118 találat 2023. jan. 25. és 2024. jan. 31. között

Hód-Futófesztivál
Hód-Futófesztivál
Hódmezővásárhely, 2023. április 15.
A hódmezővásárhelyiek ismét megrendezik a futók nagy örömére a futásukat. A sportolók, a futók kedvelt programját adja a Csongrád megyei város. Igazi tavaszi lendülettel vághatnak bele a megrendezésre kerülő eseményen a szezonba.
bővebben
Hyperspace Elektronikus Zenei Fesztivál
Hyperspace Elektronikus Zenei Fesztivál
Budapest, 2023. április 15.
A fővárosban rendezik ezt az Elekronikus Zenei fesztet, melynek évről-évre nagy sikere van. Nem is lehetne ez másképp, hiszen több, mint húsz éve már, hogy dübörög a techno a budapesti rendezvényen, s több ezren élték már át ezt a fantasztikus élményt az évek során.
bővebben
Érintés fesztivál
Érintés fesztivál
Budapest, 2023. április 22 - 23.
Ezen a nyáron is elérhető a különleges rendezvény a fővárosban, amely találkozókkal, programokkal teli élményt kínál. Mindenkineki, aki a téma iránt érdeklődőik, bátran ajánljuk ezt a budapesti eseményt.
bővebben
Dűlőre futunk
Dűlőre futunk
Badacsonytomaj, 2023. április 22.
Újra egy különleges balatoni programra invitálunk mindenkit. Akik kedvelik a sportolást azoknak itt a helyük, hiszen a rendezvény a mozgásról szól, természetesen a szabad ég alatt. A gyönyörű természeti környezet mindenkire vár.
bővebben
Országos Bulldog Találkozó
Országos Bulldog Találkozó
Budapest, 2023. április 23.
Kutyabarátok, kutyatartók, bulldog fanok mind egy helyen, a fővárosban összegyűlve múlathatják majd az időt kedvenceikkel. Mind jól tudjuk, hogy az ember legjobb barátja a kutya, s a kis turcsi orrú, olykor röfögő, apró termetű négylábúak igazán az ember szívéhez tudnak nőni.
bővebben
Szakma Sztár Fesztivál
Szakma Sztár Fesztivál
Budapest, 2023. április 24 - 26.
Ez a budapesti feszt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által megrendezett eseménysorozat, amely az országos Szakmai Tanulmányversennyel bővülve várja az érdeklődőket.
bővebben
VEN - Veszprémi Egyetemi Napok
VEN - Veszprémi Egyetemi Napok
Veszprém, 2023. április 24 - 30.
Az ország egyik legszínvonalasabb egyetemére nem csak nívós képzései miatt érdemes jelentkezni, hanem az egyetemi város sokszínű kulturális élete miatt is. A nagyszabású rendezvényt közismert fellépők, felvonulások, valamint vetélkedők teszik érdekesebbé.
bővebben
Erődfeszt
Erődfeszt
Komárom, 2023. április 28 - 30.
A városban igazi családbarát fesztet rendeznek, amelyre várják az érdeklődőket. Különleges gyerekprogramok, táncos produkciók, számos koncert, izgalmas történelmi játékok kerülnek megrendezésre.
bővebben
SopronFest
SopronFest
Sopron, 2023. április 28 - 30.
A hűség városa ad otthont egy fergeteges rendezvénysorozatnak, ahol a képzőművészet kerül középpontba. Legyen szó könnyű- vagy komolyzenéről, festészetről, irodalomról, ezen a programlistán biztosan helyet kap. Mivel manapság már nincs esemény gasztroprogram nélkül,
bővebben
Országos Diesel Találkozó
Országos Diesel Találkozó
Kunmadaras, 2023. április 30.
Újra felharsognak a kipufogók, füstölnek a gumik, csikorognak a kerekek! Hogy miért? A Kunmadarason megszervezett országos autós rendezvény miatt! A Jász-Nagykun-Szolnok megyei nagyközség megtelik a jobbnál jobb diesel autókkal, hogy egy napra az összes autófan jól érezze magát.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner