455 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Skanzen Futás
Skanzen Futás
Szentendre, 2023. július 16.
Szentendre újra megrendezi a különlegesnek számító futóversenyt, hisz, amit a mottójuk is elárul: „Fuss vissza a múltba velünk!” A nyárra meghirdetett rendezvény egy családias hangulatú, autentikus környezettel rendelkező eseménysorozat. A futni szeretők már minden bizonnyal
bővebben
Duna-Rock Motoros Találkozó
Duna-Rock Motoros Találkozó
Gerjen, 2023. július 20 - 22.
A Dél-Dunántúli régióban, Gerjenben rendezik a motoros találkozót. A Tolna megyei községben több, mint tíz éve alkalomról alkalomra egy többnapos rendezvény nyújt feltöltődést és kikapcsolódást a kilátogató vendégeknek, érdeklődőknek.
bővebben
DumaFüred
DumaFüred
Balatonfüred, 2023. július 21 - 30.
A Dumaszínház a nyár során a balatoni településre látogat. Több napon keresztül a humor nagyágyúi szórakoztatnak mindenkit a helyszínen. A stand-up műfaj nagyjai mindenkit kellemes hangulatba hoznak, ez garantált.
bővebben
Sárkányhajó Fesztivál
Sárkányhajó Fesztivál
Szombathely, 2023. július 21 - 22.
Idén is sokakat örömmel tölt majd el a szombathelyi csónakázó tónál megrendezésre kerülő sárkányhajós rendezvény. A csapatok nevezéseit már várják a szervezők.
bővebben
Autohifi és Tuning Fesztivál
Autohifi és Tuning Fesztivál
Muhi, 2023. július 21 - 23.
Egy jó kis összeröffenésre invitálják a jármű rajongókat a Muhi-tóra. Az ország egyik legismertebb rendezvénye nem maradhat el. Kocsik, motorok, tuning, napsütés, vízpart, strandolás. Ezek és megannyi élmény várja a látogatókat.
bővebben
Fürdőfesztivál
Fürdőfesztivál
Mezőkovácsháza, 2023. július 22.
A szezon egyik legnagyobb szabadtéri partyjával várják a szervezők az érdeklődőket. Népszerű hazai DJ-k sora vonul színpadra, hogy őrült hangulatot csináljon az összes bulizni vágyónak.
bővebben
Duna Ünnepe
Duna Ünnepe
Budapest, 2023. július 22.
A kulturális közösségünkhöz tartozók közös ünnepe ez, amely természetesen a Dunán vagy annak közelében zajlik. Hajósfelvonulások, kirakodóvásárok, kiállítások és színpadi bemutató is várhatók.
bővebben
Laskafesztivál
Laskafesztivál
Várvölgy, 2023. július 22.
A Zala megyében található Várvölgyet már jól ismerik a laska rajongói. Egyik évben sem maradhat el a programsorozat, mely számtalan kikapcsolódásra ad lehetőséget a kilátogató vendégek számára. Sokszínű feszt, mely a környékbelieknek és az idelátogatóknak remek alkalom a
bővebben
Lovasnapok
Lovasnapok
Szemenye, 2023. július 22.
A nyári szezon folyton nagyszerű programokkal rukkol elő. Most például ezzel a remek rendezvénnyel, ahol ló és ember őszinte barátsága, társas kapcsolata figyelhető meg, élhető át a Vas megyei kis településen.
bővebben
Extrém Motoros Napok
Extrém Motoros Napok
Törökszentmiklós, 2023. július 22.
Itt aztán nem dublőrök egykerekeznek és égetik a gumikat, sőt a lángoló elemekkel sem ők zsonglőrködnek. Ők bizony az extrém motorosok, akik megrendezik saját rendezvényüket, hogy pár napon át elkápráztassák a tömeget.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!