455 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Paradicsom fesztivál
Paradicsom fesztivál
Jászszentlászló, 2023. június 23 - 25.
A Bács-Kiskun megyei településen paradicsomi kikapcsolódás várható, ugyanis itt rendezik a szórakoztató, paradicsomról szóló programsorozatot, mely egész napos programokkal várja a kedves vendégeket.
bővebben
Napforduló fesztivál
Napforduló fesztivál
Pilisszentiván, 2023. június 23 - 24.
A Pest megyei Pilisszentivánon az idén is megtartják a napforduló ünnepét, mely évről évre sok látogatót vonz a településre. A sokszínű eseménynek egyre nagyobb a látogató tábora, mely több napra szolgáltat lehetőséget a kikapcsolódásra.
bővebben
Szigetzugi Duna Napok
Szigetzugi Duna Napok
Ráckeve, 2023. június 23 - július 2.
Az ország számos pontján ünneplik a legnemzetközibb folyót, a Dunát. Több napos programokkal várnak bármely korosztályt egy felhőtlen kikapcsolódás erejéig.
bővebben
Szentiván-éji Vigasságok
Szentiván-éji Vigasságok
Szombathely, 2023. június 23 - 24.
Ismét megrendezésre kerül ez a szombathelyi programsorozat, ahol az év leghosszabb napjának ünneplésére gyűlnek össze a város lakói. Az esemény helyszíne ismét a festői szépségű Csónakázó-tó és környéke lesz.
bővebben
Sárkányhajó fesztivál
Sárkányhajó fesztivál
Velence, 2023. június 23 - 24.
Látványos és izgalmas szabadidős program, valamint kiváló csapatépítő alkalom is lehet a sárkányhajózás. A versenyzés izgalmát a faragott sárkányhajók sokszínűsége is tovább emeli. Érdemes vízre szállni, és kipróbálni ezt a remek sportot.
bővebben
BazaltFeszt
BazaltFeszt
Somlószőlős, 2023. június 23 - 25.
A Veszprém vármegyében található község történelmi agrárhelységnek mondható. A középkorban kétnyomásos gazdálkodás folyt a településen, majd egyre több vidéki szőlősgazda vetette meg itt a lábát. Ennek köszönhető, hogy a 19. században is a szőlő volt a fő
bővebben
Levendula Szüret
Levendula Szüret
Kiskunmajsa, 2023. június 24 - 25.
Kiskunmajsa település ad otthont ennek a népszerű rendezvénynek. A kínálat között számos gyerekeknek szóló program is akad, így érdemes az egész családnak ellátogatnia erre az eseményre.
bővebben
Romantika Ünnep
Romantika Ünnep
Gyömrő, 2023. június 24 - 26.
Ebben az évben is várható a fantasztikus gyömrői ünnep, amely a párokról és az esküvőkről szól. Ifjú vagy éppen örökifjú párok is benézhetnek a rendezvényre, hiszen itt mindenki megtalálja az őt érdeklő programokat.
bővebben
Galiba Napok
Galiba Napok
Újkígyós, 2023. június 24.
A nyár nem telhet el különleges kézműves rendezvény nélkül. Az újkígyósi falunapokon megrendezik a focibajnokságot is, amelyre számtalan csapat nevezése várható. Egész hétvégét betöltő különleges programok lesznek a helyszínen.
bővebben
Gólyafesztivál
Gólyafesztivál
Szany, 2023. június 24.
Egy egész napos családi programot kínálnak a szervezők az érdeklődőknek a gólyákkal a középpontban. A szanyi rendezvény a kelepelő szárnyasok megismerésének érdekében jött létre.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!