455 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Audi Találkozó
Audi Találkozó
Kecskemét, 2023. július 9 - 11.
Az idei nyárból sem maradhat ki az audisok találkozása, ugyanis a nyári napsütés még jobban előhozza az autó csodák szép vonalvezetését, mely az egyes típusokra olyannyira jellemző. A lehetőség adott, hogy bármely audis összetalálkozzon egy rendezvény keretein belül.
bővebben
Hetedhét mesefesztivál
Hetedhét mesefesztivál
Balatonakali, 2023. július 10.
A Veszprém megyei Balatonakalin ismét mindent körülvesz a mesék világa. Az összes korosztály számára kedves mesefeszt az idén több különlegességgel készül a kicsiknek és a nagyoknak. Élmények bőséges tárházával gazdagodhat mindenki, aki betér a mesék birodalmába.
bővebben
Dagonya Fesztivál
Dagonya Fesztivál
Bér, 2023. július 12 - 16..
Aki nem riad meg egy kis kosztól, szereti a sört és a sebességet, annak mindenképp jelenése van ezen az eseményen! Adrenalinból és sárból nem lesz hiány, de a jókedv is garantált! Előre figyelmeztetünk mindenkit, ne a legszebb ruhájában látogasson el az eseményre!
bővebben
Ébresztő Fesztivál
Ébresztő Fesztivál
Csákvár, 2023. július 12 - 16.
A csákvári Római Katolikus Plébánia szervezésében kerül megrendezésre ez a több napos eseménysorozat. Számtalan programlehetőség, barátságos környezet, jó hangulat és remek társaság várható.
bővebben
Kamionos Találkozó
Kamionos Találkozó
Szeged, 2023. július 14 - 16.
Szegeden ismét felbőgnek a motorok, ugyanis idén is megrendezik a kamionosok találkozóját nemzetközi szinteken. A több mint húsz éve megrendezésre kerülő rendezvényre egész évben nagy érdeklődéssel várnak a helyiek, valamint az ország több pontjáról érkező csapatok.
bővebben
Tőserdő Szépe fesztivál
Tőserdő Szépe fesztivál
Lakitelek, 2023. július 14 - 16.
Lakitelek ad otthont ennek a nem mindennapi színvonalú eseménynek, amely már évek óta hódít a térség rendezvényei között. Az országos hírű szépségverseny és az azt kísérő különleges programkínálat sokakat vonz.
bővebben
Villa Filip Napok
Villa Filip Napok
Révfülöp, 2023. július 14 - 15.
Különleges és élményekben gazdag hétvégére invitálnak mindenkit a kellemes hangulatú Balaton parti városkába. A nyár egyik kiemelkedő eseménye ez, amely mindenkinek kellemes kikapcsolódást ígér.
bővebben
Cirkuszok éjszakája
Cirkuszok éjszakája
Balatonlelle, 2023. július 14 - 15.
A Magyar Nemzeti Cirkusz előadásában idén is elérkezik a népszerű program a Balaton parti városba. Azon családok, amelyek itt töltik nyaralásukat, látogassanak el az előadásra, biztosan nem fogják megbánni.
bővebben
Giliszta feszt
Giliszta feszt
Rákócziújfalu, 2023. július 14 - 15.
Az óriási érdeklődésre való tekintettel kerül megrendezésre ez a rákócziújfalui esemény. S bár a nevéből talán másra asszociálnak az érdeklődők, ez a rendezvény nem lesz tele gilisztákkal. Ellenben tele van változatos programlehetőségekkel mindenki számára.
bővebben
Tisza-parti Nyár
Tisza-parti Nyár
Szolnok, 2023. július 15.
Ha nyár, akkor irány a szolnoki Tisza-part. A Tisza-parti feszt több hétvégén kínál változatos programokat a vendégeknek és az ott lakóknak egyaránt. Motoros felvonulás, zumba bemutató, színvonalas koncertek és zenei programok, autó különlegességek, valamint utcabál felel a jó
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!