469 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Tófesztivál
Tófesztivál
Csömör, 2023. augusztus 26.
A Pest megyei Csömörön az ősz beköszöntével megrendezésre kerül a nyárbúcsúztató Tófeszt nevet viselő program sorozat, mely kikapcsolódást nyújtó eseményekben bővelkedik. A sokszínűség és a változatosság jellemzi a rendezvényt az idén is.
bővebben
Bor és Jazz napok
Bor és Jazz napok
Kiskunlacháza, 2023. augusztus 26.
Évről évre egyre többen keresik fel a magyar borok és a jazz zene rajongói ezt a színvonalas program sorozatot. A város legrangosabb eseménye a hangulatos jazz mellett a gasztronómia szerelmeseinek is tartogat különlegességeket.
bővebben
Beagle Találkozó
Beagle Találkozó
Veszprém, 2023. augusztus 26.
A beagle az egyik legősibb vadászatra kiképzett kutyafajta, melyet az 1830-as években tenyésztettek ki azokkal a jegyekkel, melyekkel mi is ismerjük napjankban. Közepes termetű, rendkívül jó szaglással rendelkezik, s ezen tulajdonságait nyúlvadászatokon, vadhajtásokon használták ki
bővebben
Veterán Motoros és Autós találkozó
Veterán Motoros és Autós találkozó
Kenyeri, 2023. augusztus 26.
A Vas megyei község falunapi rendezvényét egy veterán jármű összejövetellel koronázza meg. Aki rajong a kinézetét tekintve talán idejétmúlt, ám állapotában kiváló járgányokért, itt megtekintheti a legszemrevalóbb darabokat.
bővebben
Veresi Ifjúsági fesztivál
Veresi Ifjúsági fesztivál
Veresegyház, 2023. augusztus 26.
Az ifjúság hívta életre ezt a veresegyházi eseményt, ugyanis a településen ezidáig nem volt megfelelő lehetőség a fiatalok kikapcsolódására, azonban most, hogy megrendezésre kerül ez a rendkívüli program, ennek vége!
bővebben
Futófesztivál
Futófesztivál
Nyíregyháza, 2023. augusztus 27.
Megrendezésre kerül a nyíregyházi futóverseny, melynek útvonalát úgy határozták meg a szervezők, hogy a résztvevők a város legszebb spotjai mellett haladjanak el, megcsodálva azokat.
bővebben
Veteránautós és Motoros Találkozó
Veteránautós és Motoros Találkozó
Sződliget, 2023. augusztus 27.
Egy jármű kiállítás a Duna-part ölelésében, hatalmas fák árnyékában, ahová hatalmas szeretettel várják az érdeklődőket. A legkülönlegesebb járművekkel találkozhat az idelátogató tömeg, legyen az autó, motor, traktor vagy bármi, ami gurul.
bővebben
BuSho Filmfesztivál
BuSho Filmfesztivál
Budapest, 2023. augusztus 29 - szeptember 3.
Kevesen tudják, hogy a nemzetközi filmfeszt elnevezése a busójárásra utal, mely a fővárosban a rövidfilmek kedvelőinek nyújt kellemes programlehetőséget.
bővebben
CineFest Filmfesztivál
CineFest Filmfesztivál
Miskolc, 2023. szeptember 1 - 9.
Nem csak a filmeseket, hanem másokat is érdekelni szokott ez a miskolci rendezvény, mely hazánk egyik legkedveltebb filmfesztje a filmes szakmán belül. A nemzetközi méreteket öltő feszt szokás szerint bővelkedik filmekben.
bővebben
Bókay-kerti napok
Bókay-kerti napok
Budapest, 2023. szeptember 1 - 3.
A fővárosi Bókay-kert újra megnyitja kapuit a Nemzetek konyhája előtt. Sok szeretettel várja a kulináris és szórakozást nyújtó élményeket keresőket. Az eseményen is megtalálhatja mindenki a számítását.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!