455 találat 2023. márc. 19. és 2024. jan. 31. között

HR Fest
HR Fest
Pécs, 2023. március 23.
HR. A rettegett betűk, melyek állásinterjúk előtt számos embert késztetnek hezitálásra a bejárat előtt. Aggodalomra semmi ok, hisz munkájuk igen fontos szerepet tölt be a munkaerő piacon.
bővebben
Fotófesztivál
Fotófesztivál
Budapest, 2023. március 25 - május 8.
Ebben az évben is vár mindenkit a budapesti fotós feszt, ahol a kortárs és a klasszikus magyar, valamint a nemzetközi fotográfia újdonságai láthatók. A kiállítást múzeumpedagógiai foglalkozások, különféle workshopok és egyéb változatos programok keretében rendezik meg.
bővebben
BANFF Hegyifilm Fesztivál
BANFF Hegyifilm Fesztivál
Budapest, 2023. március 30 - április 1.
Mindenkire a látvány és az izgalom vár a budapesti filmfeszten, mely már nem először kerül megtartásra. Csúcskategóriás hegyifilmek vetítése vár minden látogatóra.
bővebben
HR Fest
HR Fest
Győr, 2023. március 30.
Magas szintű szakmai eseményen vehet részt, aki tavasszal Győrbe látogat. A humánerőforrás menedzsment színe-java jelen lesz a helyszínen. A cél, hogy az összes jelenlévő rengeteg hasznos információval gazdagodjon egy közvetlen közösségben.
bővebben
Duna-Tisza Közi Agrár Expo
Duna-Tisza Közi Agrár Expo
Kiskőrös, 2023. április 1 - 2.
Az Alföld említésére mindenki végtelen pusztákra asszociál. Ezeken a pusztákon hosszú évtizedek óta folyik állattenyésztés és mezőgazdaság. Az esemény ezen világot mutatja be.
bővebben
Tuning Találkozó
Tuning Találkozó
Balatonfüred, 2023. április 8.
Újra összegyűlnek a tuningolt verdák, a büszke tulajdonosok és a rajongók, valamint feldübörögnek a motorok és a decibelek. Fantasztikus, látványos és őrületes programban lehet részük az eseményre érkező vendégeknek. Itt minden a legekről szól!
bővebben
Egyetemi Tavasz
Egyetemi Tavasz
Szeged, 2023. április 11 - május 12.
A Szegedi Tudományegyetem minden évben tavasszal rendezi meg a szokásos programsorozatot, mely már hagyománynak számít az egyetem életében, valamint a városban. A sokszínű és változatos programkínálattal egész hónapon át várják az egyetemistákat, a betérő vendégeket,
bővebben
Tulipánszüret
Tulipánszüret
Kőröshegy, 2023. április 13 - 23.
Csodálatos látványt kínál ez a fantasztikus tavaszi esemény, mely egy végeláthatatlan, hatalmas virágoskertbe invitálja az érdeklődőket. Több százezer tulipán festi színesre a környéket, ideális helyszínt biztosítva túrázáshoz, fotózáshoz.
bővebben
Hód-Futófesztivál
Hód-Futófesztivál
Hódmezővásárhely, 2023. április 15.
A hódmezővásárhelyiek ismét megrendezik a futók nagy örömére a futásukat. A sportolók, a futók kedvelt programját adja a Csongrád megyei város. Igazi tavaszi lendülettel vághatnak bele a megrendezésre kerülő eseményen a szezonba.
bővebben
Hyperspace Elektronikus Zenei Fesztivál
Hyperspace Elektronikus Zenei Fesztivál
Budapest, 2023. április 15.
A fővárosban rendezik ezt az Elekronikus Zenei fesztet, melynek évről-évre nagy sikere van. Nem is lehetne ez másképp, hiszen több, mint húsz éve már, hogy dübörög a techno a budapesti rendezvényen, s több ezren élték már át ezt a fantasztikus élményt az évek során.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!