455 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Mézvásár és Méhésztalálkozó
Mézvásár és Méhésztalálkozó
Jászberény, 2023. augusztus 5.
Magyarország méhészei évről évre Jászberényben találkoznak ezen a nagysikerű találkozón. A programot a mézkirálynő érkezése nyitja, majd megnyitják a vásárt. Mézkirálynő felvonulás, élő méhcsalád bemutató illetve különleges versenyek színesítik a programot.
bővebben
Ürgés Fesztivál
Ürgés Fesztivál
Tápiószecső, 2023. augusztus 5.
A Pest megyei Tápiószecsőn kerül megrendezésre ez a hangulatos esemény. A nyári hétvégén ügyességi játékokkal és sportversenyekkel, főzőversennyel, kézműves portékákkal és zenés programok lehetőségével várják a családokat, kicsiket és nagyokat egyaránt.
bővebben
Motoros Nap
Motoros Nap
Újkígyós, 2023. augusztus 5.
Ha nyár, akkor ideje előszedni a garázsból a kétkerekű járgányokat! Le a ponyvával és irány az újkígyósi motoros találkozó, mert a település nem mulasztja el megszervezni ezt a napot. Itt minden motorkedvelőnek helye van, hisz tárt karokkal várja egy remek közösség.
bővebben
Kamionos Találkozó
Kamionos Találkozó
Hajdúszoboszló, 2023. augusztus 10 - 13.
És máris itt egy újabb program fürdővárosunkban. Az idei hajdúszoboszlói nyár sem telhet el különleges járművek nélkül. A kamionosok és a driftelők találkoznak egymással ezen a nyáron.
bővebben
Szent István Napok
Szent István Napok
Fonyód, 2023. augusztus 10 - 13.
A romantika és a szerelem városa, a Balaton melletti település, amely ebben az évben is megrendezi ezt a különleges programsorozatot. Utcabál, különleges show műsorok, DJ-k koncertjei várnak mindenkire.
bővebben
Organix fesztivál
Organix fesztivál
Domony, 2023. augusztus 10 - 13.
Egy rendezvény, ahol a művészet és a környezetvédelem kéz a kézben jár. A nem mindennapi esemény keretein belül a látogatók élvezhetik a természet közelségét, miközben koncerteken, művészeti workshopokon és előadásokon vehetnek részt.
bővebben
Őrült Hajók Versenye
Őrült Hajók Versenye
Harta, 2023. augusztus 11 - 12.
Az őrültségnek is megvan a határa, de ezt a hajókészítők nem ismerik. A versenyen különleges járművekkel kelhetnek a résztvevők.
bővebben
Joskar-Ola Napok
Joskar-Ola Napok
Szombathely, 2023. augusztus 11 - 13.
A város második legnagyobb rendezvényére invitálunk mindenkit. A különleges eseményen kulturális és sport programok egyaránt várhatók, amelyek az összes korosztálynak szólnak.
bővebben
Hertelendi Fürdőfesztivál
Hertelendi Fürdőfesztivál
Magyarhertelend, 2023. augusztus 11 - 13.
Egész hétvégén nyitva áll az érdeklődők előtt ez a különleges rendezvény, amely zenei és táncos programokkal is szórakoztatja a fürdőzni vágyókat. Itt a család apraja nagyja kellemesen kikapcsolódhat.
bővebben
Gyarmati Vigasságok
Gyarmati Vigasságok
Fehérgyarmat, 2023. augusztus 11 - 13.
Hatalmas koncertekkel indítják a különleges fehérgyarmati vigasságokat a városban, amelyet senkinek sem érdemes kihagynia. Akik nyáron is vágynak a szórakozásra látogassanak el ide.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!