187 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

SporTolna Triatlon Fesztivál
SporTolna Triatlon Fesztivál
Fadd, 2023. július 29.
A faddi rendezvény az amatőr triatlonozók kedvelt találkozóhelye. A helyszínen meleg víz, gyors futópálya, biztosított kerékpárpálya és sok program várja az indulókat. A Fadd-Domboriban megrendezett feszt gyönyörű természeti környezetben várja a látogatókat.
bővebben
Bringafesztivál
Bringafesztivál
Csömör, 2023. július 29 - 30.
Több pálya és korosztály, valamint nevezési kategória várja a jelentkezőket erre a kétkerekű program sorozatra. A terep bejárásán és a kerékpárversenyeken kívül lehetőség adódik egy kisebb közös bringatúrára is, mely közben megtekinthetők a települések kulturális
bővebben
Vármeeting
Vármeeting
Sárvár, 2023. augusztus 3 - 6.
Szintén egy nyári rendezvényre invitálunk mindenkit Sárvárra, kedvelt fürdővárosunkba. A sárvári motoros találkozóra napi és hétvégi jegyek is megvásárolhatók, így mindenki eldöntheti, mely programokon kíván részt venni.
bővebben
Panyolafeszt
Panyolafeszt
Panyola, 2023. augusztus 4 - 5.
Egy több napos nyári rendezvényre invitáljuk a családokat, ami egybeköthető felejthetetlen nyaralással is, hiszen a helyszínen a végtelen nyugalom vár mindenkire és természetesen a kikapcsolódáshoz nélkülözhetetlen különleges programkínálat is.
bővebben
Pokróc Fesztivál
Pokróc Fesztivál
Hévíz, 2023. augusztus 4 - 6.
Semmire sincs szükség, csak egy pokrócra, plédre, takaróra vagy ezek permutációjára, no meg persze arra, hogy a látogatók át tudják adni magukat a természetnek egy kis időre. Tökéletes kikapcsolódási lehetőséget kínálnak itt, a hévízi Egregyi Múzeum kertjében.
bővebben
Egregyi Ökofesztivál
Egregyi Ökofesztivál
Hévíz, 2023. augusztus 4 - 6.
Egy kis ezotéria, némi egészséges étel-, és életmód, leheletnyi komfortzóna tágítás, csipet mozgás, sok természet, még több vidám arc, valamint a végeláthatatlan béke és nyugalom.
bővebben
Amerikai Autós Találkozó
Amerikai Autós Találkozó
Komárom, 2023. augusztus 10 - 13.
A komáromi Monostori Erődben kerül megrendezésre a Nemzetközi Amerikai Autó fesztivál. A tengerentúli járgányok szerelemesei mindenképpen látogassanak el a programokra, hiszen ilyen eseményben nem mindennap lehet részük.
bővebben
Organix fesztivál
Organix fesztivál
Domony, 2023. augusztus 10 - 13.
Egy rendezvény, ahol a művészet és a környezetvédelem kéz a kézben jár. A nem mindennapi esemény keretein belül a látogatók élvezhetik a természet közelségét, miközben koncerteken, művészeti workshopokon és előadásokon vehetnek részt.
bővebben
Joskar-Ola Napok
Joskar-Ola Napok
Szombathely, 2023. augusztus 11 - 13.
A város második legnagyobb rendezvényére invitálunk mindenkit. A különleges eseményen kulturális és sport programok egyaránt várhatók, amelyek az összes korosztálynak szólnak.
bővebben
Vörösvári Napok
Vörösvári Napok
Pilisvörösvár, 2023. augusztus 11 - 14.
Ismételten megrendezik ezt a pilisvörösvári programot, mely több, mint húsz éve ad lehetőséget a szórakozásra, a művelődésre. A szervezők napokon keresztül nyújtják az ünnepi kikapcsolódás élményét az összes korosztály számára.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!