455 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Tiszanagyfalu Feszt
Tiszanagyfalu Feszt
Tiszanagyfalu, 2023. július 22.
Egy fergeteges szórakozási lehetőség kínálkozik a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kis községben. Tárt karokkal és nagy szeretettel várják az érdeklődőket eseményükre, ahol vélhetően bármely korosztály megtalálja a kedvére való programot.
bővebben
Bála fesztivál
Bála fesztivál
Gyúró, 2023. július 22.
A község önkormányzata egyik évben sem hagyja ki ezt a remek hangulatú eseményt, melyre hatalmas szeretettel várja a helyi és környékbeli érdeklődőket. A programkínálat rendkívül változatos, számos szórakozási lehetőséget találnak gyermekek és felnőttek egyaránt.
bővebben
Volkswagen és Márkafüggetlen Autós Találkozó
Volkswagen és Márkafüggetlen Autós Találkozó
Soltszentimre, 2023. július 22 - 23.
A Bács-Kiskun megyei település egyik évben sem hagyja ki repertoárjából a nagy látogatottságnak örvendő autós összejövetelt. A község önkormányzata évről évre örömmel támogatja az eseményt, hogy egy remek program jöhessen létre a helyieknek és a környékbelieknek.
bővebben
Siroki Motoros Találkozó
Siroki Motoros Találkozó
Sirok, 2023. július 26 - 30.
A siroki Motoros Találkozó a motorosok mekkája, hiszen itt felszabadultan élvezhetik az összes program lehetőséget. A többnapos összejövetelen igazi fesztiválhangulat várható. Ez az év egyik legrangosabb és legnagyobb ilyen jellegű találkozója Magyarországon.
bővebben
Sárkányfesztivál
Sárkányfesztivál
Balatonszárszó, 2023. július 27 - 30.
Az egész család számára nagyszerű kikapcsolódást nyújt a balatonszárszói Csukás István Színház által rendezett esemény, mely kicsik és nagyok számára egyaránt ideális szórakozás. Az évek óta nagy népszerűségnek örvendő rendezvény keretein belül koncertek, színházi
bővebben
MCC Feszt
MCC Feszt
Esztergom, 2023. július 27 - 29.
„Hangot adunk a tehetségnek” mottóval rendezi meg többnapos eseményét az esztergomi Mathias Corvinus Collegium (MCC). A rendezvény célkitűzése megismertetni tehetséggondozó programjait és közösségi életét, valamint izgalmas közéleti beszélgetésekkel és koncertekkel
bővebben
Mária Napok
Mária Napok
Balatonmáriafürdő, 2023. július 28 - 30.
A hagyományoknak megfelelően mindenkit hív a különleges zenekari találkozó a Balaton partján. Akik éppen nyaralásukat töltik, a hangulatos Balaton parti városban mindenképpen nézzenek be a rendezvényre.
bővebben
AeroFest Repülőnap
AeroFest Repülőnap
Hajdúszoboszló, 2023. július 28 - 30.
Akit vonz a felhők közötti lét, imádja a magasságot, a repülők robaját, a látványos bemutatókat, annak mindenképpen részt kell vennie a hajdúszoboszlói reptéren megrendezésre kerülő eseményen.
bővebben
SporTolna Triatlon Fesztivál
SporTolna Triatlon Fesztivál
Fadd, 2023. július 29.
A faddi rendezvény az amatőr triatlonozók kedvelt találkozóhelye. A helyszínen meleg víz, gyors futópálya, biztosított kerékpárpálya és sok program várja az indulókat. A Fadd-Domboriban megrendezett feszt gyönyörű természeti környezetben várja a látogatókat.
bővebben
Dog Beach Fest
Dog Beach Fest
Keszthely, 2023. július 29.
Évről-évre nyáron minden kutya kedvelőt várnak egy izgalmas hétvégi programra. A helyszínen természetesen kutyás programok kerülnek megszervezésre, amelyen mindenki kellemesen kikapcsolódhat.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!