187 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Oldtimer Show
Oldtimer Show
Budapest, 2023. április 14 - 16.
A budapesti Vasúttörténeti Park ad otthont az oldtimer és retro járművek bemutatásának, mely egy közel 10 hektáros területen a kiegészítő rendezvényekkel együtt látogatható. Több 100 oldtimer jármű lesz a kiállítás területén, amely közel 500 féle járműtípust takar.
bővebben
Sebesség fesztivál
Sebesség fesztivál
Tököl, 2023. április 15 - 16.
A többnapos autós találkozó esemény Tökölön kerül megrendezésre, amelyre napijegy vagy hétvégi jegy is váltható. A drift rendezvényen nyílt edzéseket, gyorsulási versenyeket nézhetnek meg az érdeklődők.
bővebben
Hód-Futófesztivál
Hód-Futófesztivál
Hódmezővásárhely, 2023. április 15.
A hódmezővásárhelyiek ismét megrendezik a futók nagy örömére a futásukat. A sportolók, a futók kedvelt programját adja a Csongrád megyei város. Igazi tavaszi lendülettel vághatnak bele a megrendezésre kerülő eseményen a szezonba.
bővebben
Hyperspace Elektronikus Zenei Fesztivál
Hyperspace Elektronikus Zenei Fesztivál
Budapest, 2023. április 15.
A fővárosban rendezik ezt az Elekronikus Zenei fesztet, melynek évről-évre nagy sikere van. Nem is lehetne ez másképp, hiszen több, mint húsz éve már, hogy dübörög a techno a budapesti rendezvényen, s több ezren élték már át ezt a fantasztikus élményt az évek során.
bővebben
Életet az Éveknek Fesztivál
Életet az Éveknek Fesztivál
Balatonfüred, 2023. április 18 - 21.
A Veszprém megyei településen a hagyományokhoz hűen megrendezik az „Életet az Éveknek” elnevezésű balatonfüredi rendezvényt. A többnapos programsorozat lehetőséget ad az amatőr művészeti csoportoknak a bemutatkozásra. A kulturális eseményre mindenkit sok szeretettel várnak.
bővebben
Érintés fesztivál
Érintés fesztivál
Budapest, 2023. április 22 - 23.
Ezen a nyáron is elérhető a különleges rendezvény a fővárosban, amely találkozókkal, programokkal teli élményt kínál. Mindenkineki, aki a téma iránt érdeklődőik, bátran ajánljuk ezt a budapesti eseményt.
bővebben
Dűlőre futunk
Dűlőre futunk
Badacsonytomaj, 2023. április 22.
Újra egy különleges balatoni programra invitálunk mindenkit. Akik kedvelik a sportolást azoknak itt a helyük, hiszen a rendezvény a mozgásról szól, természetesen a szabad ég alatt. A gyönyörű természeti környezet mindenkire vár.
bővebben
Futófesztivál
Futófesztivál
Hatvan, 2023. április 22.
A nagy érdeklődésnek örvendő sportos feszt újra megrendezésre kerül. A sokak által kedvelt futásra már várják a jelentkezőket az esemény szervezői. A hatvani futó ünnep bárki számára látogatható.
bővebben
Love Fesztivál
Love Fesztivál
Vál, 2023. április 22.
Újra hívja az érdeklődőket az ikonikus Szeretet-szobornak otthont adó Vál, ahol egy újabb felejthetetlen nappal köszöntik és ünneplik a tavaszt a fesztiválozók. Most sem maradnak el a finom borok, a kiváló zenék és az ízletes gulyás.
bővebben
Országos Bulldog Találkozó
Országos Bulldog Találkozó
Budapest, 2023. április 23.
Kutyabarátok, kutyatartók, bulldog fanok mind egy helyen, a fővárosban összegyűlve múlathatják majd az időt kedvenceikkel. Mind jól tudjuk, hogy az ember legjobb barátja a kutya, s a kis turcsi orrú, olykor röfögő, apró termetű négylábúak igazán az ember szívéhez tudnak nőni.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!