455 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Árokszállási Nyár
Árokszállási Nyár
Jászárokszállás, 2023. július 7 - 8.
A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jászárokszálláson az idén is készülődik valami, mely összehozza az embereket. Az összes korosztály számára megrendezésre kerülő rendezvénysorozat várja az érdeklődőket. Több napos jászárokszállási esemény, ahol kellemes percekkel gazdagodhat
bővebben
Fekete Sas Motoros Találkozó
Fekete Sas Motoros Találkozó
Polgárdi, 2023. július 7 - 9.
Az 1990. augusztus 28-án alakult Fekete Sas Motoros Club idén is megrendezi a motoros találkozóját a Fejér megyei Polgárdin. A nyárra tervezett eseményt több, mint húsz éve már, hogy megtartják a szervezők. Az idei évben is rengeteg programmal várják a látogatókat.
bővebben
AlfaCity
AlfaCity
Dunaújváros, 2023. július 7 - 9.
Ismét megnyitja kapuit a világ legnagyobb hivatalos Alfa Romeo találkozója, amelyre megközelítőleg 1500 autót várnak a szervezők. A rendezvény helyzínéül a Szalki-sziget szolgál. A területen igény szerint kemping és szabadstrand is igénybe vehető.
bővebben
Bergengócia mesefesztivál
Bergengócia mesefesztivál
Vásárosnamény, 2023. július 7 - 8.
A mesék varázslatos és különleges világa lenyűgöz minden gyermeket, és bizony a felnőtteket sem hagyja sokszor hidegen. A megelevenedő mesevilág pedig számtalan izgalmas kalandra invitálja az egész családot ezen a csodákkal teli hétvégén.
bővebben
Levendula fesztivál
Levendula fesztivál
Kétpó, 2023. július 8.
A finom illatáról és tökéletesen lila színéről híres árvacsalánfélék családjába tartozó levendula lesz a főszereplő Kétpón a kemence melletti téren. Rengeteg faja közismert világszerte, de a kerteket leggyakrabban a közönséges levendula díszíti. Dísznövény funkciója
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Környe, 2023. július 8.
Sokadik alkalommal került már megrendezésre a Komárom-Esztergom megyei településen a nagyszabású programsorozat, mely újra várja a kilátogató vendégeket. Sokoldalú és színvonalas esemény várható a Közép–Dunántúli régióban.
bővebben
Dunakanyar Fesztivál
Dunakanyar Fesztivál
Nagymaros, 2023. július 8.
Az előző évekhez hasonlóan újra megrendezésre kerül a nagymarosi rendezvénysorozat, amelynek célkitűzése, hogy a Dunakanyart minél többen megismerjék. A csodálatos környezetben megrendezett zenés családi rendezvényen a környék több városába látogathatnak el az érdeklődők.
bővebben
Pinka-völgyi Halas Nap
Pinka-völgyi Halas Nap
Vaskeresztes, 2023. július 8.
A szervezők újfent várják a horgászat szerelmeseit egy újabb remek pecás napra. A sporthorgászok a Pinka-holtágon és a vaskeresztesi horgásztavon mérhetik össze tudásukat, ezalatt a főzőcsapatok halászléfőző versenyen vetélkedhetnek.
bővebben
Mézes fesztivál
Mézes fesztivál
Doboz, 2023. július 8 - 9.
„A méz tömény napsugár, sűrű cukor, kacagó szeretet” - Böszörményi Gyula sorai tökéletes mottójául szolgálnak a nyáron megrendezésre kerülő méz témájú eseménynek, ahol a méz népszerűsítése mellett fogathajtó emlékversenyt is tartanak.
bővebben
Pázmándi Veterán Autó-, Motoros Találkozó
Pázmándi Veterán Autó-, Motoros Találkozó
Etyek, 2023. július 8.
A veterán autótulajdonosokra rákacsint a szerencse, mert országszerte egyre több eseménnyel és felvonulással kedveznek nekik a különböző szervező csapatok. Etyeken sincs ez másképp, nagy szeretettel várják az érdeklődőket.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!