123 találat 2022. szept. 29. és 2023. aug. 31. között

Darufesztivál
Darufesztivál
Hortobágy, 2022. október 22.
Egész napos ismeretterjesztős és szórakoztatós napot tartanak Hortobágyon. Családi programokkal várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Fantasztikus élményekkel gazdagodhat a daruk rendezvényén, melyek évről évre egyre többet mutatnak meg magukról a látogatók számára.
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Bakonyszentlászló, 2022. október 22.
Ismét megrendezik a tökös eseményt a Veszprém megyei településen. Egész napos tökös programokkal várják a kedves vendégeket a szervezők. Igazi családi programsorozat, mely már jó pár éve ad lehetőséget a kikapcsolódásra.
bővebben
Csipkebogyó fesztivál
Csipkebogyó fesztivál
Szarvaskő, 2022. október 22.
A csipkebogyó rengeteg értékes vitamint tartalmaz, melyet már az őseink is előszeretettel gyűjtögettek, fogyasztottak. A Heves megyei Szarvaskőn minden évben megemlékeznek a bogyó jótékony hatásáról egy rendezvény keretein belül.
bővebben
Szarvasgomba fesztivál
Szarvasgomba fesztivál
Alsópetény, 2022. október 22 - 23.
A fantasztikus aromával bíró szarvasgomba az egyik legkülönlegesebb gombának számít. Felkutatása nem egyszerű, azonban itt sokkal többet megtudhatunk erről a finomságról, és a szarvasgomba-keresés különlegességeiről.
bővebben
Love Fesztivál
Love Fesztivál
Vál, 2022. október 22.
Újra várja az érdeklődőket az ikonikus Szeretet-szobornak otthont adó Vál, ahol egy újabb felejthetetlen nappal köszöntik és ünneplik a tavaszt a fesztiválozók. Most sem maradnak el a finom borok, a kiváló zenék és az ízletes gulyás.
bővebben
Gombaünnep
Gombaünnep
Diósjenő, 2022. október 28.
Az őszi erdők egyik legnépszerűbb ajándéka a gomba. Azonban fontos tudni, melyek azok a fajták, amelyek biztonságosan gyűjthetők és fogyaszthatók. Akik a gombák iránt érdeklődnek, azok számára ideális program lehet ez a diósjenői esemény.
bővebben
Töklámpás fesztivál
Töklámpás fesztivál
Csömör, 2022. október 28.
Az őszi évszak talán legszebb színe a narancssárga. Nem csupán azért, mert a bokrok, fák levelei biokémiai úton megváltoztatják színüket, s sárgára festik a tájat, hanem mert a tök - mely szolgálhat ínycsiklandó falatként és ízléses dekorációként is – élettel és
bővebben
Maratonman
Maratonman
Balatonfüred, 2022. október 29.
Gyönyörű környezet, Balaton-part és talán a legfontosabb, az egészség áll a középpontban ezen a balatonfüredi sportnapon. A maratont kényelmesen, szép környezetben, tökéletes szervezés mellett teljesíthetik a nevezők.
bővebben
Fehértavi darvadozás
Fehértavi darvadozás
Szatymaz, 2022. október 29 - 30.
Ezen a nagyszerű természetvédelmi rendezvénysorozaton igazi természetbúvár programokkal tölthetik el idejüket az esemény látogatói és a természet szerelmesei. Lehetőség nyílik részt venni nagyszerű és érdekes túrákon, vagy éppen természet fotózáson.
bővebben
Terepfutó Fesztivál
Terepfutó Fesztivál
Püspökladány, 2022. október 29.
Ha október, akkor terepfutás, méghozzá a Hajdú-Bihar megyei településen, ahogy az már lenni szokott. Több, mint öt éve, hogy minden ősszel megrendezik a szervezők a püspökladányi terepfutó napot a sportolni vágyóknak. A futás öröme sokak számára nyújt boldogságot.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner