469 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Szamárfül Fesztivál
Szamárfül Fesztivál
Pécs, 2023. augusztus 25 - 27.
Pécsen a Zsolnay negyedben kerül megrendezésre ez az ingyenes, ám felettébb színvonalas családi esemény. A helyszínen Pécs legnagyobb csúszdája várja majd a kicsiket, valamint számos kimondottan gyerekeknek szóló zenei koncert is megrendezésre kerül.
bővebben
Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva
Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva
Szentendre, 2023. augusztus 25 - 27.
Évről évre nyár végén kerül megrendezésre ez a szentendrei feszt, amely művészeti és egyben gasztro programok lehetőségét is kínálja. A városban több kiállítóhelyen és galériában várják az érdeklődőket.
bővebben
Harkányi Fürdőfesztivál
Harkányi Fürdőfesztivál
Harkány, 2023. augusztus 25 - 27.
Ha nyár, akkor a harkányi gyógyfürdő mindenki előtt nyitva áll. Itt nem csak kellemes strandolás vár mindenkire, hanem különleges program kínálat is.
bővebben
VIDOR fesztivál
VIDOR fesztivál
Nyíregyháza, 2023. augusztus 25 - szeptember 2.
Ez a nyíregyházi rendezvény csak a vidámságról fog szólni, hiszen különleges színházi programokkal, művészeti galériák bemutatkozásával, szabadtéri mulatságokkal várnak minden vendéget.
bővebben
Kecskeméti Repülőnap
Kecskeméti Repülőnap
Kecskemét, 2023. augusztus 26 - 27.
A Nemzetközi Repülőnap rendezvény Kecskeméten, a Magyar Honvédség 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázisán kerül megrendezésre. A légi parádék, a különleges katonai járművek mellett a haditechnikával kapcsolatos egyéb izgalmas tárgyak kerülnek bemutatásra.
bővebben
Favágó Verseny és Vadásznap
Favágó Verseny és Vadásznap
Bükkzsérc, 2023. augusztus 26.
A rendezvényparkban különleges favágó és vadételek készülnek, amelyet természetesen a vendégek is megkóstolhatnak. A bükkzsérci eseményen emellett különféle programok várhatók a család összes tagjának.
bővebben
Városi Utcabál
Városi Utcabál
Gyál, 2023. augusztus 26.
Már több éve rendezik meg ezt a közkedvelt eseményt a városban, amely már több napos rendezvénysorozattá duzzadt. A gyáli ünneplő eseményen különleges programok várhatók, amelyek minden korosztálynak kellemes kikapcsolódást ígérnek.
bővebben
Palóc Párnafesztivál
Palóc Párnafesztivál
Mátraderecske, 2023. augusztus 26.
Egy különleges gasztronómiai utazásra hívnak mindenkit erre a hangulatos településre, amely a palóc tájegység étkeit mutatja be. Akik kedvelik a finom vidéki ízeket, véletlenül se hagyják ki ezt a program lehetőséget.
bővebben
Veterán Járművek Találkozója és Gasztronómiai Fesztivál
Veterán Járművek Találkozója és Gasztronómiai Fesztivál
Tiszaörs, 2023. augusztus 26.
Tiszaörs ad otthont a Veterán Járművek Találkozójának, mely egyben Gasztronómiai Ünnep is. A sokszínű programsorozatra mindenkit sok szeretettel várnak. Élményekkel gazdagodhat mindenki, aki csak kilátogat a nagyszabású szabadtéri eseményre.
bővebben
Fűszerfesztivál
Fűszerfesztivál
Boldog, 2023. augusztus 26.
A Heves megyei települést már jól ismerik a hagyományairól a környéken. A község több, mint 150 éves múlttal rendelkezik a pirospaprika őrlemény készítése kapcsán. A nyár végi rendezvényt is mindig a fűszer köré építik fel.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!