187 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Traktorfesztivál
Traktorfesztivál
Alsónémedi, 2023. augusztus 26.
„Berreg a traktor, pöffen a füstje, dübörög az úton, indul a földre.” - mondja Bartos Erika, írónő. S jól teszi, ugyanis erre a rendezvényre elindulhat akár az összes traktortulaj. Legyen új vagy régi, biztosan jó helyen lesz! Aki bátran tud trükközni az óriási
bővebben
Futófesztivál
Futófesztivál
Nyíregyháza, 2023. augusztus 27.
Megrendezésre kerül a nyíregyházi futóverseny, melynek útvonalát úgy határozták meg a szervezők, hogy a résztvevők a város legszebb spotjai mellett haladjanak el, megcsodálva azokat.
bővebben
CineFest Filmfesztivál
CineFest Filmfesztivál
Miskolc, 2023. szeptember 1 - 9.
Nem csak a filmeseket, hanem másokat is érdekelni szokott ez a miskolci rendezvény, mely hazánk egyik legkedveltebb filmfesztje a filmes szakmán belül. A nemzetközi méreteket öltő feszt szokás szerint bővelkedik filmekben.
bővebben
Családi mozgásfesztivál
Családi mozgásfesztivál
Budapest, 2023. szeptember 3.
Újra megrendezésre kerül a budapesti Puskás Aréna Nyugati Parkjában a sportos családok részére ideálisnak tartott esemény, melynek már hagyománya van a fővárosban. A tömegeket megmozgató rendezvény célja, hogy népszerűsítse a sportot a családok körében.
bővebben
Libafesztivál
Libafesztivál
Kiskunfélegyháza, 2023. szeptember 8 - 9.
A Bács-Kiskun megyei település egyik legismertebb eseménye évről évre megtartásra kerülő libákról szóló ünnepsége. Több, mint húsz éve már, hogy mindig szakítanak a helyiek időt az ünneplésre, melynek megadják a módját az idei évben is.
bővebben
Nyáregyháza Fesztivál
Nyáregyháza Fesztivál
Nyáregyháza, 2023. szeptember 8 - 9.
A fővárostól 40 km-re fekvő községet már jól ismeri a hazai sztárok színe – java, hiszen évről-évre rengetegen megfordulnak a településen ezen a bizonyos rendezvénysorozaton. Nyáregyházán minden évben hatalmas durranásra készülnek.
bővebben
Feltöltve - Elektromos Jármű Fesztivál
Feltöltve - Elektromos Jármű Fesztivál
Tököl, 2023. szeptember 10.
Tökölön nem lesz hiány az elektromosság jelenlétéből. A helyszínen rengeteg elektromos kütyüt és járgányt ingyenesen próbálhatnak ki a résztvevők. Természetesen az eszközök tanulmányozásán kívül számtalan programot kínálnak a szervezők.
bővebben
BME Egyetemi Napok
BME Egyetemi Napok
Budapest, 2023. szeptember 12 - 14.
Ez a budapesti buli az, amely mindenkit hív egy igazán nagyszerű szórakozásra. A fantasztikus programok mellett a sörözés és a jó zene garantálja a felejthetetlen hangulatot.
bővebben
Tánctalálkozó
Tánctalálkozó
Pécs, 2023. szeptember 15 - 19.
A régió professzionális táncfesztje minden évben megnyitja kapuit Pécsett. A település igazi táncrajongó közösség, így méltó helyen van a több éves múlttal rendelkező esemény, ami színes programkínálatával várja a kilátogató vendégeket.
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Rácalmás, 2023. szeptember 15 - 17.
A Közép-Dunántúli régióban található Rácalmás Fejér megyében terül el. Több éve már, hogy a várost a tökök rendezvényeként is számon tartják országos szinten. Kezdetben csak a helyiek szórakoztatására indult el, de az évek alatt bőven kinőtte magát.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!