455 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Debreceni Virágkarnevál
Debreceni Virágkarnevál
Debrecen, 2023. augusztus 14 - 20.
A méltán híres és nívós eseményt talán már be sem kell mutatni, hiszen országos szinten is régi múltra tekint vissza. A karneválra rengetegen mennek el évről évre, ahol az utcán igazi szemet gyönyörködtető látványban lehet része mindenkinek.
bővebben
Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét
Tapolcai Ünnepi Napok és Borhét
Tapolca, 2023. augusztus 16 - 20.
A Balaton közeli város idén is megrendezi népszerű eseményét, amelyen színpadi előadások, gyermek és felnőtt programok, különleges koncertek és közismert előadók is lesznek.
bővebben
Galiba Gyermekfesztivál
Galiba Gyermekfesztivál
Debrecen, 2023. augusztus 16 - 20.
Galiba a kis liba a névadója ennek a gyerekrendezvénynek, mely sok humorral és számtalan fordulattal várja az érkező kicsiket és szüleiket. Az esemény ebben az évben is megrendezésre kerül.
bővebben
Farmer Expo
Farmer Expo
Debrecen, 2023. augusztus 17 - 20.
A vezető nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripari kiállítás a legnagyobb szakmai kiállítások közé tartozik, amelyre szakmabeli és nem szakmabeli látogatót is várnak.
bővebben
Hajdúhét
Hajdúhét
Hajdúböszörmény, 2023. augusztus 17 - 19.
Csodálatos napok várnak a családokra a kellemes hangulatú városban, ahol egymást érik a felvonulások, koncertek és egyéb különleges programok. Itt mindenki megtalálja a minőségi kikapcsolódást.
bővebben
ÖrökZöld Tisza Fesztivál
ÖrökZöld Tisza Fesztivál
Martfű, 2023. augusztus 17 - 20.
Különleges családi programokkal, sztárvendégekkel és klubkoncertekkel várnak mindenkit a Tisza parti városba. Itt mindenki megtalálja a kikapcsolódási lehetőséget.
bővebben
Kis-Duna Vízi Fesztivál
Kis-Duna Vízi Fesztivál
Ráckeve, 2023. augusztus 17 - 20.
A vizek, valamint a vízisportok szerelmeseinek egy nagyon jó programlehetőség kínálkozik. Mindenkit sok szeretettel hívnak a Ráckevei Vadkacsa Szabadstrandra.
bővebben
Zengető
Zengető
Kóka, 2023. augusztus 17 - 20.
Idén is lesz Zengető, mely a település egyik legkedveltebb eseménye. Több napon át várják a kedves érdeklődőket a programsorozatra. Az idei évi rendezvény is igen sokszínű lesz, a tavalyihoz hasonlóan, melyet még ma is emlegetnek a helyiek.
bővebben
Szent István Napok
Szent István Napok
Mosonmagyaróvár, 2023. augusztus 18 - 20.
A Szigetköz egyik legjobb programja kerül megrendezésre ezen a nyáron is. A több napos rendezvényen számtalan zenei koncerttel és kiegészítő programmal rukkolnak elő a szervezők.
bővebben
Botanica Expo
Botanica Expo
Debrecen, 2023. augusztus 18 - 20.
A szervezők minden kedves botanica iránt érdeklődőt szívesen látnak egy pozsgásokkal teli csodás hétvégére. A debreceni Dózsa tér és a Kölcsey Központ virágba borul, hogy illatokkal, színekkel kápráztasson el minden látogatót.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!