187 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

Kölyök fesztivál
Kölyök fesztivál
Debrecen, 2023. június 10 - 11.
Mesés, hatalmas természetközeli helyszín és valóságos élménycunami várja a településre érkező családokat ezen a fantasztikus többnapos eseményhétvégén. Több, mint száz izgalmas program biztosítja a jó hangulatot és a szórakozást.
bővebben
Tuning Találkozó
Tuning Találkozó
Szolnok, 2023. június 10.
Minden autó- és motor kedvelőt, valamint kísérőt nagy szeretettel várnak a festői Tiszaliget árnyas fái alá egy izgalmas összejövetelre. A főszerep a gépállatoké, de más érdekesség is helyet kap a szolnoki eseményen, a szervezők semmiképp nem hagyják unatkozni az
bővebben
Napfényes fesztivál
Napfényes fesztivál
Budapest, 2023. június 11.
A fővárosban egy különleges rendezvényre hívják az érdeklődőket, ahol a testi-lelki és szellemi egészségé a főszerep. Sztárfellépőkkel, érdekes előadásokkal várnak mindenkit.
bővebben
Völgységi Könyvfesztivál
Völgységi Könyvfesztivál
Bonyhád, 2023. június 16 - 18.
Ezen a nyáron is elérhető a városban a neves rendezvény, amely csak a könyvekről szól. A kulturális programok színes kavalkádjára számíthatunk.
bővebben
Veterán Találkozó
Veterán Találkozó
Kiskunhalas, 2023. június 16 - 18.
Az egyesületet, melynek szervezésében áll ez a kiskunhalasi esemény, egy baráti társaság alapította ’94-ben, s azóta már több, mint 20 alkalommal rendezték meg a találkozót, melyet mindig hatalmas érdeklődés fogadott.
bővebben
Déli Blokk Motoros Találkozó
Déli Blokk Motoros Találkozó
Sándorfalva, 2023. június 16 - 18.
Jó levegő, tóra néző panoráma, hangos motorok, berregés és brümmögés. Mindez és még számos program várja a kedves érdeklődőket ezen az eseménysorozaton. A szervezők kiemelt figyelmet fordítanak a gyermekekkel érkezőkre, így számukra is több lehetőséget biztosítanak a
bővebben
Levendula fesztivál
Levendula fesztivál
Tihany, 2023. június 17 - július 2.
A levendula egy olyan gyógyhatással bíró gyógynövény, melyet sokoldalúan felhasználnak ma már több iparágban is. Rendkívül hasznos illóolajokat tartalmaz, amelyet az aromaterápiás kezelésekben is előszeretettel használnak. Egy hagyományos háztartásban is sokoldalúan fel lehet
bővebben
SUP Fesztivál
SUP Fesztivál
Budapest, 2023. június 17.
A Stand Up Paddle – röviden SUP - egy igazán különleges sporteszköz, s hazánkban is nagy érdeklődés övezi, évről évre több ember evezi át állva országunk különböző vizeit. Ezen az eseményen azonban kifejezetten a kanyargó Dunára koncentrálódik az útvonal.
bővebben
MTC Tuning Show
MTC Tuning Show
Békéscsaba, 2023. június 17.
A tunerek közössége mindenkit vár egy fergeteges békéscsabai autós tuning találkozó programra. Áll a garázsban egy verda, ami optikailag és/vagy műszakilag némi átváltozáson ment keresztül? Akkor ideje vele a nagyvilág elé állni, hogy bárki megcsodálja!
bővebben
Répce Running Futófesztivál
Répce Running Futófesztivál
Répcelak, 2023. június 17.
Ha valaki szereti az aktív testmozgást, pláne szabad téren, semmiképp se hagyja ki ezt a répcelaki programot! Vas megyében újra megrendezésre kerül ez a sportesemény, melyre nagy szeretettel várják a jelentkezőket.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!