469 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Business fesztivál
Business fesztivál
Budapest, 2023. június 8.
A főváros ad otthon az angol "üzlet" nevet viselő szakmai eseménynek, ahol szakértők várják az új lehetőséget keresőket. Ez egy egész napos rendezvény, mely alkalmat ad azoknak, akik azon gondolkodnak, hogy saját vállalkozásba kezdjenek, illetve inspirációra éhesek.
bővebben
Játékfesztivál
Játékfesztivál
Pápa, 2023. június 9 - 11.
Az évente megrendezésre kerülő pápai programon művészeti együttesek bemutatói, gasztronómiai rendezvények, sörfesztivál és kézműves vásár várja az érdeklődőket.
bővebben
Tündérfesztivál
Tündérfesztivál
Sopron, 2023. június 10.
A soproni kulturális programok közül a tündérfesztet nem érdemes kihagyni. A nyári napfordulóhoz szorosan kötődő családi esemény leginkább a gyerekeknek szól. Az egynapos rendezvény évről évre Közép-Európa leghosszabb terén, a soproni Deák-téren kerül megrendezésre.
bővebben
Decathlon Tavi Napok
Decathlon Tavi Napok
Tiszafüred, 2023. június 10..
A tiszafüredi napokra bármely családot szeretettel várnak a szervezők. A gyerekek számára felhőtlen szórakozást kínáló programok várhatók, így érdemes ezt a hétvégét nekik szentelni.
bővebben
Levendula Szüret
Levendula Szüret
Baracs, 2023. június 10 - 11.
Idén nyáron szeretettel várják a levendulára vágyókat Baracsra, ahol egy hónapon át hétvégente szüretelhetik ezt a különleges gyógynövényt csodálatos környezetben. A kilátogatók levendulás kekszet és szörpöt kóstolhatnak.
bővebben
Márkafüggetlen Autóstalálkozó
Márkafüggetlen Autóstalálkozó
Ibrány, 2023. június 10.
Ezen a nyáron is megszervezik az összejövetelt az autórajongóknak. A jelenlévők megmutathatják egymásnak a tuningolt vagy klasszik verdáikat, a legextrémebb felszereléseiket, a kényelmes és kirívó kárpitozást, a hangos motorokat és a dupla kipufogókat.
bővebben
Nyárindító fesztivál
Nyárindító fesztivál
Üllés, 2023. június 10.
A Csongrád megyei Üllésen kerül megrendezésre a nyarat indító program sorozat, mely újra várja a kikapcsolódni vágyó érdeklődőket. A péntektől vasárnapig tartó rendezvény számtalan érdekes programmal kedveskedik a látogatóknak.
bővebben
Retro Autó-, Motor Kiállítás és Találkozó
Retro Autó-, Motor Kiállítás és Találkozó
Balogunyom, 2023. június 10.
Újra várják a község kastélyának parkjában a retro kocsik és kétkerekű járművek szerelmeseit egy barátságos és eseménydús összejövetelre. 1995-ös évjárat előtti autókkal és motorokkal lehet jelentkezni a kiállításra.
bővebben
Comic Con
Comic Con
Budapest, 2023. június 10 - 11.
Kétségkívül egy igazán színes rendezvényről van szó, mely megeleveníti kedvenc képregényeink és filmjeink. Ez a cosplay esemény kedvenc sorozatainkról, filmjeinkről, képregényeinkről, társasjátékainkról szól, így kár volna kihagyni!
bővebben
Tuning Találkozó
Tuning Találkozó
Szolnok, 2023. június 10.
Minden autó- és motor kedvelőt, valamint kísérőt nagy szeretettel várnak a festői Tiszaliget árnyas fái alá egy izgalmas összejövetelre. A főszerep a gépállatoké, de más érdekesség is helyet kap a szolnoki eseményen, a szervezők semmiképp nem hagyják unatkozni az
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!