123 találat 2022. szept. 29. és 2023. aug. 31. között

VERZIÓ Filmfesztivál
VERZIÓ Filmfesztivál
Budapest, 2022. november 8 - 20.
Az emberi méltóságot és a közös társadalmi ügyeket hivatott képviselni ez a budapesti rendezvény, ahová évről évre egyre többen érkeznek. Sikeres és népszerű dokumentumfilmek bemutatására kerül sor a programsorozaton.
bővebben
Brandfestival
Brandfestival
Budapest, 2022. november 10 - 11.
A főváros egyik legszakmaibb rendezvényére hívják az érdeklődőket a szervezők. Budapesten kerül majd megrendezésre a sokoldalú programsorozat, mely számtalan kérdésre keresi a választ, valamint több meghatározó szakmai téma lesz terítéken.
bővebben
Márton napi családi fesztivál
Márton napi családi fesztivál
Hévíz, 2022. november 11 - 13.
Ezen a Márton-naphoz köthető rendezvényen ingyenes programokkal várják az összes korosztályt szeretettel. A hévízi esemény felvonultatja a libafuttatást, kézműves foglalkozásokat, népi játszóteret, szentmisét, valamint sok más szórakoztató, érdekes előadást, foglalkozást,
bővebben
Márton-napi Vigadalom
Márton-napi Vigadalom
Szekszárd, 2022. november 11.
Ez a néphagyomány, a Márton nap, nagyon sok kiváló libából készült ételt, valamint igazi finom minőségi borok kóstolását teszi lehetővé. Ha valaki szeret jókat enni és inni, az jöjjön el erre a nagyszerű programra.
bővebben
Földtudományos Forgatag
Földtudományos Forgatag
Budapest, 2022. november 11 - 13.
Ezen a budapesti rendezvényen összegyűlnek a hazai nemzeti parkok, intézmények, amelyek a klímaváltozással, hazánk ásványkincseivel, valamint geológiai kutatásokkal foglalkoznak.
bővebben
Márton napi fesztivál
Márton napi fesztivál
Bikal, 2022. november 12.
Márton-napi ünnepekkor az ízletes liba ételek kerülnek előtérbe, amelyeket a finom újborokkal fogyaszthatunk el. Ezeket a különleges napokat mindenképpen érdemes a szabadban tölteni, például egy színvonalas Márton-napi rendezvényen.
bővebben
Libadalom
Libadalom
Etyek, 2022. november 12.
Ez az etyeki libás esemény az év egyik legjelentősebb programsorozata, amely Márton-napkor kerül megrendezésre. Aki szeret enni és inni egy igazán kiadósat, annak mindenképpen itt a helye. A finomabbnál finomabb liba ételkülönlegességek mellett a helyi pincészetek boraival olthatjuk
bővebben
Márton napi Vigasságok
Márton napi Vigasságok
Zalaegerszeg, 2022. november 12.
A zalaegerszegi eseményen a liba ételkülönlegességek mellett a helyi pincészetek legfinomabb újborait sorakoztatja fel a látogatók számára. Ha valaki szeretne Márton napkor jól szórakozni, annak ez egy nagyszerű kikapcsolódási lehetőség.
bővebben
Társasjátékok Ünnepe
Társasjátékok Ünnepe
Budapest, 2022. november 12 - 13.
A november ismét a társasjátékokról fog szólni a fővárosban. Már hagyományos módon a játékkedvelő közönség nagy örömére sokadik alkalommal rendezik meg a társasjátékok ünnepségét, melyre sok szeretettel várják az érdeklődőket.
bővebben
Legalja fesztivál
Legalja fesztivál
Visznek, 2022. november 12.
A Heves megyei településen újból megrendezik a több, mint 15 éves múlttal rendelkező programsorozatot. A rock kedvelői már jól ismerik a viszneki eseményt, mely remek lehetőséget nyújt a stílus rajongóinak a kikapcsolódásra, a fáradt gőz kiengedésére.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner