187 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Kocsitoló Fesztivál
Kocsitoló Fesztivál
Kocs, 2023. július 7 - 9.
Kocson kerül megtartásra a népszerű rendezvény, amely a kocsit készítő mestereknek állít emléket. A többnapos feszten a kocsitoló versenyeké a főszerep. A versenyen több fős csapatok indulnak, hogy elnyerjék a rangos kupát.
bővebben
Fazekas Napok
Fazekas Napok
Magyarszombatfa, 2023. július 7 - 9.
A Vas megyei Magyarszombatfán több, mint 15 éve évről évre megrendezik a nemzetközi méreteket öltő fazekas találkozót. A nívós programsorozat az idei nyáron is megnyitja kapuit a szakma képviselői és a nagyközönség részére. Az esemény napokon át kínál színvonalas
bővebben
AlfaCity
AlfaCity
Dunaújváros, 2023. július 7 - 9.
Ismét megnyitja kapuit a világ legnagyobb hivatalos Alfa Romeo találkozója, amelyre megközelítőleg 1500 autót várnak a szervezők. A rendezvény helyzínéül a Szalki-sziget szolgál. A területen igény szerint kemping és szabadstrand is igénybe vehető.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Környe, 2023. július 8.
Sokadik alkalommal került már megrendezésre a Komárom-Esztergom megyei településen a nagyszabású programsorozat, mely újra várja a kilátogató vendégeket. Sokoldalú és színvonalas esemény várható a Közép–Dunántúli régióban.
bővebben
Dunakanyar Fesztivál
Dunakanyar Fesztivál
Nagymaros, 2023. július 8.
Az előző évekhez hasonlóan újra megrendezésre kerül a nagymarosi rendezvénysorozat, amelynek célkitűzése, hogy a Dunakanyart minél többen megismerjék. A csodálatos környezetben megrendezett zenés családi rendezvényen a környék több városába látogathatnak el az érdeklődők.
bővebben
Mézes fesztivál
Mézes fesztivál
Doboz, 2023. július 8 - 9.
„A méz tömény napsugár, sűrű cukor, kacagó szeretet” - Böszörményi Gyula sorai tökéletes mottójául szolgálnak a nyáron megrendezésre kerülő méz témájú eseménynek, ahol a méz népszerűsítése mellett fogathajtó emlékversenyt is tartanak.
bővebben
Dagonya Fesztivál
Dagonya Fesztivál
Bér, 2023. július 12 - 16..
Aki nem riad meg egy kis kosztól, szereti a sört és a sebességet, annak mindenképp jelenése van ezen az eseményen! Adrenalinból és sárból nem lesz hiány, de a jókedv is garantált! Előre figyelmeztetünk mindenkit, ne a legszebb ruhájában látogasson el az eseményre!
bővebben
Ébresztő Fesztivál
Ébresztő Fesztivál
Csákvár, 2023. július 12 - 16.
A csákvári Római Katolikus Plébánia szervezésében kerül megrendezésre ez a több napos eseménysorozat. Számtalan programlehetőség, barátságos környezet, jó hangulat és remek társaság várható.
bővebben
Tőserdő Szépe fesztivál
Tőserdő Szépe fesztivál
Lakitelek, 2023. július 14 - 16.
Lakitelek ad otthont ennek a nem mindennapi színvonalú eseménynek, amely már évek óta hódít a térség rendezvényei között. Az országos hírű szépségverseny és az azt kísérő különleges programkínálat sokakat vonz.
bővebben
Villa Filip Napok
Villa Filip Napok
Révfülöp, 2023. július 14 - 15.
Különleges és élményekben gazdag hétvégére invitálnak mindenkit a kellemes hangulatú Balaton parti városkába. A nyár egyik kiemelkedő eseménye ez, amely mindenkinek kellemes kikapcsolódást ígér.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!