455 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Kovácstalálkozó
Kovácstalálkozó
Vése, 2023. július 29.
Ismét felszítják a tüzet és ütik a vasat a Vésén. A település a kovács hagyományok ápolásával szeretné felhívni a figyelmet az ősi szakma mai remekműveire. Az eseményre az ország különböző részeiről várnak mesterembereket.
bővebben
Bringafesztivál
Bringafesztivál
Csömör, 2023. július 29 - 30.
Több pálya és korosztály, valamint nevezési kategória várja a jelentkezőket erre a kétkerekű program sorozatra. A terep bejárásán és a kerékpárversenyeken kívül lehetőség adódik egy kisebb közös bringatúrára is, mely közben megtekinthetők a települések kulturális
bővebben
Nagy-Halász fesztivál
Nagy-Halász fesztivál
Nagyhalász, 2023. július 29.
Nagy halászok, figyelem! Az összes Ho-ho-horgász készítse a horgászfelszerelést, mert nagyhalászi nem hagyja ki a horgászversenyt! Érdemes sokat gyakorolni, hogy a megmérettetésen a legjobb horgász díját zsebelhesse be a jelentkezett versenyzők valamelyike.
bővebben
Monorierdei Futófesztivál
Monorierdei Futófesztivál
Monorierdő, 2023. július 30.
Monorierdőre várják a futás szerelmeseit és a sportolni vágyókat egy nagyszerű futóversenyre. A nevezők 5, 10 kilométeres és félmaratoni távon állhatnak rajtvonalhoz felnőtt- és gyermekkategóriában – 10 év alattiak, 10-13 és 13-18 éves korcsoportokban.
bővebben
Vármeeting
Vármeeting
Sárvár, 2023. augusztus 3 - 6.
Szintén egy nyári rendezvényre invitálunk mindenkit Sárvárra, kedvelt fürdővárosunkba. A sárvári motoros találkozóra napi és hétvégi jegyek is megvásárolhatók, így mindenki eldöntheti, mely programokon kíván részt venni.
bővebben
Panyolafeszt
Panyolafeszt
Panyola, 2023. augusztus 4 - 5.
Egy több napos nyári rendezvényre invitáljuk a családokat, ami egybeköthető felejthetetlen nyaralással is, hiszen a helyszínen a végtelen nyugalom vár mindenkire és természetesen a kikapcsolódáshoz nélkülözhetetlen különleges programkínálat is.
bővebben
Boszorkány fesztivál
Boszorkány fesztivál
Szeghalom, 2023. augusztus 4 - 5.
Az augusztus első hétvégéjén megrendezendő boszorkányos eseményre mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény díjmentesen látogatható bármely korosztály számára.
bővebben
Vespa Találkozó
Vespa Találkozó
Szekszárd, 2023. augusztus 4 - 6.
Immár hagyományosan várják a zümmögő kétkerekűek szerelmeseit a településen. Ha elhangzik a szó: Vespa, kinek ne jutna eszébe a szűk olasz utcácskákon száguldozó robogó jellegzetes zümmögő hangja, semmihez nem hasonlítható formája.
bővebben
BalatonGreen Fesztivál
BalatonGreen Fesztivál
Alsóörs, 2023. augusztus 4 - 6.
Egy rendkívül izgalmas és emellett kiemelkedően környezetbarát rendezvényre invitálnak mindenkit a szervezők a Balatonra. Ez az egyedülálló esemény számos program lehetőséget kínál a gasztronómia, a sport, a turizmus témaköreiben, s mindezt a lehető legkörnyezetkímélőbb
bővebben
Egregyi Ökofesztivál
Egregyi Ökofesztivál
Hévíz, 2023. augusztus 4 - 6.
Egy kis ezotéria, némi egészséges étel-, és életmód, leheletnyi komfortzóna tágítás, csipet mozgás, sok természet, még több vidám arc, valamint a végeláthatatlan béke és nyugalom.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!