455 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Fürdőfesztivál
Fürdőfesztivál
Bogács, 2023. július 15.
A bogácsi gyógyfürdő ebben az évben is mindenkit vár a megrendezésre kerülő fesztre. A fergeteges nyári program az egész családnak kellemes kikapcsolódást ígér, hiszen szórakoztató programok, gyermekprogramok teljes tárháza érhető el a rendezvény ideje alatt.
bővebben
Funky Party
Funky Party
Györköny, 2023. július 15.
A helyszínre visszatérők már jól tudják, hogy különleges programok várnak rájuk. A több éve megtartásra kerülő györkönyi rendezvényre egyre többen látogatnak el. A receptet már mindenki ismeri.
bővebben
Nyári fesztivál
Nyári fesztivál
Bikal, 2023. július 15.
A bikali élménybirtokon minden évben megrendezik a már hagyományosnak mondható eseményt, amelyre minden korosztályt sok szeretettel várnak a szervezők.
bővebben
Pajtafesztivál
Pajtafesztivál
Kiscsősz, 2023. július 15 - 16.
Most itt az ideje, hogy többen megismerkedjenek a kiscsőszi pajtafesztivállal. A nyári program teljesen ingyen látogatható. A falu lakói és a helyi vállalkozások felismerték a lehetőséget és különleges rendezvényt állítottak össze.
bővebben
Nippon Weekend - Japán Autók és Motorok Hétvégéje
Nippon Weekend - Japán Autók és Motorok Hétvégéje
Agárd, 2023. július 15 - 16.
A japán autók és motorok kedvelőihez szólunk most, hiszen egy kimondottan témaspecifikus programot ajánlunk. Egy teljes hétvégén át hódolhat mindenki az autók és motorok iránti szenvedélyének.
bővebben
Kékevező Fesztivál
Kékevező Fesztivál
Szigetmonostor, 2023. július 15.
A település piacterén mindenkit vár a családi rendezvény, amely évről évre egyre nagyobb sikert arat. A nagyszínpad, az ízek utcája és a gyerekeknek kialakított játszótér bármely korosztálynak minőségi kikapcsolódást biztosít.
bővebben
Rózsa Sándor Fesztivál
Rózsa Sándor Fesztivál
Ásotthalom, 2023. július 15.
Az ásotthalmi programsorozat évről évre egyre több látogatót vonz. A Rózsa Sándor elnevezésű esemény mindig előcsábítja a betyárokat. A nyári rendezvény napokon keresztül szórakoztatja a kilátogató vendégek közönségét.
bővebben
Kukorica-útvesztő Fesztivál
Kukorica-útvesztő Fesztivál
Kiszombor, 2023. július 15 - augusztus 20.
A játékos vetélkedők kedvelőit hívják Kiszomborra, mely napokon át várja a kikapcsolódásra vágyókat. Az összes korosztály számára nyújtanak élményeket az eseményen. A több, mint tíz éves kukorica-útvesztő már bizonyított.
bővebben
Kárásznap
Kárásznap
Tiszaderzs, 2023. július 15.
Több, mint tíz éve, hogy évről évre megrendezik Tiszaderzsen a fesztet. A rendezvénysorozat a nyár egyik legnagyobb eseménye a környéken. A sokszínű és változatos programok bármely korosztályt hívnak és várnak. A falunap a térség halkedvelőinek kedvenc találkozóhelye lett az
bővebben
Othello fesztivál
FesztiválPortál.hu -> Fesztiválok felsőfokon!
Fábiánháza, 2023. július 15.
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fábiánházán most nem csak gyermekzsivajtól lesz hangos az iskolaudvar, hanem a község lakóitól és a környékbeli látogatóktól. Ezen az eseményen mindenkinek helye van, aki szereti a jó kedvet és a kellemes szórakozást.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!