2023. szeptember 1 - 3.
A Doktoranduszok Országos Szövetsége rendezi az eseményt, mely lehetőséget nyújt az egyetemistáknak, hogy minőségi kikapcsolódásban részesüljenek. A debreceni rendezvényre bármely fiatal tehetséget sok szeretettel várnak.
bővebben
Bányásznapok
Bányásznapok
Dorog, 2023. szeptember 1 - 3.
Többnapos rendezvénysorozattal várják a szervezők a kikapcsolódni vágyókat. A település koncertekkel, gasztronómiai különlegességekkel és vidámparkkal fogadja a látogatókat, ahol sztárvendégek fokozzák a hangulatot.
bővebben
Bányásznapok
Bányásznapok
Komló, 2023. szeptember 1 - 3.
A településen újra felhangzik a bányászinduló, ahol több napos rendezvénysorozatra várják a kikapcsolódni vágyókat. A komlói eseményen látványos táncbemutatók, koncertek, kézműves vásár és kulináris különlegességek fogadják a vendégeket.
bővebben
Bakonyi Krumpliszüreti és Művészeti Fesztivál
Bakonyi Krumpliszüreti és Művészeti Fesztivál
Olaszfalu, 2023. szeptember 2.
A Veszprém megyei községben egy teljes napon keresztül minden a burgonyákról fog szólni. A magyar konyha egyik legkedveltebb zöldsége, számos felhasználási módja ismert, megszámlálhatatlan krumplis étel készíthető belőle, s rengeteg étel kiegészítője lehet.
bővebben
Mezőgazdasági Gépész Találkozó
Mezőgazdasági Gépész Találkozó
Mezőkövesd, 2023. szeptember 2.
A mezőkövesdi gépésztalálkozó soron következő alkalmára már előkészítették a felvonuló gépeket. A hagyománnyá váló rendezvénysorozat ismét felvonulással fog kezdődni a város főutcáján és a szokásos útvonalon halad.
bővebben
Akadálymentes Turizmus Napja
Akadálymentes Turizmus Napja
Orfű, 2023. szeptember 2.
Mozgássérültként vagy valamilyen fogyatékossággal küzdve az élet sokkal nehezebbnek tűnik. Nem túlzás kijelenteni, hogy egy tolószékes számára a lépcső is Mount Everestnek tűnik, ha nincs segítség. Azonban van egy nap, ami csak róluk szól!
bővebben
Aranykút fesztivál
Aranykút fesztivál
Budapest, 2023. szeptember 2.
Valódi családi program lehetőséggel készülnek az Aranykút utcai játszótéren, a fővárosban. A budapesti rendezvény zenés programokkal, finom falatokkal és további érdekességekkel várja a látogatókat. Az esemény remek kikapcsolódást kínál mindenkinek.
bővebben
Sárkányok napja
Sárkányok napja
Szentkirályszabadja, 2023. szeptember 2.
Látványos sárkányröptetés fogadja már évek óta szeptember első hétvégéjén a településre látogatókat. Az egyedi papírsárkányok építése és reptetése remek hangulatú családi program lehetőséget ígér kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
bővebben
Krumplifesztivál
Krumplifesztivál
Bugyi, 2023. szeptember 2.
Zenés reggeli ébresztő, vigadalom és felvonulás miatt pezseg a település apraja-nagyja ezen a hétvégén. A remek hangulatot krumplipucoló verseny, gyermek programok és táncos műsorszámok garantálják. Este a zenéé a főszerep.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!