187 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Szakma Sztár Fesztivál
Szakma Sztár Fesztivál
Budapest, 2023. április 24 - 26.
Ez a budapesti feszt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által megrendezett eseménysorozat, amely az országos Szakmai Tanulmányversennyel bővülve várja az érdeklődőket.
bővebben
VEN - Veszprémi Egyetemi Napok
VEN - Veszprémi Egyetemi Napok
Veszprém, 2023. április 24 - 30.
Az ország egyik legszínvonalasabb egyetemére nem csak nívós képzései miatt érdemes jelentkezni, hanem az egyetemi város sokszínű kulturális élete miatt is. A nagyszabású rendezvényt közismert fellépők, felvonulások, valamint vetélkedők teszik érdekesebbé.
bővebben
Erődfeszt
Erődfeszt
Komárom, 2023. április 28 - 30.
A városban igazi családbarát fesztet rendeznek, amelyre várják az érdeklődőket. Különleges gyerekprogramok, táncos produkciók, számos koncert, izgalmas történelmi játékok kerülnek megrendezésre.
bővebben
SopronFest
SopronFest
Sopron, 2023. április 28 - 30.
A hűség városa ad otthont egy fergeteges rendezvénysorozatnak, ahol a képzőművészet kerül középpontba. Legyen szó könnyű- vagy komolyzenéről, festészetről, irodalomról, ezen a programlistán biztosan helyet kap. Mivel manapság már nincs esemény gasztroprogram nélkül,
bővebben
Akkor és Most jármű Expo
Akkor és Most jármű Expo
Esztergom, 2023. április 29 - 30.
Itt az ideje újra egy kis közös nosztalgiának! Vagy inkább a jövőbe tekintenének? Az esztergomi Rugby Club Hotel területén megrendezésre kerülő programsorozaton mindkettőt megtehetik! Veterán járgányok és a legújabb modellek kiállítása várható, míg a szem ellát.
bővebben
Utcatánc fesztivál
FesztiválPortál.hu -> Fesztiválok felsőfokon!
Délegyháza, 2023. április 29.
A Tánc Világnapját az UNESCO egy tagszervezete hozta létre 1982-ben, melynek célkitűzése a különböző táncok népszerűsítése. Mi lehetne hát méltóbb ünneplése ennek a csodálatos nemzetközi napnak, mint egy táncbemutatókkal fűszerezett, kellemes délután?
bővebben
Retro Majális
Retro Majális
Felsőtárkány, 2023. április 30 - május 1.
A gyönyörű Felsőtárkány újra különleges programokkal várja az érkezőket a Majálison, mint például tréfás vetélkedőkkel, táncbemutatókkal és mindenféle retro cuccal.
bővebben
Országos Diesel Találkozó
Országos Diesel Találkozó
Kunmadaras, 2023. április 30.
Újra felharsognak a kipufogók, füstölnek a gumik, csikorognak a kerekek! Hogy miért? A Kunmadarason megszervezett országos autós rendezvény miatt! A Jász-Nagykun-Szolnok megyei nagyközség megtelik a jobbnál jobb diesel autókkal, hogy egy napra az összes autófan jól érezze magát.
bővebben
Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok
Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok
Hódmezővásárhely, 2023. május 4 - 6.
A tavasz egyik legjelentősebb agrár eseménye, a magyar mezőgazdaság legnagyobb szakmai találkozója és vására az állattenyésztés ágazatait és tevékenységeit mutatja be Hódmezővásárhelyen.
bővebben
Drift Fesztivál
Drift Fesztivál
Máriapócs, 2023. május 6 - 7.
Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a drift versenyek. Most itt a kedvező alkalom, hiszen Máriapócson szervezik meg az egyik legnagyobb driftes bulit.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!