455 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

VEN - Veszprémi Egyetemi Napok
VEN - Veszprémi Egyetemi Napok
Veszprém, 2023. április 24 - 30.
Az ország egyik legszínvonalasabb egyetemére nem csak nívós képzései miatt érdemes jelentkezni, hanem az egyetemi város sokszínű kulturális élete miatt is. A nagyszabású rendezvényt közismert fellépők, felvonulások, valamint vetélkedők teszik érdekesebbé.
bővebben
Gesztenyevirág fesztivál
Gesztenyevirág fesztivál
Sümeg, 2023. április 28 - május 1.
A különleges több napos eseményre egyre többen érkeznek a Balaton környéki városba, hiszen itt minden megtalálható, amely a kellemes és kulturált kikapcsolódáshoz szükséges. A sümegi rendezvény több helyszínen folyamatosan várja az érdeklődőket egész hétvégén.
bővebben
Erődfeszt
Erődfeszt
Komárom, 2023. április 28 - 30.
A városban igazi családbarát fesztet rendeznek, amelyre várják az érdeklődőket. Különleges gyerekprogramok, táncos produkciók, számos koncert, izgalmas történelmi játékok kerülnek megrendezésre.
bővebben
Akkor és Most jármű Expo
Akkor és Most jármű Expo
Esztergom, 2023. április 29 - 30.
Itt az ideje újra egy kis közös nosztalgiának! Vagy inkább a jövőbe tekintenének? Az esztergomi Rugby Club Hotel területén megrendezésre kerülő programsorozaton mindkettőt megtehetik! Veterán járgányok és a legújabb modellek kiállítása várható, míg a szem ellát.
bővebben
Városligeti Majális
Városligeti Majális
Budapest, 2023. április 29 - május 1.
A Húsvéttal együtt elérkezik a majálisok ideje is. Nincs ez másként a fővárosban sem. Felhőtlen kikapcsolódásra vágyóknak a legtökéletesebb program.
bővebben
Képregényfesztivál
Képregényfesztivál
Szeged, 2023. április 29.
A képregényrajongók nagy örömére Szegeden is megrendezésre kerül a programsorozat. Várják már az érdeklődőket, hiszen számos érdekes programmal készülnek a szervezők, ez által is több információt átadva a műfaj iránt elkötelezetteknek.
bővebben
Veterán Autó- és Motorkiállítás
Veterán Autó- és Motorkiállítás
Hajdúböszörmény, 2023. április 29.
A hajdúságiak úgy vélik, hogy mindig van kereslet a veterán autó- és motor kiállításra, ugyanis a tavalyi rendezvény is arról tanúskodik, hogy szép számmal vannak érdeklődők, akik számára lélekemelő és felüdítő a veterán gépek jelenléte.
bővebben
Totalcar Parkoló Parádé
Totalcar Parkoló Parádé
Budapest, 2023. április 29.
A négy kerék szerelmeseinek remek kikapcsolódást nyújt ez a budapesti rendezvény. Itt nem lesz fékcsikorgatás és gumiégetés, ezzel szemben rengeteg információval gazdagodhatnak a résztvevők, kérdezhetnek bátran a jelenlévő szakértőktől.
bővebben
Utcatánc fesztivál
FesztiválPortál.hu -> Fesztiválok felsőfokon!
Délegyháza, 2023. április 29.
A Tánc Világnapját az UNESCO egy tagszervezete hozta létre 1982-ben, melynek célkitűzése a különböző táncok népszerűsítése. Mi lehetne hát méltóbb ünneplése ennek a csodálatos nemzetközi napnak, mint egy táncbemutatókkal fűszerezett, kellemes délután?
bővebben
Retro Majális
Retro Majális
Felsőtárkány, 2023. április 30 - május 1.
A gyönyörű Felsőtárkány újra különleges programokkal várja az érkezőket a Majálison, mint például tréfás vetélkedőkkel, táncbemutatókkal és mindenféle retro cuccal.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!