187 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Tiszavirág Fesztivál
Tiszavirág Fesztivál
Szolnok, 2023. június 20 - 24.
Ez a szolnoki tiszavirág esemény újra megrendezésre kerül, amelyre bátran el lehet látogatni családostul is, hiszen mind a fiataloknak, mind az időseknek hatalmas programkínálat áll rendelkezésére. A rendezvény több helyszínen is párhuzamosan kerül megrendezésre, így mindenki
bővebben
BMW Találkozó
BMW Találkozó
Kunfehértó, 2023. június 21 - 25.
Az elmúlt években már többször rendezték meg ezt a különleges kunfehértói eseményt az autók szerelmeseinek. A BMW-k kedvelői ezen a pár napon is különleges élményben részesülnek.
bővebben
Pick Up Drive
Pick Up Drive
Romhány, 2023. június 22 - 24.
Nógrád megyében újra megrendezik a népszerű rendezvényt, amelyre bármely amerikai autó kedvelőt szeretettel várnak. A különleges autók, a rock and roll és a számtalan bulizenekar a megfelelő hangulatról fog gondoskodni.
bővebben
Moto-Rock Fesztivál
Moto-Rock Fesztivál
Hajdúdorog, 2023. június 22 - 25.
Valahogy a rock rajongók motor kedvelők is, s valahogy a motorkedvelők rock rajongók is egyben. Nem csoda tehát, ha évtizedek óta rendeznek már olyan eseményt, ahol a motor és rock kedvelők találkozhat egymással, s rockot hallgathatnak, miközben a motorokat szemrevételezik.
bővebben
BazaltFeszt
BazaltFeszt
Somlószőlős, 2023. június 23 - 25.
A Veszprém vármegyében található község történelmi agrárhelységnek mondható. A középkorban kétnyomásos gazdálkodás folyt a településen, majd egyre több vidéki szőlősgazda vetette meg itt a lábát. Ennek köszönhető, hogy a 19. században is a szőlő volt a fő
bővebben
Szőregi rózsafesztivál
Szőregi rózsafesztivál
Szeged, 2023. június 24 - 25.
Szőreg a rózsa hazája, melyet a helyiek egy rózsa fesztivállal is megünnepelnek. Ezek a napok csak a rózsákról szólnak. A kis település minden utcája, a terek, az épületek mind rózsával lesz tele és az összes helyszínt különleges rózsaillat járja majd át.
bővebben
Gólyafesztivál
Gólyafesztivál
Szany, 2023. június 24.
Egy egész napos családi programot kínálnak a szervezők az érdeklődőknek a gólyákkal a középpontban. A szanyi rendezvény a kelepelő szárnyasok megismerésének érdekében jött létre.
bővebben
Nemzetközi Gitárfesztivál
Nemzetközi Gitárfesztivál
Balatonfüred, 2023. június 26 - július 2.
Minden zenész, pontosabban gitáros már jól ismeri azt a rendezvénysorozatot, ahol minden a gitárokról szól. A balatoni város ad otthont a megrendezésre kerülő eseménynek, ahol a zenészek, tanárok, szakmabeliek vagy épp amatőr műkedvelők találkoznak.
bővebben
Gastroblues
Gastroblues
Paks, 2023. június 26 - július 2.
A nemzetközi vonalat megszégyenítő paksi feszt újra hatalmas lendülettel várja a látogatókat több napos programokkal, melyre bármely korosztályt várnak.
bővebben
Suzuki és Autós Motoros Találkozó
Suzuki és Autós Motoros Találkozó
Dunaújváros, 2023. június 28.
A Suzuki márka igen ismert, s hazánkban országszerte rendeznek autós és motoros összejöveteleket, hogy egy helyen sorakoztassák fel a márka apraja-nagyját. Ezúttal Dunaújvárost özönlik majd el a két-, és négykerekű járművek.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!