123 találat 2022. szept. 29. és 2023. aug. 31. között

Töklámpás fesztivál
Töklámpás fesztivál
Budapest, 2022. október 29.
A Hősők tere ad otthont újra ennek a rendezvénynek, ugyanis idén is birtokba veszik a töklámpások, melyek egy jótékonysági esemény részesei. A sokoldalú és sokakhoz szóló programsorozat az idén is megrendezésre kerül. Nem kétséges, hogy az ősz egyik legjobban várt tökös
bővebben
Füsti feszt
Füsti feszt
Tiszafüred, 2022. október 29.
Újabb esemény, ahol az ételé a főszerep, szóval aki szereti a hasát, annak mindenképp itt a helye! Nem akármilyen falatok kerülnek ám terítékre, a tiszafüredi feszt nevéből adódóan, a szabad tűzön és grillen elkészíthető legjobb ételek várják, hogy az ínyencek
bővebben
Harmonika fesztivál
Harmonika fesztivál
Pécs, 2022. október 30.
A pécsi harmonika feszt Arnold János és Radics Márk emlékére kerül megrendezésre. Az eseménysorozat minden évben lehetőséget nyújt a harmonika kedvelőinek, a harmonikásoknak az összejövetelre színvonalas keretek között.
bővebben
Tökjó fesztivál
Tökjó fesztivál
Érd, 2022. október 30.
Hátborzongató mulatság várható a Pest megyei településen, ahol igazi tökös programok várják az érdeklődőket. Lesz itt tökmaraton és tökfaragó verseny, remek muzsika, mely fokozza a hangulatot némi forró kakaóval dúsítva a hűs őszi délutánon.
bővebben
Nemzetközi Gitárfesztivál
Nemzetközi Gitárfesztivál
Budapest, 2022. november 4 - 6.
A gitár a húros hangszerek csoportjába, azon belül is a pengetősek közé tartozik. Valamikor a 15. század körülire datálható a megjelenése, bár persze elődei már az ókorban is használatosak voltak az emberek szórakoztatására.
bővebben
Salsafestival és All Stars Festival
Salsafestival és All Stars Festival
Budapest, 2022. november 4 - 6.
A fővárosban rendezik a több, mint öt éve indult programsorozatot. Igazi zenei felüdülésre számíthat minden kedves érdeklődő, aki csak ellátogat a budapesti eseményre. Az őszi programsorozat üde színfolt a szürke hétköznapokban.
bővebben
Márton-napi Batyus Vigasság
Márton-napi Batyus Vigasság
Badacsonytomaj, 2022. november 5.
A badacsonytomaji vigasságon az újborok kóstálásával, tökfaragó versennyel és zenével ünneplik Márton-napot a helyiek. A libából készül finomságok mellett helyet kapnak a rendezvény étlapján olyan ételek is, mint a libazsíros kenyér, vagy a sült gesztenye is.
bővebben
Whisky Show
Whisky Show
Budapest, 2022. november 5 - 6.
A fővárosban ismét elkezdődik valami különleges gasztronómiai életérzés, mely a legfelsőbb szintekig is elér. A hagyománynak számító rendezvény az idén is megnyitja kapuit a whisky-t fogyasztók számára. A leghíresebb márkák termékeit is végig kóstolhatja a betérő
bővebben
Országos Természetgyógyász Napok
Országos Természetgyógyász Napok
Kecskemét, 2022. november 5 - 6.
Az esemény célja, hogy minél szélesebb réteg figyelmét felhívják a betegség megelőzés fontosságára, az egészségmegőrzésre, valamint az embereket közelebb hozza a természetgyógyászati módszerekhez és megismertesse őket velük.
bővebben
Szent Márton-napi vásár
Szent Márton-napi vásár
Szombathely, 2022. november 5 - 6.
Évről évre megmozgatja az ország kézműveseit és árusait ez az esemény, amely több napos vásári forgataggal várja a látogatókat, érdeklődőket. A kirakodóvásár mellett népművészek, néptáncosok és más bemutatók színesítik a forgatagot.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner