469 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Napfényes fesztivál
Napfényes fesztivál
Budapest, 2023. június 11.
A fővárosban egy különleges rendezvényre hívják az érdeklődőket, ahol a testi-lelki és szellemi egészségé a főszerep. Sztárfellépőkkel, érdekes előadásokkal várnak mindenkit.
bővebben
Lurkó fesztivál
Lurkó fesztivál
Szeged, 2023. június 11.
Interaktív, mesékben gazdag élményre várnak minden gyermeket a szervezők. A nagyszerű gyermekprogram sok mesét, interaktív foglalkozásokat, nagyszerű kikapcsolódási lehetőségeket kínál kicsik és nagyok számára egyaránt.
bővebben
Lánchíd Nemzetközi Néptáncverseny
Lánchíd Nemzetközi Néptáncverseny
Budapest, 2023. június 15.
A fővárosban külföldi fellépők és hazai együttesek is részt vesznek a nagyszabású néptáncversenyen. A kultúrák találkozását élheti meg az, aki kilátogat az eseményre.
bővebben
Motoros Találkozó
Motoros Találkozó
Bóly, 2023. június 15 - 17.
A Baranya megyei Bólyon rendezik a motorok és motorosok találkozóját, mely egy több napos programsorozat. Színvonalas és sokoldalú rendezvény, melyen bárki jól érezheti magát, ahogy az előző évek tanulsága is ezt mutatja.
bővebben
Répcelaki fesztivál
Répcelaki fesztivál
Répcelak, 2023. június 15 - 18.
A sok éves múlttal rendelkező program az idén is megrendezésre kerül. A nyár egyik legkedveltebb eseménye a térségben a Vas megyei rendezvény, mely egy összművészeti ünnep. Az összes korosztály számára tartogat meglepetést az idei évben is.
bővebben
Nemzetközi Sirály Táncfesztivál
Nemzetközi Sirály Táncfesztivál
Balatonfüred, 2023. június 16 - 18.
Sokszínű programmal hívogat mindenkit a Balaton parti város, ahol újra megrendezik a táncosok fesztiválját. A helyszínen izgalmas verseny szemtanúi lehetünk és a különleges kiegészítő programokat is élvezhetjük.
bővebben
Völgységi Könyvfesztivál
Völgységi Könyvfesztivál
Bonyhád, 2023. június 16 - 18.
Ezen a nyáron is elérhető a városban a neves rendezvény, amely csak a könyvekről szól. A kulturális programok színes kavalkádjára számíthatunk.
bővebben
Somló fesztivál
Somló fesztivál
Somlóvásárhely, 2023. június 16 - 18.
A Veszprém megyei borvidék egyik legizgalmasabb eseménye várja az érdeklődőket a Somló lábánál. Változatos és sokszínű programokkal találkozhatnak mindazok, akik kilátogatnak ide. Ez a családi program bármely korosztályt hívogat.
bővebben
Veterán Találkozó
Veterán Találkozó
Kiskunhalas, 2023. június 16 - 18.
Az egyesületet, melynek szervezésében áll ez a kiskunhalasi esemény, egy baráti társaság alapította ’94-ben, s azóta már több, mint 20 alkalommal rendezték meg a találkozót, melyet mindig hatalmas érdeklődés fogadott.
bővebben
Déli Blokk Motoros Találkozó
Déli Blokk Motoros Találkozó
Sándorfalva, 2023. június 16 - 18.
Jó levegő, tóra néző panoráma, hangos motorok, berregés és brümmögés. Mindez és még számos program várja a kedves érdeklődőket ezen az eseménysorozaton. A szervezők kiemelt figyelmet fordítanak a gyermekekkel érkezőkre, így számukra is több lehetőséget biztosítanak a
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!