469 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Győrkőcfesztivál
Győrkőcfesztivál
Győr , 2023. június 30 - július 2.
Évről évre megrendezésre kerül a vaskakas bábszínház által ez a győri esemény, mely már több éve szólítja meg a gyerekeket, mivel közel 1000 program csak nekik szól. Ezen a hétvégén bármely gyermek igazi kisgyerek lehet, hiszen koncertek, bábszínházi előadások, kézműves
bővebben
Derby Fesztivál
Derby Fesztivál
Budapest, 2023. június 30 - július 2.
A lóversenyek világába invitál bennünket a budapesti feszt. A helyszínen ingyen elérhetők gyerekprogramok, valamint esti koncertek. A borkedvelők és a gasztronómia szerelmesei is megtalálják ezen a rendezvényen számításukat.
bővebben
HalKan fesztivál
FesztiválPortál.hu -> Fesztiválok felsőfokon!
Nagykanizsa, 2023. június 30 - július 1.
Rendhagyó nagykanizsai eseménnyel készülnek a szervezők. Ez a nem mindennapi rendezvény amellett, hogy nagyszerű kikapcsolódást nyújt, rendkívül környezetbarát vállalás is.
bővebben
Poccazene fesztivál
Poccazene fesztivál
Felsőörs, 2023. június 30 - július 1.
Különleges, jó hangulatú, grillpartival egybekötött levendulaszüretre hívják a szervezők az érdeklődőket a település külterületén, a festői szépségű Pocca dűlőben. Igazán kár lenne kihagyni ezt a nem mindennapi programot, ahol jó társaságban piknikezhetünk.
bővebben
Western Feszt
Western Feszt
Kiskunfélegyháza, 2023. június 30 - július 1.
Valódi vadnyugati hangulat vár itt mindenkire, és elég csak az Alföld szívéig eljutni hozzá, a Fekete Lovastanyára. A western-hétvége igazi adrenalin-bombát ígér az egész család számára, látványdús programokkal és látványos bemutatókkal.
bővebben
VésztőFeszt
FesztiválPortál.hu -> Fesztiválok felsőfokon!
Vésztő, 2023. június 30 - július 1.
Vésztőn is megkezdődik a nyári szünet, melyet ezzel a fergeteges bulival nyitnak meg a helyiek nagy örömére. Egy hétvége, számtalan fellépés, nagykoncert és egész napos programlehetőség várható a kedves résztvevők számára. Kicsik és nagyok, irány a tér!
bővebben
Olasz Autók Találkozója
Olasz Autók Találkozója
Lakitelek, 2023. június 30 - július 2.
A Tőserdő Autóskemping most az olasz autó tulajdonosainak kedvez. Egy barátságos összejövetelt szerveznek, ahol próbálnak az olasz gyártmányú gépkocsik tulajdonosainak néhány kedvezményt biztosítani. Hogy mik lesznek eme kiváltságok, majd a helyszínen kiderül!
bővebben
Insignia Találkozó
Insignia Találkozó
Hajmás, 2023. június 30 - július 2.
Az Opel az egyik legfontosabb autóipari cég Németországban. Insignia nevű modelljét 2009-ben az év autójának választották. E kitüntetés ma is megérdemli az ünneplést, ezért hát összegyűlik az országban lakó Insignia tulajok apraja-nagyja, hogy eltöltsenek néhány napot
bővebben
Mesefesztivál
Mesefesztivál
Balatonberény, 2023. július 1.
A nyár nem telhet el mese nélkül, ezt a gyerekek is jól tudják. A nyaralásoknál fontos, hogy a gyermekek minőségi kikapcsolódásban részesüljenek, melyet sok szülő szem előtt is tart. Az egynapos programok várják a kicsiket a szüleikkel együtt egy remek kikapcsolódásra.
bővebben
Olai fesztivál
Olai fesztivál
Zalaegerszeg, 2023. július 1.
A szervezők nagy szeretettel várják a látogatókat a falumúzeum területén szervezett közös időtöltésre. Könnyed nyár délutáni program, mely nem éjszakai tombolással zárul, csak egy hangulatos estével, hogy a jelenlévők kiszakadjanak kicsit a szürke hétköznapok monoton
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!